Protestul Părinţilor – 19 septembrie 2020

Protestul Părinţilor

 113 vizualizări

Protestul Părinţilor
Protestul Părinţilor

Protestul Părinţilor – 19 septembrie 2020. Să sperăm românii vor înţelege că măştile sunt mai periculoase pentru copii decât virusul

 În ziua de 19 septembrie, la ora 16, în Piața Universității se va ține Protestul Părinţilor împotriva obligativității purtării măștii în școli și licee dar şi împotriva dezinfectării excesive și plexiglasului din instituțiile de învăţământ.

De ce trebuie să participi la Protestul Părinţilor?

 Pentru că nu vrei să îți moară copiii intoxicați cu dioxid de carbon, așa cum s-a întâmplat în China și Germania. Nu vrei să îți ajungă copiii în stare gravă la spital, cu colaps de plămân, sau cu blocaj renal, stop cardiac etc., așa cum s-a întâmplat unor persoane tinere și fără probleme anterioare de sănătate, din S.U.A, internate în stare gravă, din cauză că au purtat mască și au făcut intoxicație cu dioxid de carbon.

 Și nici nu îți dorești să le slăbească sistemul imunitar copiilor tăi și să devină mult mai vulnerabili față de virusuri respiratorii, inclusiv față de acest Coronavirus, față de care în acest moment copii sunt de fapt imuni.

 

De ce trebuie să mergi mâine la protestul împotriva obligativității purtării măștii în școli ?

 Pentru că măștile pun în pericol viața și sănătate copiilor tăi.

 Atunci când purtăm măști, se acumulează dioxid de carbon sub mască, pe care îl vom reinhala. După doar câteva secunde, concentrația de CO2 de sub mască trece peste limita normală, ceea ce face ca inima și plămânii noștri să muncească mai mult ca să ne asigure oxigenul. Persoanele care au probleme cardio-vasculare sau respiratorii, știute sau neștiute, vor avea risc crescut să li se agraveze probleme de sănătate. Apoi, există un risc mare pentru toți oamenii, ca să se acumuleze prea mult CO2 în sânge, care va duce la acidifierea sângelui și la apariția ACIDOZEI. Se poate ajunge rapid la blocaj renal, hepatic sau stop cardio-respirator.

 În SUA s-au înregistrat deja cazuri de oameni tineri, fără probleme anterioare, care de la purtatul măștii au făcut colaps de plămân și au ajuns în stare gravă la spital. ATENŢIE – nivelul de CO2 din sânge, poate fi foarte mare, chiar dacă nivelul de oxigen este normal. Pentru a fi detectat nivelul de CO2, se face un test de sânge, nu se face testul pentru oxigen, acela în care pui degetul într-un aparat care indica concentrație de oxigen din sânge (testul controversat din zilele acestea).

Câteva articole importante pe această temă:

Pe situl thoughtco găsim un articol despre intoxicarea cu Co2

Articol AICI: Carbon Dioxide Poisoning

Pe situl ethanolrfa găsiți un PDF despre cum inhalarea de Co2 afectează corpul

Articol AICI: How Inhaled Carbon Dioxide Affects the Body

Pe acest sit aveți informații importante despre hipercapnie (Creştere a concentraţiei de dioxid de carbon în sânge).

Articol AICI: An Overview of Hypercapnia

Intoxicarea cu  CO2, un subiect evitat

 În cele de mai sus, am dorit să vorbim pe scurt despre pericolul la care sunt expuși copiii atunci când sunt forțați de noi, de adulţi să se intoxice cu CO2. Intoxicarea cu Co2 fiind un subiect mai puțin cunoscut publicului larg, deoarece mass-media mituită de politicieni, promovează în mod total aberant și neștiințific, ideea că măștile ar fi un fel de accesoriu vestimentar!

 În realitate măștile pun în pericol real sănătatea copiilor, crescându-le riscul de asfixiere sau de îmbolnăvire mult mai gravă cu multe alte boli respiratorii şi în anumite situaţii poate duce chiar la deces. Să mai amintim și că forțarea purtării măștii, cauzează un stress imens, care va putea duce la apariția unor tulburări psihice, fobii, neîncredere în părinți, care în loc să îi protejeze, îi lasă să fie torturați fizic și psihic de niște politicieni corupți și iresponsabili. Toate aceste măsuri impuse de politicieni, măşti ce asfixiază, cutii de plastic, dezinfectanți folosiți în exces care vor crește concentrația de gaze toxice în clase, vor pune în pericol sănătatea fizică și psihică a copiilor noștri!

De ce trebuie să mergi mâine la protestul împotriva dezinfectării excesive?

 Pentru că dezinfectarea excesivă pune în pericol sănătatea copilului tău. Dezinfectaţii conţin substanţe toxice care se absorb uşor prin pilele, mai mult exista numeroase cazuri de persoane care sunt alergice la anumite persoane, chiar fără să ştie. Mai mult se inoculează copiilor o adevărată germanofobie, o întreagă generaţie va fi crescută cu frică de a se îmbrăţişa, săruta, juca, cânta … etc

De ce trebuie să mergi mâine la protestul împotriva distanţării sociale și a plexiglasului în şcoli.

 Deoarece copiii nu transmit boala Sars-2 nici între ei, nici profesorilor, nici părinților sau bunicilor. Toate măsurile aberante precum distanțarea socială și plexiglasul nu se bazează ăe date științifice reale, copiii s-au jucat între ei timp de 6 luni iar acuma începerea școlii este motiv de stres.

 Numeroși părinţii au observat schimbări în comportamentul copiilor lor care sunt puşi să stea câte 6 ore în bănci fără interacțiune și supuși unor observaţii permanente legate de distanţare şi dezinfectare.

Ce a declarat organizatorul protestului Protestul Părinţilor

 Domnule Pompiliu Diplan este organizatorul principal al Protestul Părinţilor deşi între timp mai multe grupuri au anunţat întruniri în acelaşi loc pentru acelaşi cauza. Într-un interviu acordat jurnalistului Victor Roncea pentru ActiveNews acesta a declarat despre scopul protestului.

Pompiliu Diplan:

 În primul rând pentru abolirea Stării de alertă – vrem să trăim într-o legitimă libertate și ne vrem drepturile înapoi. E simplu. În al doilea rând pentru ieșirea României din caruselul mascaradei Covid19. Faptul că minciună e globală și noi suntem în „lockstep” (în cadență) cu restul omenirii nu e un temei pentru a menține această cadență a nonsensului.

 Noi vrem să trăim normal. Atenție, nu în Noul Normal – ce folosește o gripă și niște teste practic aleatorii pentru a distruge economiile țărilor și pentru a instaura un leninism digital. În al treilea rând, noi dorim că prin aceste mici retrocedări ale demnității și libertăților noastre să aducem în discuție, în mod serios, că printr-o croșeta, repararea tuturor nedreptăților și ilegalităților săvârșite de clasa politică și de către mafia asasinilor economici împotriva poporului român (de la distrugerea economiei din ’89-90, trecând prin retrocedări ilegale și vânzări de pământuri până la tăierile de păduri și distrugerea învățământului). Înțelegeți ideea.

 Protestul de sâmbătă este clar în apărarea copiilor și a demnității și identității umane. Dacă în timpul sinistrului Experiment Pitești bunicii noștri erau obligați de forțele ocupante sovietice și torționarii lor să-și renege credința azi copiii noștri sunt obligați ticălos să devină o masă amorfă, fără chip, care răspunde la comenzi de forță – vedeți declarațiile Arafatului. Și nu trebuie să vă spun eu că omul este clădit după chipul și asemănarea Domnului.

  Luați-le copiilor chipul iconic și frumusețea zâmbetului și vor deveni niște pui de roboți telecomandați, cu telecomanda în mâinile unor dezaxați aflați la putere. Mai lipsește ca în loc de sfori să fie legați cu cătușe și puși în țarcuri cu sârmă ghimpată, și ca măsură de coerciție, în cazul în care le cade masca de pe nas, o porție de electroșocuri.

Vino pe 19 septembrie la: Protestul Părinţilor!

SURSE de Cercetat:

# CNBC

Asymptomatic spread of coronavirus is ‘very rare,’

# ECDC

COVID-19 in children and the role of school settings in COVID-19

# Edupedu

Directorul Institutului de Sănătate Publică, recomandări: Elevii nu trebuie să poarte mască în timpul orelor.

# DOI

Minimum Infective Dose of the Major Human Respiratory and Enteric Viruses Transmitted Through Food and the Environment

# Royalsocietypublishing

Concentrations and size distributions of airborne influenza A viruses measured indoors at a health centre, a day-care centre and on aeroplanes

# DOI

Wearing face masks in public during the influenza season may reflect other positive hygiene practices in Japan

# journals.cambridge

Testing the Efficacy of Homemade Masks: Would They Protect in an Influenza Pandemic?

# DOI

Effectiveness of facemasks to reduce exposure hazards for airborne infections among general populations

# Citeseerx

Do N95 respirators provide 95% protection level against airborne viruses, and how adequate are surgical masks?

# DOI

Professional and Home-Made Face Masks Reduce Exposure to Respiratory Infections among the General Population

# DOI

Mathematical Modeling of the Effectiveness of Facemasks in Reducing the Spread of Novel Influenza A (H1N1)

***

Războiul informațional

 

 

 

 

 

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*