Controlul armelor în Statele Unite şi instalarea dictaturii. Biden ferm pe poziţie

Joe Biden cel uituc

 382 de vizualizări

Joe Biden cel uituc
Joe Biden cel uituc

Ultima bătălie – controlul armelor în Statele Unite şi instalarea dictaturii. Biden „ferm” pe poziţie

 Statele Unite sunt o democraţie foarte interesantă şi prin faptul ca cetăţeni au dreptul să poarte şi să deţină arme de foc, inclusiv cu scopul de a putea chiar răsturna guvernul dacă acesta ar încerca să instaureze dictatura. Preşedintele Biden, un puternic militant pentru controlul armelor, a ridiculizat recent acest principiu arimând ca americanii ar avea nevoie de F-15 sau poate chiar de arme nucleare pentru a mai putea răsturna guvernul, prin urmare acest argument ar fi superfluu.

Al- 2 amendament al constituţiei statelor unite afirma următoarele:

A well regulated Miliţia being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.

Respectiv

O miliție bine reglementată fiind necesară pentru securitatea unui stat liber, dreptul poporului de a păstra și de a purta arme nu va fi încălcat.

Dreptul de a deține arme

 Prin urmare în statele Statelor Unite cetăţeni au dreptul de a deţine arme de foc şi a se organiza în miliţii civile. Obsesia principală a democraţilor de mai bine de 20 de ani este limitarea şi reglementarea strictă a acestui drept. Dreptul de a purta şi deţine arma este un drept asociat încă din antichitate cu oameni liberi, deoarece sclavii, servitorii şi ţăranii legaţi de pământ nu posedau acest drept.

În funcţie de statul în care trăiesc americanii pot cumpăra arme la liber, după o perioadă de verificări sau au nevoie de un fel de permis, ei pot în unele state purta arme sau la pot deţine doar acasă. Dintre statele care permit portul armelor în unele cetăţeni au obligaţia să le poarte la vedere, în altele să fie ascunse.

Democraţii încearcă de ani buni limitarea dreptului de a deţine arme de foc, folosind ca pretext o serie de incidente ce au avut un mare impact emoţional în societatea americană, în timp ce conservatorii susţin că pe ansamblu acest drept cetăţenesc oferă mai multe avantaje decât riscuri.

Preşedintele Joe Biden a afirmat într-o conferinţă de presă

„Dacă ideea voastră este că trebuie să aveți arme pentru a putea prelua guvernul? Atunci aţi avea nevoie de F-15 și poate şi de câteva arme nucleare. Ideea a fost întotdeauna ca a existat dorinţa să limităm rațional tipul de armă care poate fi deținut”.

 Din nou Joe Biden face declaraţii confuze şi iraţionale spunându-ne americanilor în esență că nu vor câștiga niciodată printr-o revolta armată datorită tehnologiei moderne deţinute de guvern, prin urmare nu mai are rost să deţină arme.

„Al doilea amendament, de la bun început, a limitat tipul de oameni care ar putea deține o armă și ce tip de armă puteau aceştia cumpăra. Nu puteai cumpăra un tun ”, a afirmat el

Joe Biden cel confuz …

 Evident apare întrebarea dacă guvernul U.S este stăpân pe situaţie datorită tehnologiei moderne, F-15, arme nucleare etc, de ce mai este deranjat de înarmarea cetăţenilor? Este ca şi când ai încerca să iei praştia de la un copil invocând că oricum nu poate omora pe nimeni cu ea.

 Însă domnul Biden s-a folosit de afirmaţii false (Fake News) în argumentul său şi a fost prins de „verificatorii faptelor” oneşti, care au aflat că din timpul războiului civil american nu au existat legi care să împiedica cetăţenii americani să deţină tunuri.

Vezi articol: Fact-check: Could individuals own cannons during the Revolutionary War?

 În fapt bâlbele domnului Biden arată de fapt o teamă majoră a administraţiei sale, mulţi american deţinând adevărate arsenale. Publicaţia conservatoare americană InfoWors reaminteşte americanilor de eşecul „tehnologiei” împotriva unor ţărani din Vietnam sau a u nor bieţi arabi din orientul mijlociu ( de ex. Afganistan) şi se întreabă: Cum s-ar descurca „tehnologia” versus cea mai puternic înarmată populație din istorie?

 Partea amuzantă a poveştii este că în încercarea sa de a oferi contra-argumente posesorilor de arme Joe Biden a măcelărit și un celebru citat din Thomas Jefferson care spunea că „copacul libertăţilor trebuie udat din când în când cu sângele patrioţilor şi al tiranilor”.

Biden s-a bâlbâit:

„Cei care spun că sângele … sângelui patrioților, știi voi și toate lucrurile alea despre cum va trebui să ne luptăm împotriva guvernului”. Continuă el … : „Ei bine, arborele libertății nu este udat cu sângele patrioților, ceea ce s-a întâmplat este că nu au existat niciodată … dacă vreți, dacă credeți că trebuie să aveți arme pentru a prelua guvernul, aveți nevoie de F- 15 și poate şi de niște arme nucleare. Ideea a fost întotdeauna că a existat dorinţa să limităm rațional tipul de armă care poate fi deținut şi cine să le poată deţine. ”

https://twitter.com/cspan/status/1407816632697769994?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1407816632697769994%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.infowars.com%2Fposts%2Fbiden-calls-for-more-gun-control-arguing-americans-dont-have-the-firepower-to-overthrow-the-government-anyways%2F

Surse:

# InfoWors

Biden Calls For More Gun Control, Arguing Americans Don’t Have The Firepower To Overthrow The Government Anyways

 

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*