COVID19: Ciudatenii despre CoronaVirus

Ciudateii despre Noul Corona

 2.739 de vizualizări

COVID19: Ciudatei despre CoronaVirus
COVID19: Ciudatei despre CoronaVirus

COVID19: Ciudatenii despre CoronaVirus despre care presa nu vrea sa știi

 Există mai multe coincidenţe ciudate legate de noul CoronaVirus (Covid19) decât orice altă teorie conspiraţionistă. Mai mult, toate aceste ciudăţenii par a duce într-o singură direcţie. În acest articol vom enumera toate aceste „ciudățenii” şi vom lăsa cititorul să tragă propriile concluzii.

Un fals grosolan în centrul atenţiei tuturor

 Un exemplu de „ciudăţenie” este chiar imaginea virusul Corona, aproape toate imaginile care circulă sunt false realizate în photoshop, viruşii se pot observa doar la microscopul electronic care redă o imagine bi-coloră. Imaginile sunt în general alb-negru (sau albastru-negru) deoarece microscopul electronic redă lucruri care sunt mai mici decât lungimea de undă a luminii vizibile. În 2016 a apărut un microscop care reda imaginile în roşu şi verde, oferind un contrast mai bun, totuşi aceste culori nu sunt „reale”, ci generate artificial. Vezi mai multe: [(AICI)]

image.axd?picture=TEM%20schwann%20cell%20 %20Jose%20Luis%20Calvo%20 thumb%5B8%5D thumb - COVID19: Ciudatenii despre CoronaVirus

 

Cui prodest?

 Această pandemie ne-a închis pe toţi în case chiar în momentul când în toată lumea începuseră proteste împotriva tăierii copacilor, a incinerării gunoaielor şi a tehnologiei 5G, toate având efect nocive asupra sănătăţii.

Vezi Aici: Was the Wuhan corona-virus pandemic deliberately blown up as a major distraction just a few days before the planned January 25th 5G global protest?

 Puţină lume îşi mai aduce aminte că înainte de pandemie izbucnise un scandal legat de incinerarea gunoaielor trimise din alte ţări în România. Primăria dorea să introducă o taxă de poluare pe maşinile euro 1 şi euro 2, dar surse independente au arătat că poluarea vine în mare parte de la construcţii şi din arderea gunoiului.

 O fi coincidenţă sau poate nu, dar acelaşi lucru s-a întâmplat şi în China şi alte ţări ce urmau să fie afectate de pandemie.

Vezi aici: Thousands protest in central China over waste incineration plant

 În fapt, activiştii pentru mediu au protestat în Wuhan împotriva construirii unei uzine de procesare a gunoiului încă din 2015…

Vezi aici: Thousands protest in Wuhan over construction of waste processing plant

Mai tare ca „Mama Omida”

 Au existat două cărţi care au „prezis” informaţii interesante despre o boală severă care va face ravagii in lume. Prima este „The Eyes of Darkness” (ochii întunericului) scrisă de Dean Koontz în 1981, a doua este „End of Days” (Sfârşitul Zilelor) scrisă de Sylvia Browne in 2008. În prima se prezicea o „armă biologică” ce îşi va avea originea în oraşul Wuhan şi se va numi Wuhan400, mulţi cred că „400” indica anul 2020, adică 20×20=400. Cea de-a doua carte anunţă o infecţie respiratorie majoră ce va începe în 2020 şi va fi rezistentă la toate tratamentele cunoscute până la acel moment. Coincidenţă? Poate…

Un tocilar intra în scenă…

 În aprilie 2015, Bill Gates a ţinut un discurs la Ted, în cadrul acestui discurs domnul Gates a susţinut că ameninţarea globală a zilelor noastre nu mai este bomba atomică, ci un „virus„. Bill Gates a susţinut că următoarea epidemie ar putea ucide 33 de milioane de persoane în timp ce în spatele său era afişat un virus tip corona. Bill Gates a susţinut că o epidemie mondială de gripă ar costa umanitatea 3 trilioane de dolari şi milioane de morţi.

Tatăl lui Bill Gates, William Henry Gates, a făcut parte din conducerea infamei instituţii Planned Parenthood  care promovează avortul şi care a fost acuzată de practici eugenice.

Sistemul de calculator Windows, produs de compania Microsoft, fondată de Bill Gates, este singurul sistem de calculator care poate fi atacat de zeci de mii de viruşi, Linux şi Macintosh sunt scrise într-o aşa manieră încât viruşii nu au de ce să se „prindă”. Practic Windows a introdus în sub-conştientul nostru noţiunea de „virus”, cât şi necesitatea unei protecţii „anti-virus”. Ciudat, nu?

Institutul Pirbright şi Bill Gates

 THE PIRBRIGHT INSTITUTE încă din 2015 a depus o cerere de patent pentru o formă atenuată de CoronaVirus care afectează găinile, acest virus a fost creat pentru a produce un vaccin, iar în 2018 au primit patentul cu numărul #20170216427.

 Institutul Pirbright este o organizație de cercetare biologică cu sediul în Surrey, Anglia. Organizația este specializată în studierea virusurilor animale și în special a bolilor care se transferă de la animale la oameni. Deşi I.P. nu deţine nici un patent pentru noul virus corona (COVID19), s-au alăturat recent unui parteneriat cu cercetătorii de la Universitatea din Oxford și Public Health din Anglia pentru a testa vaccinuri destinate animalelor pentru eficienţa în combaterea noului CoronaVirus.

 Actuala situaţie se pare că i-a prins pe cei de la Pirbright într-o situaţia extrem de interesantă, sunt printre puţinele institute, dacă nu chiar singurul institut care are experienţa în transmiterea virusurilor Corona.

Şi mai interesant este ca printre sponsorii institutului găsim Fundaţia Bill & Melinda Gates.

 Fundaţia lui Gates a acordat doua subvenţionări Institutului Pirbright; o dată în noiembrie 2013 pentru cercetarea bolilor care afectează animalele și din nou în iunie 2016 pentru cercetarea unui vaccin antigripal universal.

Bill Gates & Evenimentul 201

 Centrul Johns Hopkins pentru securitatea sănătății, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates, a găzduit evenimentul 201 (EVENT201) in 2019.

 Evenimentul 201 a fost un exercițiu care a simulat o pandemie globală ce ar fi pornit de la un nou CoronaVirus provenit de la porci. Programul a fost găzduit în octombrie de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății în parteneriat cu Fundația Bill și Melinda Gates și Forumul Economic Mondial. Acest eveniment a pronosticat că 65 milioane de de oameni pot muri ca urmare a unei pandemii globale cu un nou tip de virus corona provenit de la animale. Virusul ar fi creeat probleme respiratorii majore si ar fi rezistent la tratamentele convenționale, au pronosticat participanții.

 Totul se întâmpla cu circa sase săptămâni înaintarea declanșării pandemiei, iar soluția oferită era producerea rapida a unui vaccin si colaborarea „instituțiilor private” si a guvernelor.

 Eric Toner, cercetător la Centrul Johns Hopkins pentru securitatea sănătății, s-a declarat „șocat” când trei luni de la încheierea simulării, a aflat de apariția unui nou virus corona in China care începuse deja sa facă victime.

Citește mai multe aici: Health experts issued an ominous warning about a coronavirus pandemic 3 months ago. The virus in their simulation killed 65 million people.

 Ar mai trebui menționat că prima instituție care a pus la dispoziția publicului o hartă online interactivă cu numărul îmbolnăvirilor morților si vindecărilor de Covid19, actualizata in timp real a fost: Centrul Johns Hopkins. Ciudat, nu?

Netflix – Pandemic

 În aceeaşi săptămână în care presa începe să vorbească despre o nouă epidemie în China, Netflix lansează serialul Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Pandemia: Cum să prevenim răspândirea).

Cunoscutul sit IMDB, care oferă date despre filmele americane, trece data lansării serialului 22 Ianuarie 2020 (USA), cam aceeaşi dată când se contura ideea unei pandemii globale.

 Serialul a cunoscut o rapidă scădere de popularitate de 140% şi numeroase critici. Mai multe informații: [(AICI)]. Tot la 22 ianuarie, presa americană anunţa că „pacientul 0” a fost diagnosticat în Statele Unite.

 Evident, Netflix produce numeroase filme si documentare, de exemplu in 2019 aceștia au făcut un documentar despre viata tragica a miliardarului Bill Gates, care si-a pierdut mama si a avut o copilărie trista. Apropo de Bill…

Un „erou” este rugat sa ne salveze pe toți…

 Eroul pe care întreaga mass-media încearcă să îl promoveze este Bill Gates, care a oferit un sprijin de 9 milioane de dolari unei companii numite „Inovio Pharmaceuticals Inc” pentru a produce rapid un vaccin pentru noul corona.

Mai multe aici: Philly-area company gets $9 million grant to develop vaccine for new Chinese coronavirus

 Iar „răufăcătorii” supuşi oprobriului public sunt cei care se opun vaccinării, deşi în China majoritatea vaccinurilor sunt obligatorii şi asta nu i-a ajutat cu nimic împotriva Covid19. Iar începând cu 1 decembrie 2019, o nouă lege impunea cetăţenilor chinezi un program de imunizare obligatoriu şi gratuit bazat pe vaccinare.

Mai multe informații despre Vaccinarea in China: The Library of Congress

 Între ţările europene care au impus obligativitatea vaccinării, remarcăm Franţa şi Italia, unde Covid19 a făcut ravagii.

 Inovio ar fi reuşit în timp record să facă rost de probe cu noul corona, cu toate că China comunistă blocase toate zborurile din zonele infestate cu noul virus. Iar cercetătoarea Kate Broderick ar fi reuşit în mai puţin de trei ore să obţină un prototip pentru un vaccin anti Covid19.

Aici articolul: Inside Dr. Kate Broderick’s Fight to Contain Coronavirus Using DNA

Vaccinuri DNA

 David B. Weiner, care s-a alăturat companiei „Inovio”, a contribuit cu ideea folosirii electroporatiei într-un vaccin cu ADN, practic noile vaccinuri vor injecta ADN direct în celule via un curent de mică intensitate. Astfel printr-un curent de mică intensitate, membrana celulelor este deschisă, permițând intrarea unui ADN străin.

 Firma Inovio a fost acuzată in trecut ca vaccinurile sale, precum Gardasil, Rotatec sau Rotarix, au fost contaminate cu ADN de porc.

 Teoretic, bolile de la animale nu se transmit la om si nici viceversa, deoarece ADN-ul este diferit, dar se pare ca un impuls electric poate face diferența. Acest fapt a făcut pe multi sa vadă o nouă legătură intre 5G si Noul virus Corona.

 Ultimele rezultate par a conclude ca originea gripei Covid19 ar fi mâncarea oceanica (fructe de mare) din piețele „umede” din Wuhan.

Aici textul complet: Clinical features of patients infected with 2019 novel coronavirus in Wuhan, China

 Şi mai ciudat este că un raport mai vechi semnala că fructele de mare din Asia sunt crescute cu deșeuri provenite de la porci, şi din nou avem o legătură cu porcii, să nu uităm că evenimentul 201 „prevede”a o epidemie de corona provenită de la porci.

Aici citiți întregul articol: Seafood From Asia Raised on Pig Waste, Says News Report

5G si Covid19

 În martie 2019, 26.000 savanţi din întreaga lume şi-au exprimat îngrijorarea referitor la implementarea pe scară largă a tehnologiei 5G fără teste preliminarii.

Unul din semnele iradierii cu radiaţie electromagnetică 5G ar fi trebuit să fie, pe lângă oboseală şi dureri de cap, simptome similare gripei.

 Wuhan a fost unul din primele oraşe în care tehnologia 5G a fost testată, aici a fost pornită cea mai mare reţea cu peste 300 de antene cu doar câteva săptămâni înaintea începerii epidemiei.

Aici un ziar chinezesc comentează știrea: Hubei sets up over 300 5G base stations

 Faptul ca in China peste 130,000 de emițătoare 5G urmau sa fie pornite până la sfârșitul anului 2019 a fost discutat pe larg si in presa din Statele Unite.

BBC: China rolls out ‘one of the world’s largest’ 5G networks

 In timp ce presa oficială locală anunța cu surle si trâmbițe ca 5G vine la Wuhan cu 3.000 de macro emițătoare 5G si 27.000 de antene mai mici (aprobate) care vor face ca tehnologia 5G sa fie disponibilă in întreg orașul pana in 2022. hubei.gov: 5G network coming to Wuhan

  Şi dacă credeaţi că în spital oamenii vor scăpa de 5G, încercaţi din nou, încă din luna ianuarie presa titra „Huawei ajuta la luptă împotriva Coronavirus amplasând antene 5G”. Wuhan Vulcan Mountain Hospital, spitalul pe care China încerca să îl ridice în timp record, urma să fie dotat cu 5G (oare cablu nu aveau?).

Există o legătură intre 5G si Covid19

 Antenele 5G funcţionează cu o frecvenţă în jurul a 60 Ghz, existând studii care arată că aceasta frecvenţă interferează cu obținerea oxigenului.

Articolul aici: Fixed Wireless Communications at 60GHz Unique Oxygen Absorption Properties

 De aici s-a emis teoria că 5G afectează nivelul de oxigen în hemoglobina, a se vedea cartea Magnetobiology: Underlying Physical Problems” scrisă de Vladimir N. Binhi.

 În fapt, doar în Wuhan au fost sesizate cazuri de persoane tinere care, deşi purtau mască de protecţie, cădeau pur şi simplu pe stradă ca muştele. Aceste scene sunt considerate a avea legătură cu testele 5G care se desfăşurau in acelaşi timp. Astfel, mai multe persoane au făcut legătura între testele 5G făcute în Wuhan şi persoanele care cădeau pe stradă, oficial din cauza Corona Virus.

Certificatele digitale si Vaccinarea

 Pe 25 martie 2020, Bill Gates a fost invitat la o dezbatere publică online despre pandemia Covid19. Acesta a recomandat implementarea unor „certificate” pentru persoanele care au fost vaccinate sau s-au vindecat de Covid19. În baza acestor certificate, cetăţenii ar avea „dreptul” de a se deplasa dintr-un oraş în altul.

 Întâmplător sau nu, mai multe companii precum Rockefeller Foundation, Gavi, sau Microsoft s-au unit în 2018 într-o alianţă numită ID2020 cu scopul de a oferi o identitate globală fiecărui om de pe pământ. Motoul lor este „No government, company or agency can solve this challenge alone„ (pe bune? nn)

 In 2019 a apărut informația speculativa ca noua identitate electronica va putea fi combinată cu vaccinul pentru a produce o noua distopie mondială. Mai multe informații: [(AICI)]

 Promotorii teoriei au fost numiţi „conspiraţionişti”, dar surpriză: anunţul oficial provine de pe situl Biometricupdate care a anunţat că ID2020 împreună cu Vaccine Alliance Gavi şi cu guvernul Bangladeshului şi-au unit forţele să ofere o identitate virtuală a vaccinaţilor. Astfel, noua identitate virtuală va conţine şi date despre vaccinurile primite de cetăţeni.

Biometric: ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines

Virușii exista sau nu?

 Deşi televizorul ne prezintă existenta si transmisia viruşilor ca fiind un fapt stabilit şi aflat în afara oricărei dispute ştiinţifice, lucrurile nu stau chiar aşa. Deşi unii virusologi cataloghează viruşii ca fiind „paraziţi”, alţii susţin că virusurile nu sunt organisme vii şi că ele nu pot să se transmită pe cale naturală de la un organism la altul, cu atât mai puţin de la o specie la alta.

  • Ştefan Lanka

 Doctorul Ştefan Lanka, virolog și biolog molecular, pune la îndoială existenţa virusului HIV şi subliniază că viruşii nu au fost niciodată izolaţi, în imaginile de laborator ei întotdeauna sunt prezentați în interiorul unor celule. Conform lui Lanka, în imaginile de laborator obţinute cu ajutorul microscopului electronic, particule endogene aflate în interiorul celulelor ar fi de multe ori prezentate ca viruşi. Mai multe informații despre Ştefan Lanka: [(AICI)]

 Doctorul Ştefan Lanka a oferit 100.000 euro oricui îi poate demonstra că virusul rujeolei există, că a fost izolat şi că este transmisibil, doctorul Lanka a solicitat să i se prezinte diametrul acestui virus.

 Media internaţională a raportat în 2015 că un tribunal inferior din Germania l-ar fi obligat pe virusologul Ştefan Lanka să plătească pariul unui doctor numit David Bardens care a prezentat un studiu despre virusul rujeolei. Presa nu a mai scris că procesul a continuat până la curtea supremă şi în ciuda faptului că David Bardens a prezentat numeroase alte documente, David Bardens a câştigat procesul. Provocarea doctorului David Bardens este încă deschisă dar nimeni nu s-a mai încumetat să revendice premiul şi să demonstreze că virusul rujeolei a fost izolat şi să arate diametrul lui. Mai multe informații pe wikipedia

  •  Robert Willner

 Robert Willner a fost un alt doctor care a negat transmisia virușilor, acesta s-a înțepat de mai multe ori, o data chiar la tv. cu un ac plin de sângele unei persoane bolnave de SIDA. Doctorul Robert Willner a susținut pana la moarte ca SIDA nu este transmisibila pe cale naturala de la om la om.

Donald Trump si „dușmanul invizibil

 La 19 ianuarie 2020 când în Wuhan o nouă epidemie locală începuse să se contureze, în orăşelul american Everett din statul Washinton un cetăţean se prezenta la spital cu o tuse şi semne de răceală. Everett are circa 100.000, de persoane iar omul avea în jurul a 30 de ani şi călătorise recent în China, primul lucru pe care medicii l-au făcut este să îi preleveze probe pentru a fi testat pentru virusul recent apărut în China. Probele sunt trimise de urgenţă la CDC din Atlanta care luni dimineaţa confirma primul caz de Covid19 din US.

 Pe 22 ianuarie 2020, toată presa americană anunţa că virusul care făcuse la acea dată sub 10 morţi în China a ajuns în Statele Unite. În aceeaşi zi, Netflix lansează serialul „Pandemic”: How to Prevent an Outbreak (Pandemia: Cum să prevenim răspândirea) Ciudat, nu?

Washington Post: First U.S. case of potentially deadly Chinese coronavirus confirmed in Washington state

 Preşedintele Statelor Unite s-a referit în permanenţă la virusul Corona (Covid19) cu epitetul „duşmanul invizibil”, fapt care i-a făcut pe mulţi să creadă că acesta încearcă a transmite un mesaj celor care „s-au trezit”.

Berea Corona

 În 2001, firma Constellation Brands care deţine berea Corona a anunţat că a intrat într-un nou parteneriat numit „New World”, care parcă face trimitere la New World Order (noua ordine mondială), deviza masonilor.

 În 2005, Constellation Brands s-a îmbarcat într-un proiect numit „Project Genome”, care îşi propunea să să studieze preferințele consumatorilor de vin, această denumire pare a face trimitere la „Human Genome Project” proiectul de cartografiere a genomului uman. Cineva se joacă cu denumirile, sau cineva transmite mesaje cripta prin intermediul presei? [(AICI)]

Intrigaţi de cele de mai sus, comunitatea de „conspiraţionişti” a decis să facă săpături, mai jos vom vedea şi noi ce au găsit. Mai întâi reţinem: Corona în afară de numele unei beri şi denumirea unei categorii de viruşi mai poate însemna şi: „o descărcare electrică provocată de ionizarea unui fluid, cum ar fi aerul care înconjoară un conductor care este încărcat electric”. Iarăşi… foarte ciudat!

 – Constellation Brands, Berea Corona si noul Covid19

 Constellation Brands a vândut pentru 1.03 miliarde dolari o companie de vin la fondul de pensii „Ontarion Teachers Pension Plan”, şi de aici lucrurile încep să fie interesante.

 Fondul „Ontarion Teachers Pension Plan”, fondat în 1962 este cel mai mare fond de pensii din Canada, aceştia se număra printre finanţatorii tehnologiei 5G şi  „Smart Agenda” care se ocupă testarea şi  implementarea 5G în Marea Britanie. Mai multe: [(AICI)]

Robert Sands este CEO companiei „Constellation Brands” care deţine marca „Corona Beer”, el este şi membru al Consiliului director al spitalului Thompson (board member). Spitalului Thompson finanţează împreună cu „Constellation Brands” şi berea Corona „Free Flu Shot Clinic”, o clinică care îşi propune să ofere vaccinuri gratis celor care nu au asigurare sau a căror asigurare nu include vaccinarea.

Aici mai multe detalii: Free Flu Shot Clinic

 Robert Sands în 2016 a donat din partea Constellation Brands 20 milioane dolari către Rochester Regional Health, pentru construirea unei clinici. Rochester Regional Health promovează politicile pro-vaccinare în special pentru copii, mai mult ar face şi teste pe vaccinuri. Cu siguranță daca un vaccin pentru Covid19 va fi produs, „Free Flu Shot Clinic” va fi printre acele clinici care va vaccina gratuit săracii.

Sa revenim la Bill Gates

 Bill Gates vorbeşte de aproape 10 ani pe unde apucă despre vaccinare, viruşi şi pericolul epidemiilor, dar domnul Gates nu are absolut nici o pregătire în acest domeniu. De fiecare dată când cineva doreşte să ridice nişte întrebări despre vaccinuri sau 5G este practic redus la tăcere fiind acuzat că nu are studii în acest domeniu. Dar Bill Gates ce specializare are? Mulţi vor spune că este „filantrop”, dar este?

 Fundaţia Bill & Melinda Gates a acordat o serie de sponsorizări (care se deduc din impozit) unor instituţii conduse de magnaţi putred de bogaţi. Prin urmare, nu doar ca sponsorizările domnului Bill Gates reprezintă doar un mic procent din averea acestuia, dar acestea par a fi destinate unui grup select de „prieteni”.

Citește articolul: Bill Gates’s Charity Paradox

 Mai mult, în baza acestor sponsorizări, cercul de bogătaşi din care face parte şi Bill Gates a reuşit să introducă tot felul de personaje în comisiile directoare ale diferitelor instituţii medicale din întreaga lume. Te pune pe gânduri… nu ?

***

Războiul Informaţional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*