A 8-a zi a protestului maraton de la Avocatul Poporului, mâne e din nou zi de protest

Protest la Avocatul Poporului

 69 de vizualizări

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

A 8-a zi a protestului maraton de la Avocatul Poporului, împotriva legii carantinei mâne e din nou zi de protest

În România s-a dat o lege strâmba care pune în paranteze drepturile noastre constituţionale, anume legea 136 supranumita şi legea carantinei.

 De la momentul promulgării în fiecare zi începând cu ora 10.00 o mână de cetăţeni se întrunesc pentru a cere sesizarea Curţii Constituționale pentru controlul de constituționalitate al legii. Ei spera ca Renate Weber Avocatul Poporului, sa sesizeze CCR pentru neconstituționalitatea Legii Dictaturii Sanitare.

Astăzi 29 iulie 2020, ziua imnului, câteva persoane erau prezente în fata instituţiei Avocatului Poporului din stradă George Vraca 8, (în zona Sălii Palatului), aceste persoane au declarat reporterilor Războiul Informaţional că vor conţină să vină până la sesizarea Curţii.

Mâine la Avocatul Poporului protest.

 Ziua de 30 iulie va fii din nou o zi de protest, este anunţat un nou protest în faţa clădirii Avocatului Poporului începând cu ora zece.

„Mâine dimineață, la ora 10.00 fix vom cere Avocatului Poporului să sesizeze la CCR neconstituționalitatea Legii Dictaturii Sanitare !

Luptați pentru viitorul copiilor voștri, luptați pentru demnitate, pentru onoare, pentru drepturile și libertățile voastre constituționale !„

 În mare argumentele au fost deja spuse, legea nu este una dedicată doar pentru aceasta epidemie, este o lege care va putea fi aplicată în cazul oricărei boli infecțioase. Confiscarea drepturilor noastre nu va dispărea odată cu sfârșitul acestei epidemii. 

 În ciuda zvonurilor că protestatarii sunt „plați” proteste similare au avut loc peste tot în lume unde s-a încercat confiscarea drepturilor cetățenești.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*