Deputatul Adrian Dohotaru se lauda ca a anulat o conferință despre temnițele comuniste

Deputatul Adrian Dohotaru

 266 de vizualizări

Deputatul Adrian Dohotaru
Deputatul Adrian Dohotaru

Deputatul fost USR, Adrian Dohotaru se lauda ca a anulat o conferință despre victimele temnițelor comuniste

 Halucinant un fost deputat U.S.R, actualmente „independent” s-a lăudat pe facebook că a oprit o lansare de carte despre temniţele comuniste de 9 martie, ziua Naţională Pentru Cinstirea Deţinuţilor Politici. Mai mult cartea în discuţie aparţinea unei doamne, foste deţinute politice. Prin urmare de ziua internaţională a femeii deputatul „tovarăşi” Adrian Dohotaru trimitea memorii să oprească o fostă deţinuta politica să îşi lanseze o carte pe 9 martie, de ziua deţinuţilor politici.

Anunţul care l-a tulburat pe tov. Adrian Dohotaru

 Cu ocazia Zilei Foștilor Deținuți Politici, Grupul Camarazii România împreună cu Fundația Profesor George Manu și Grupul de Acțiune Rădăcina, organizează conferința intitulată ”Amintiri din detenția comunistă Galina Răduleanu”.

„Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2020, de la ora 18:30 la Sala “Ion Muslea” a Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj-Napoca.

Invitatul special al acestei seri, doamna Galina Răduleanu, a petrecut 4 ani în temnițele comuniste din România, experientă despre care va scrie mai târziu în volumul de mărturii intitulat ”Repetiţie la moarte… din spatele gratiilor”.

La fața locului veți putea achiziționa materiale textile identitare și cărți despre detenția politică, exil „ Vezi: [(AICI)]

88350730 1653985148099694 5739771861760212992 o 473x600 237x300 - Deputatul Adrian Dohotaru se lauda ca a anulat o conferință despre temnițele comuniste

 Din câte se poate vedea în anunţ nu exista nici o „propagandă” politică de nici o culoare, cele trei organizaţii s-au reunit spre a organiza o lansare de carte de Ziua Nationala a Deţinuţilor Politici.

Prin lentila tov Adrian Dohotaru

 Tovarăşul Adrian Dohotaru urmând conceptele doctrinare marxist-leniste aruncă acuzaţi de fascism după bunul plac împotriva oricui nu îi este lui pe plac. În lipsa oricărei condamnărIi tovarăşul emite de la sine putere „condamnarea” de fascism inducând în eroare opinia publică şi conducerea Biblioteci din Cluj. BCU Cluj cedează în cele din urmă presiunilor micului marxist.

„organizațiile de extremă dreaptă nu au dreptul să facă propagandă la Biblioteca Centrală Universitară. Cer anularea evenimentului „Amintiri din detenția comunistă” pe motiv că cele două grupuri organizatoare „Camarazii” și „Rădăcina” sunt de extremă dreaptă. În mesajele de pe pagina de facebook, dânșii proliferează mesaje rasiste, naționaliste, xenofobe, împotriva drepturilor femeii etc.

 O grupare care proslăvește explicit pe Ionel Moța și Vasile Marin, lideri legionari și fasciști notorii, nu poate organiza evenimente într-o bibliotecă publică. O organizație care îndeamnă la ură împotriva imigranților, împotriva Vestului presupus decadent și care, pasămite, nu mai permite rostirea unor „termeni inofensivi precum patrie, tată, mamă”, din cauza marxismului, o grupare care echivalează feminismul cu comunismul stalinist și deplânge legalizarea avorturilor, nu are dreptul să se își propage mesajele într-o instituție publică de cultură.„ vezi: [(AICI)]

89811590 646564409494235 571255359314853888 n 150x300 - Deputatul Adrian Dohotaru se lauda ca a anulat o conferință despre temnițele comuniste
Adrian Dohotarupe FaceBook

 Tovarăşul deputat pare a avea grave probleme la capitolul cultură, acesta încurcând fascismul cu legionarismul, deşi acesta listează fascismul şi legionarismul separat îi prezintă pe legionarii Moţa şi Marin ca „fascişti”. !!!??? ori e laie orie e bălaie tovarăşe deputat ?

Relativismul moral si noua distopie globalista

 Apoi de pe culmile relativismului moral ne anunţă că el respecta pe cei care au suferit în temniţele comuniste ca şi pe cei care „au suferit din cauza unor regimuri fasciste sau capitaliste” (de nazism nu zice nimic!). Pentru a fi categoric că legionari şi fascişti nu se bucură de compasiunea sa, acesta precizează „am respect, dacă a fost pentru o cauză justă, pentru suferința lor”.

„Am citit zeci de cărți despre chinurile îndurate de atâția oameni în închisorile comuniste, am respect, dacă a fost pentru o cauză justă, pentru suferința lor (ca și pentru cei care au suferit din cauza unor regimuri fasciste sau capitaliste), dar acest lucru nu trebuie să fie un pretext pentru răspândirea mesajelor de extremă dreaptă. Sunt utilizator al bibliotecii de peste 15 ani și crezul meu e că o astfel de instituție trebuie să promoveze cunoașterea și dezbaterea onestă de idei, nu un mesaj al urii, de aceea evenimentul trebuie anulat. „

Mânia proletara USR-ista

 La zecile de cărţi citite se pare că tov deputat nu a aflat că nu contează a cui gura spune un adevăr ci ce contează este ideea enunţată. Prin urmare nu are importanţă cine organiza evenimentul ci ce se petrecea acolo. Evenimentul era despre Galina Răduleanu şi mărturia ei, propaganda „fascistă” era doar în mintea tovarăşului deputat.

 Pare greu de crezut că organizaţiile citate ar fi făcut „propaganda fascistă” la BCU Cluj doar pentru a fi arestate şi desfiinţate a doua zi.

 Dincolo de toate, precedentul de la BCU Cluj ne deschide o perspectivă sumbră desprinsa din cele mai negre distopii, anume ca o persoană ce şi-a exprimat o poziţie despre un subiect controversat să nu mai aibă în veci accesul la o „platformă publică”. Este ce se încearcă acum în US sau UK cu o serie de jurnalişti sau politicieni care au avut poziţii „incorect politice” referitor la „imigranţi” sau „feministe”. Aceştia sunt hartuiţi şi toate instituţiile, universităţile unde aceştia vor să conferenţieze sunt bombardate cu reclamaţii de „fascism”.

 Totodată observăm şi o condamnare data înaintea săvârşirii infracţiunii, sunt fapte deosebit de grave pentru care BCU Cluj, care a anunţat anularea evenimentului cu câteva ore înaintea deschideri trebuie să răspundă.

 O societate distopica controlată precum în romanul 1984, unde cuvintele mama şi tata sunt interzise exact ca în Brave New World, şi unde evident toţi suntem la fel de egali precum în Harrison Bergeron, rebeli fiind „reeducaţi” ca în A Clockwork Orange. Acesta pare a visul USR-istilor şi evident totul începe cu ideea că “libertatea de exprimare” trebuie garantată doar unora.

Deputatul Adrian Dohotaru nu isi ascunde convingerile marxiste

 Într-o postare pe FaceBook Deputatul Dohotaru proslăvește originile socialiste ale zilei de 8 martie de parca aceasta ideologie ar fi ceva de bine.

ScreenShot 20200310070959 294x300 - Deputatul Adrian Dohotaru se lauda ca a anulat o conferință despre temnițele comuniste
Adrian Dohotaru si Socialismul

P.S

  Organizația „Camarazii România” a răspuns anunțând că evenimentul s-a mutat în altă parte la presiunea: „unor neo-marxiști locali și a unor organizații antiromânești”. Lansarea de carte s-a ținut totuși într-un alt loc.

***

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

will19 - În codul civil deja este precizat că termenul “soţii”
Alte stiri

În codul civil deja este precizat că termenul “soţii”

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ În codul civil deja este precizat că termenul “soţii” din Constituţie se defineşte ca bărbat şi femeie. – Asta s-a întâmplat în circa jumătate din statele europene unde treptat-treptat […]

Experimentul Pitești
Tara Romaneasca

Simpozionul „Experimentul Pitești” (Reeducarea prin Tortură) – 2021

Simpozionul „Experimentul Pitești” (Reeducarea prin Tortură) ediția octombrie 2021  La Pitești se desfășoară de 21 de ani simpozion internațional: „Experimentul Pitești – Reeducarea prin Tortură”. Simpozionul se ţine anual în jurul luni septembrie sau august, […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*