A 8-a zi a protestului maraton de la Avocatul Poporului, mâne e din nou zi de protest

Protest la Avocatul Poporului

 63 de vizualizări

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

A 8-a zi a protestului maraton de la Avocatul Poporului, împotriva legii carantinei mâne e din nou zi de protest

În România s-a dat o lege strâmba care pune în paranteze drepturile noastre constituţionale, anume legea 136 supranumita şi legea carantinei.

 De la momentul promulgării în fiecare zi începând cu ora 10.00 o mână de cetăţeni se întrunesc pentru a cere sesizarea Curţii Constituționale pentru controlul de constituționalitate al legii. Ei spera ca Renate Weber Avocatul Poporului, sa sesizeze CCR pentru neconstituționalitatea Legii Dictaturii Sanitare.

Astăzi 29 iulie 2020, ziua imnului, câteva persoane erau prezente în fata instituţiei Avocatului Poporului din stradă George Vraca 8, (în zona Sălii Palatului), aceste persoane au declarat reporterilor Războiul Informaţional că vor conţină să vină până la sesizarea Curţii.

Mâine la Avocatul Poporului protest.

 Ziua de 30 iulie va fii din nou o zi de protest, este anunţat un nou protest în faţa clădirii Avocatului Poporului începând cu ora zece.

„Mâine dimineață, la ora 10.00 fix vom cere Avocatului Poporului să sesizeze la CCR neconstituționalitatea Legii Dictaturii Sanitare !

Luptați pentru viitorul copiilor voștri, luptați pentru demnitate, pentru onoare, pentru drepturile și libertățile voastre constituționale !„

 În mare argumentele au fost deja spuse, legea nu este una dedicată doar pentru aceasta epidemie, este o lege care va putea fi aplicată în cazul oricărei boli infecțioase. Confiscarea drepturilor noastre nu va dispărea odată cu sfârșitul acestei epidemii. 

 În ciuda zvonurilor că protestatarii sunt “plați” proteste similare au avut loc peste tot în lume unde s-a încercat confiscarea drepturilor cetățenești.

***

Războiul Informațional

 

Citeste si …

IMG 4362 - Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, motiv de atacuri hibride la adresa ortodoxiei
Bucuresti

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, motiv de atacuri hibride la adresa ortodoxiei

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului declanșează războiul informațional împotriva ortodoxiei Visul de generaţii construirea unei catedrale naţionale în capitala României s-a apropiat de împlinire în data de Sâmbătă 25 noiembrie 2018. Altarul Catedralei Patriarhale numită şi […]

CC UE - Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor
International

Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor

Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor „Democrați Europeni / Europa Națiunilor”  Adunarea Consiliului Europei reunită la Strasbourg a refuzat să recunoască alianța conservatoare naționalistă a parlamentarilor din Austria, Bulgaria, Cehia, Germania și Italia. […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*