Absenteismul a câştigat alegerile, toate partidele sunt nelegitime. Este AUR naționalist ?

Toate partidele sunt nelegitime

 718 vizualizări

nelegitime AUR
nelegitime

Absenteismul a câştigat alegerile, toate partidele sunt nelegitime. Este AUR naționalist ?

 Pentru prima oară în istoria statului Român la alegerile generale s-au prezentat puţin peste 30% , faptul pe care nimeni în presa nu l-a observat este ca toate partidele sunt nereprezentative iar toate alianţele posibile sunt nelegitime.

De ce toate alternativele sunt nelegitime.

 Apare întrebarea dacă noul Parlament va reprezenta doar 31% din populaţie atunci o coaliţie fie ea şi majoritară cât va reprezenta efectiv ? Răspunsul pare a fi, că nici o alianţă posibilă nu poate reprezenta mai mult de 16% din totalul populaţiei. Problema este mult mai gravă sistemul politic românesc impune existenţa unui prag electoral, asta înseamnă că mai multe partide mici cât şi candidaţi independenţi nu au trecut linia de sosire şi voturile lor au fost redistribuite abuziv.

 Concluzionam că partidele intrate în parlament după datele din acest moment ar reprezenta sub 28% din voturile reale, fără repartizări, asta înseamnă că peste 70% din Români nu vor fi reprezentaţi de nimeni.

 Dacă trăim într-o democraţie reală alegerile ar trebui repetate, poporul este îndreptăţit să iasă în stradă şi să ceară alegeri anticipate.

 Practic dacă din cei 31% scădem voturile partidelor şi candidaților independenţi care nu au trecut pragul electoral obţinem undeva la 28% reprezentare directe, dacă din aceştia luăm în considerare o alianţă majoritară de 51% înseamnă că aceea majoritate va reprezenta cca 14,7% din totalul populaţiei.

 Toate partidele viitoarei coaliții sunt nelegitime indiferent   in ce combinații se vor prezenta in fața noastră. 

Este Aur un partid naţionalist?

 Răspunsul hotărât la această întrebare este NU, AUR-ul este o struto-camila cu foşti băiaţi de galerie, basarabeni, comunişti, PSD-isti, USR-isti şi trist câţiva naţionalişti pierduţi în această masă precum Dan Ţânaşa.

 AUR este în mod clar un partid populist care a prins într-un mod oportunist culoarul liber anti-sistem al oamenilor care se opun măştii, 5G şi vaccinări obligatorii. Majoritatea membrilor AUR nu au nimic în comun cu militanţii care s-au remarcat în ultimi ani pe aceste subiecte, nu au participat nici la mitinguri nici la dezbateri legate de aceste subiecte.

 Mai mult ActivNews a demonstrat că Doamna avocat Sosoaca ar fi fost simpatizanta USR, exprimându-se împotriva „moaştelor” a îndoctrinării religioase a copiilor şi Împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Vezi: Aici

De unde a venit AUR ?

 AUR pare sa fi veni de nicăieri, nu au nici o conexiune cu grupările, naţionaliste, legionare cu deţinuţii politici cu militanţii anti-sistem care s-au luptat ani de zile pentru: familie, împotriva imigraţiei, împotriva 5G. Principalele grupări naționaliste au dezavuat orice legătură cu AUR, Noua Dreaptă a mers singură în alegerii, „Starea de Libertate” organizatorul principal al mitingurilor Anti-Masca a militat pentru absenteism, iar NeamUnit au emis un comunicat sceptic la adresa AUR.

 George Simion s-a remarcat pe linia unionista, fiind singurul care timp de circa 15 ani de zile a ţinut vie flacăra unionismului în Basarabia, atacurile îndreptate împotriva lui sunt nefondate, în mod clar nu este „omul PSD” şi sigur nu este “cu ruşii”. Ideea pare a fi următoarea, „marii analişti” cu ghilimele precum CTP, Mândruţa & Co. au analizat AUR şi şi-au dat seama că este o structură destinată să se prăbuşească, prin urmare au venit cu un plan la fel de diabolic ca şi ei. Să lege AUR de naţionalism pentru a faulta definitiv naţionalismul Românesc.

Se ridică câteva întrebări:

1 Unde şi când au zis cei de la AUR că sunt naţionalişti extremişti ? Adevăraţii naţionalişti nu se tem să îşi ascunde orientarea.

2. Ce acţiuni a organizat AUR împotriva imigraţiei musulmane ?

3. Ce acţiuni a organizat AUR împotriva carantină ?

4. Ce legătură există între AUR şi restul grupărilor naționaliste precum Partidul Noua Dreapta, fostul partid Totul Pentru Tara, grupările conservatoare şi pro-familie etc?

5. Ce legătură există între AUR şi grupările naţionaliste europene? Nu poţi să apari de nicăieri!

6. Când s-au exprimat cei de la AUR în legătură cu: Mişcarea Legionară, Mareşalul Antonescu, Naţionalismul Comunist ce urmărea distanţarea României de URSS. Nu poţi fi „naţionalist” şi să rămâi tăcut asupra acestor subiecte.

7. Unde au fost “gardienii” democraţiei până la acest moment ? Cum vor ei să ne convingă că o grupare “extremistă” a crescut aşa de mult fără ca ochiul lor vigilent să observe ceva.

***

Războiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*