Ipocrizie: Feministele anunță organizarea unui protest de Ziua Femeii la Catedrala

Feministele si Ipocrizia progresista

 228 de vizualizări

Feministele noastre
Feministele noastre

Ipocrizie: Feministele anunță organizarea de Ziua Femeii a unei “liturghie feminista” la Catedrala Mântuirii Neamului

 Organizaţia „Feminism România” care promovează educaţia sexuală în şcoli, avortul, „egalitatea” între sexe şi genuri, mişcarea LGBTQ e.t.c, organizează pe 8 martie la Bucureşti, o manifestare în fata Catedralei Mântuirii Neamului. Feministele si-au  intitulat protestul în bătaie de joc „liturghie feministă” .

  Manifestarea poate fi considerată o încercare de a promova şi în România moda auto-distructivă de tip „emo” a progresiştilor din vest care îşi urăsc propria cultura în timp ce îi primesc pe invadatorii musulmani cu ciocolată şi ursuleţi.

cxvxccv 300x206 - Ipocrizie: Feministele anunță organizarea unui protest de Ziua Femeii la Catedrala

 Organizaţia pare că şi-a tradus revendicările cu google dintr-o altă limbă, revendicări care nu au o legătură cu situaţia din România.

Vino duminică, de la ora 14:00, în fața Catedralei Mântuirii Neamului la #liturghiafeminista să-ți arăți și tu revolta față de discriminările promovate de BOR și față de alocarea de fonduri din bugetele publice către Biserică, în detrimentul finanțării serviciilor de asistență și protecție socială.

Misiunea Filantropica a Bisericii Ortodoxe

 În lumea reală Biserica Ortodoxă Romana are misiuni filantropice care acoperă întreaga ţară ba chiar se extind şi în Republica Moldova, Germania, Belgia, Franţa, Italia. Vorbim de aproape 700 de centre de ajutor, spitale, clinici, centre de meditaţie, unităţi de învăţământ. (harta mai jos – iar [(AICI)] SITUL PATRIARHIEI)

ScreenShot 20200304213522 300x125 - Ipocrizie: Feministele anunță organizarea unui protest de Ziua Femeii la Catedrala

 Luând în considerare un salariu mediu pe economie de cca 2.200 RON, taxele plătite către stat se ridică la 15.000 RON anual. Cei 0.2% distribuiți tuturor cultelor anual din bugetul de stat, corespunde cu 30 RON din taxele plătite de un contribuabil. Adică 2.5 RON pe lună. Iar luând în calcul că B.O.R este principalul reprezentând fiind religia a 16.307.004 romani acesta primeşte cca 2 lei pe lună de la fiecare contribuabil.

Discriminare discriminare dar unde ?

 B.O.R nu discriminează pe nimeni în activitatea lor filantropica sau când vine vorba de mântuire. Pe plan social B.O.R promovează realismul adică două sexe cu două roluri diferite şi nu schizofrenia socială progresista a bărbatului feminizat şi a femei cu „penis”.

În faţa lui Dumnezeu şi a biserici nu mai exista bărbat, femeie, sclavi sau rase ci doar creeatie divina:

Gălăteni 3, 28

27. Căci, câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi îmbrăcat.
28. Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească şi parte femeiască, pentru că voi toţi una sunteţi în Hristos Iisus. Biblia – [(AICI)]

 Evident bărbatul şi femeia au roluri diferite acest lucru poate fi observat prin alegerile profesionale diferite pe care cele două sexe le fac: Inginer, Petrolist, Software Developer, Miner sunt meserii aproape exclusiv masculine în timp ce educator, psiholog, lucrător social mai nou jurist, jurnalist sau avocat devin meserii aproape exclusiv feminine.

 Astfel de curente toxice, vin din occident si se încearcă traducerea lor mot-a-mot şi inserare lor în cultura ţărilor colonizate. Neamul nostru care este la bază un neam de ciobani şi ţărani nu a avut niciodată timp de astfel de „snobisme”, femeia şi bărbatul munceau de dimineaţă până la apusul soarelui cot la cot. În perioada comunistă mamele şi bunicile noastre au muncit cot la cot cu bărbaţi în fabrici, uzine, întreprinderi şi spitale.

Ortodoxia și Femeia

 Dar dacă ar fi să analizăm ortodoxia ar trebui să studiem mai întâi singura civilizaţie cu adevărat ortodoxă care a existat vreodată anume Imperiul Roman de Răsărit cunoscut şi sub numele de derogato de „Imperiul Bizantin„.

 Imperiul bizantin a cunoscut 20 de femei ce au purtat denumirea de împărătese (respectiv bazilite sau auguste) aceste femei au făcut lucruri uimitoare cu mult înainte ca „pionierele” feminizmului vestic să se nască.

Cu 1000 de ani înainte ca faimoasa Maria Tudor să se implice activ în dispută teologică engleza încercând să întoarcă reforma, în imperiul Bizantin împărăteasa Irina avea să convoace al 7 conciliu ecumenic şi să îşi impună punctul de vedere.

Cu mai bine de 1000 de ani înainte ca Regina Elizabeth să îşi ţină faimosul discursul motivaţional de la Tilbury în faţa trupelor, împărăteasa Teodora îşi ţine discursul ei în portul din Constantinopol în plină revoltă Nika în fata soţului care speriat, vroia să părăsească oraşul.

Şi înainte de toate Mama împăratului Constantin supranumita şi Împărăteasa Elena avea să conducă o expediţie în Tara Sfântă în căutarea Sfintei Cruci, tot ea se spune şi-ar fi convins fiul să adopte religia creştină.

Împărătesele imperiului Ortodox Roman de Răsărit

Împărăteasa Elena Mama lui Constantin cea „Întocmai cu Apostolii” (324 – 329 )

Împărăteasa Teodora sotia lui Iustinian (527 – 548)

Împărăteasa Aelia Sofia (565 – 601)

Împărăteasa Augusta Martina (615 – 641)

Irina – care a clarificat problema icoanelor (769 – 802)

Împărăteasa Theodora II – care a restabilit ortodoxia: (803 – 867)

Cele trei soții ala împăratului Leon (889 – 919): Împărăteasa Teofano, Împărăteasa Zoe Zaoutzaina, Împărăteasa Evdochia Vaiana

Imparateasa Teofano (955 – 976)

Împărăteasa Zoe Porfirogenet (1028 – 1050)

Împărăteasa Teodora „ultima macedoneana” (1042 – 1056)

Împărăteasa Eudokia Makrembolitissa (1059 – 1078)

Cele trei împărătese ale lui Alexios I Comneanul (1081 – 1118): Maria de Alania, Irina si Ana Dalasana.

Împărăteasa Maria de Antioh (1161 -1183)

Împărăteasa Eufrosina Ducas (1195 – 1203)

Ce legătură are BOR ?

 Dacă după 30 de ani de „democraţie” în România exista Femei bătute, agresate, discriminate atunci protestul trebuia ţinut în Piaţa Victoriei la Guvern. Dar protestul nu este despre „femei” principalele „revendicări” atinse în protest de feministele noastre nu au legătură directa cu România, „dreptul la avort” de exemplu (???). O altă revendicare pare să fie „discriminarea femei” dar cum putem vorbi de asta într-o tară care a avut o femeie prim-ministru şi într-o capitală unde primar este o femeie? Scopul protestului pare a fi promovarea „căsătoriei homosexuale” şi nu a obţine ceva concret pentru femei.

 Căsătoria Gay nu are nici o legătură cu faptul că femeile sunt bătute, sau  sunt discriminate la locul de muncă şi totuşi această temă este inclusă în protest. Căsătoria Gay este practic singurul punct din programul feministelor care are legătură cu poziția oficiala a bisericii. La protestul feministelor noastre Căsătoria Gay iese ca păduchele în frunt.e

Feministele: Violatorul ești chiar tu …

Acelaşi grup de „feministe” anunţa de 1 Martie un protest sub sloganul „violatorul eşti chiar tu” avem de a face dara, cu o „schizofrenie socială” practicată şi în vest unde bărbatul alb, heterosexual şi creştin este proclamat vinovatul universal. În acelaşi timp aceste grupuri de feministe nu vorbesc niciodată de oprimarea femei în islam, nu ataca niciodată reţele de prostituţie internaţionale saiturile sau revistele de pornografie.

Feministele moderne îşi ard sutiene în public în timp ce încurajează „dreptul femeii” musulmane să poarte hijab sau burka şi să meargă trei paşi în urma soţului. Cata ipocrizie !!!

Feministele, Islamul si Ortodoxia

Ce spune de fapt ortodoxia ?

 Ortodoxia o proclama pe Fecioara Maria mai presus decât toţi îngerii şi sfinţii, în creştinism salvarea umanităţi a venit printr-o femeie. Iar după înviere, Mântuitorul s-a arătat pentru prima dată mironosiţelor şi doar apoi a mers la Apostoli. Sfântul Grigorie Palama, arata că faptul că Mântuitorul a decis să se arate mai întâi femeilor mironosițe are un profund înțeles teologic.

 Mironosițele au devenit evangheliste ale Evangheliștilor și apostoli ai Apostolilor. Acest fapt are o deosebită importanta. Eva a fost aceea care a adus lui Adam vestea căderii, iar în noul testament salvare vine printr-o femeie, iar mai târziu tot femeia este cea care aduce Apostolilor vestea Învierii.

 Numeroase sfinte îşi au locul în calendar iar biserica nu face nici o diferenţă când o sărbătoreşte pe Sf. Pareaschiva sau pe Sf. Dumitru. Evident creştinismul recunoaşte că femeia şi bărbatul au roluri diferite în familie, femeile pot avea copii iar bărbaţi au obligaţia să îşi apere familia şi să le asigure un cămin sigur. Aceste lucruri sunt pur şi simplu fireşti biserica nu vine să impună nimic nou societăţii, indivizi care aleg să trăiască în afara bisericii o pot face după cum cred de cuviinţă.

Ce spune Islamul (religia păcii)?

Islamul care nu este niciodată criticat de feministele moderne spune că femeia este inferioară bărbatului astfel mărturia a două femei vor face cât una a unui bărbat. Femeile nu au voie să aibă funcţii de conducere în stat, de-asemenea o fată în islam primeşte jumătate din moştenirea unui fiu.

Islamul despre inegalitatea femeii cu bărbatul

Citim in Coran Sura 2, versetul 282 – că sunt necesari doi martori la un contract: 2 bărbaţi sau un bărbat şi două femei, profetul Mohamed Explica:

2/282. O, voi, cei care credeţi! Dacă voi contractaţi o datorie pentru un anumit timp, atunci însemnaţi-o în scris! Şi să o însemne, între voi, un scrib cu dreptate! […] Şi luaţi drept martori doi dintre bărbaţii voştri, iar dacă nu sunt doi bărbaţi, [luaţi] un bărbat şi două muieri, dintre aceia pe care le acceptaţi ca martori, aşa încât, dacă va greşi una dintre ele, să-şi amintească una celeilalte!

# Mohamed a revenit ulterior cu explicaţii în această privinţă, astfel în Capitolul 52 Martori, subcapitolul 12 femeile Martor, al-Bukhari, ne relatează ce a zis profetul despre această regulă:

Profetul a spus: “Nu este mărturia unei femei egală cu jumătate din cea a unui bărbat?” Femeile au spus: “Da”. El a spus: “Acest lucru se datorează deficienței minții femei.”

https://sunnah.com/bukhari/52/22

# Mohamed a reafirmat că femeile sunt deficiente în inteligență și a mai adăugat că acest handicap este motivul pentru care iadul este plin de femei

Odată Mesagerul lui Allah a ieșit la Musalla (pentru a oferi rugăciunea), rugăciunea Id-al-Adha sau Al-Fitr. Apoi a trecut pe lângă femei și a spus: “O femeie! Dati milă, (deoarece) după cum am văzut eu majoritatea locuitorilor focului Iadului sunt femeie.”

Ele au întrebat: “De ce este așa, Mesagerul lui Allah ?” El a răspuns: “Blestemați frecvent și sunteți nerecunoscători față de soții voștri. Nu am văzut pe nimeni mai deficient în inteligență și religie decât voi.” Un om prudent ar putea fi rătăcit de unele dintre voi. Femeile au întrebat: “Mesagerul lui Allah! Ce este deficient în inteligența și religia noastră?” El a răspuns: “Nu este dovada suficienta ca mărturia două femei egaleaza mărturia unui bărbat?” Ele au răspuns afirmativ.

El a spus: “Acesta este deficiența în inteligența voastră. Nu este oare, adevărat că o femeie nu se poate ruga nici posti în timpul menstruației?” Femeile au răspuns afirmativ. El a spus: “Acesta este deficiența voastră în religie.”

Sahih Bukhari Volume 1, Book 6, Hadith 301

 

# Islamul considera femeile „deficienţe în inteligenţa” astfel profetul Mohamed s-a exprimat împotriva ca femeile să deţină funcţii de conducere (este haram in Islam):

În timpul bătăliei Al-Jamal, Allah mi-a fericit cu un Cuvânt ( auzit de la Profet). Când Profetul a auzit vestea că poporul din Persia (Imperiul Persan n.a.) făcuse pe fiica lui Khosrau Regina, el a spus: “Niciodată nu va reuși o astfel de națiune care permite unei femei să-i conducă”.

Sahih al-Bukhari (7099) Vol9  Book 88  Hadith 219

 După cum am arătat mai sus Mohamed a prezentat un iad plin cu femei dar in opoziție un paradis al delectărilor sexuale masculine în care fiecare bărbat va avea 72 de sclave sexuale.

# Conform Coranului Sura 78 versetele 31-34 credincioși vor fi răsplătiți cu Hurii care au sânii mari sunt tinere şi se afla într-un loc cu grădini, struguri şi pahare pline (aparent nu cu vin).

31. Însă pentru cei evlavioşi va fi o izbândã:/ 32. Grãdini şi struguri,/ 33. [Fete Hurii] cu sânii rotunjiţi – toate la fel de tinere/ 34. Şi pocale pline.

 Femeile în islam sunt asemăluit animalelor prin urmare dacă un măgar sau un câine negru (animare impure în islam) trec prin faţa unui musulman care se roagă, atunci rugăciunea lui este anulată. Cunoscutul comentator Al-Tabari recomanda musulmanilor să îşi trateze femeile bine deoarece acestea sunt precum animalele domestice.

Mărturia Aishei: “Lucrurile care anulează rugăciunea au fost menționate mai înainte (și acestea erau): un câine, un măgar și o femeie. Am spus: “Ne-ați comparat (profete) pe noi (femei) cu măgarii și cu câinii. “

Sahih al-Bukhari Vol 1 Book 9 Hadith 493

Mărturia Aishei: “Nu este bine ca voi (barbati musulmani) ne-ati făcut pe noi (femeile) egale cu câinii si măgarii”

Sahih al-Bukhari Vol 1 Book 9 Hadith 498

 Islamul îi învaţă pe musulmani ca femeile sunt precum un „ogor” pe care aceştia au voie să îl „însămânţeze” cum vor şi când vor. Femeile nu au voi să îşi refuze bărbatul de la sex în nici o circumstanţă.

Femeia ogorul bărbatului ei…

Coranu: 2/223. Soţiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniţi la ogorul vostru când şi cum voiţi, însă pregătiţi-vă sufletele voastre mai înainte de aceasta şi fiţi cu teamă de Alah şi să ştiţi că vă veţi întâlni cu El! Şi bine-vestește credincioşilor

Hadisurile: “[…]Nici o femeie nu își poate îndeplini datoria față de Allah până când își va îndeplini datoria față de soțul ei. Dacă o solicită (pentru intimitate) chiar dacă (ea) se află pe șaua cămilei, ea nu trebui să refuze.“

Sunan Ibn Majah Vol 3 Book 9 Hadith 1853

În islam bărbatul are voie să îşi bată femeia după cum doreşte: Aihsa soţia de 9 ani a lui Mahomed este citata spunând despre tratamentul femeilor în islam:

“Nu am văzut nici o femeie care să sufere la fel de mult ca femeile credincioase (musulmane). Uite! Pielea ei este mai verde ca hainele ei! (era vânata – de la bătaia ce o primea)”

# Coranul: femeile trebuie să asculte, altfel pot fi bătute – Sfântul Coran: Sura 4 Versert 34

34. Bărbaţii sunt proteguitori ai muierilor, datorită calităţi lor deosebite pe care le-a dăruit Alah şi datorită cheltuielilor pe care le fac din bunurile lor. Iar cele evlavioase [femeile] sunt ascultătoare şi păzitoare [ale celor care trebuiesc pãzite] în absenta [soţilor lor], pe care şi Alah le păzeşte.

Pe acelea de a căror neascultare vã temeţi, povăţuiţi-le, (apoi) părăsiţi-le în paturi (separate) şi loviţi-le! Dar dacă ele [revin şi]ascultă de voi, atunci nu mai căutaţi pricină împotriva lor. Alah este Cel mai Înalt, Măreţ [‘Aliyy, Kabir]

Mohamed ne arata ce înseamnă „discriminare”

 Profetul Mahomed a avut până la 9 soţii simultan printre acestea întâlnim o fetiţă de 6 ani cu care a început să întreţină relaţii sexuale de la vârsta de 9 ani şi nora sa, soţia băiatului lui adoptiv Zayd bin Muhammad.

 Femeile în islam sunt obligate să poarte capul şi mâinile acoperite pentru a nu fi violate, iar circumcizia feminina tăierea parţială sau totală a labiilor şi clitorisului este recomandată ca fiind una din cele 5 practici ale Fiterei (purități). În cazul unui viol primul suspect este femeia violata care în viziunea islamică ar fi putut să îşi provoace agresorul îmbrăcându-se sau comportându-se nepotrivit.

 Daca este infidela femeia este omorâta un bărbat in schimb „risca” 100 de lovituri de nuia pe care o parte le poate răscumpăra. De ce nu auzim niciodata aceastea de la feministele contemporane?

Am scris despre Islam si femeie aici: Cazul preotului Vasile Răducă care a fost linșat mediatic deoarece a spus adevărul tăinuit de întreaga presă

Feministele moderne Ipocrizie si multa prostie

 Să faci parte dintr-o organizaţie „feministă” să poţi face ceva pentru femeile care sunt victimele traficului de persoane, pentru femeile care sunt omorâte în ţările musulmane iar tu să îţi consumi energia cu astfel de proteste, cum poate fi numita asta? Feministele noastre trăiesc într-o lume imaginare in care chiar nu isi dau seama cat de norocoase sunt ca s-au ascutând într-o societate creștina europeana.

 Feministele moderne precum si homosexuali, transgeneri si minoritățile naționale cad treptat in capcana mentalității de victime. Ne putem doar imagina ce poată sa creadă o femeie care urmează sa fie omorâta cu pietre  sau un homosexual care urmează sa fie spânzurat de o macara într-o tara musulmana dacă ar afla ca undeva in Europa niște persoane semeni lor protestează pentru nimic.

Noroc ca exista si Femei naționaliste, anti-feministe: Femeile conservatoare, nationaliste si de extrema dreapta

Sursele:

Pagina cu feministele din România

FEMINISM ROMANIA – FaceBook

Grupul cu feministele care organizează evenimentul citat

Liturghie Feministă de 8 Martie

 

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Matthias & Maxime
Incorect politic

La Muzeul „Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime

Duminica aceasta la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă „Matthias & Maxime„ Duminica aceasta, la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza un film scârbos de propagandă […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*