Importăm Corcoduşe din Turcia, urmează să aducem şi dude din afară ?

Corcoduşe din Turcia

 393 de vizualizări

Corcoduşe din Turcia
Corcoduşe din Turcia

Importăm Corcoduşe din Turcia, urmează să aducem şi dude din afară ? O acțiune de sfidare!

 La MegaImage a apărut o promoţie „de zile mari” o casoletă cu circa 12 corcoduşe cu 2,49 lei, importate din Turcia. De ceva timp marile magazinele din România au doar produse din import: usturoi din China, cartofi din Egipt, pepeni, roşi, castraveţi, din Turcia. Cică aşa este să fi în Uniunea Europeană. Însă culmea culmilor, magazinele MegaImage au adus şi corcoduşe de import, deşi puţin mai jos sau sus de orice supermagazin putem găsi câte un corcoduşi încărcat de rod.

 # Importatot: Maragro SRL

 Ici-colo prin marile oraşe putem găsi câte un puradel care vinde câte o sacoşă plină cu corcoduşe pentru câtva lei, lumea trece şi se miră de ce ar da câţiva bănuţi la puradel, când oricine poate culege corcoduşe de pe marginea drumului. Stai şi te gândeşti dacă faptul de a fi vândute în magazin într-un ambalaj cu eticheta, îi va face pe oameni să cumpere corcoduşe?

Corcoduşele în Supermarket reprezintă actul suprem de umilinţă, rânjetul sinistru al sistemului ticălos care ne-a capsat, cineva undeva o fi luat o şpagă pentru aceste corcoduşe și totuși scopul lor este altul.

Corcodușe din Turcia, nu, nu suntem „o piața de desfacere” … asta e propaganda Kremlinului … trebuie să blocați prietenul care v-a trimis acest „Fake News”

 Noi care suntem cunoscuţi din antichitate pentru brânză noastre, desemnată de un cuvânt ancestral cu rădăcina geto-daca am ajuns să cumpărăm brânză din Franţa şi  Olanda şi asta nu ar fi încă nimic, ca aceste sunt ţări U.E. Dar importăm masiv bunuri de larg consum din China, Egipt şi Turcia și gaze de la ruși, evident.

 De la vecini bulgari sau de la fraţi ortodocşi greci nu prea avem produse, doar din afara Uniunii Europene. Mai vin uni şi îţi spun că ce norocoşi suntem că suntem în UE, …că vezi Doamne altfel nu am fi putut gusta atâtea alimente cu nitriţi şi nitraţi din afară „Uniuni” (am adaugă noi) … pe bune?

 Tot ce ar mai rămâne e să ne aducă şi dude de undeva din Asia, de departe,  din afară Uniuni Europene …

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*