La Muzeul „Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime

Matthias & Maxime

 831 de vizualizări

Matthias & Maxime
Matthias & Maxime

Duminica aceasta la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă „Matthias & Maxime

Duminica aceasta, la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza un film scârbos de propagandă sexo-marxistă numit Matthias & Maxime.

Suntem informaţi că în cadrul seriei de evenimente „CINEMA MUZEUL ŢĂRANULUI ÎN AER LIBER” de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Duminică 13 septembrie 2020, ora 20.00 se va difuza filmul nerecomandat minorilor sub 15 ani Matthias & Maxime.

ScreenShot 20200913062301 300x221 - La Muzeul "Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime

Filmul prezintă „drama” iubirii dintre doi bărbaţi, Matthias & Maxime, care conform prezentării filmului ajung să se sărute pentru filmările unui scurt-metraj de amatori. Conform scenariului ultra-progresist, în urma acestui sărut aparent inofensiv apare o îndoială care începe să îi macine, iar într-un final cei doi bărbați sunt nevoiți să se confrunte cu propriile preferințe, „bulversându-și cercul social și, foarte curând, și viețile”.

Scenariul filmului este tipic pentru “corectitudinea politică” în care trăim, evident apar numeroase întrebări: de ce au acceptat să se sărute?, cum de şi-au descoperit preferinţele doar acum (pare cam… tras de păr), de ce ne interesează pe noi?

Matthias & Maxime – mai mult decât un „film”

În lumea în care trăim, scenariul filmului pare „inofensiv”, până la urmă trăim într-o lume în care sărutul între fete este promovat (vezi sărutul dintre Britney Spears şi Madonna), deci care ar fi problema? Problema este, evident, că filmul se va difuza în cadrul „Muzeul Naţional al Ţăranului Român”, o instituţie care nu ar trebui să aibă nici o legătură cu propaganda LGBT.

Problema este următoarea: filmul putea foarte bine să fie difuzat în orice cinematograf comercial, însă există suspiciuni serioase că se urmăreşte altceva, anume că organizaţiile LGBT să îşi facă un „cap de pod” în instituțiile culturale româneşti.

Chiar cu riscul de a comite un “slippery slope”, nu putem să excludem, luând în considerare ce s-a petrecut în alte ţări, că dacă astăzi închidem ochii la difuzarea unor astfel de filme în instituțiile de cultură, mâine ne vom putea trezi cu expoziţii cu falusuri şi sânge menstrual. Există un loc pentru toate, iar “Muzeul Naţional al Ţăranului Român” nu este locul pentru acest film.

Încă câteva precizări

În această perioadă de “Post-Pandemie” au loc mai multe manifestări în „aer liber” (filmul va fi difuzat în grădina Muzeului), însă promotorii agendei sexo-marxiste au ales tocmai „Muzeul Naţional al Ţăranului Român”, ştiind că există nişte sensibilităţi şi că va ieşi cu un mare scandal.

Filmul are un mesaj clar de propagandă LGBT, invitând tinerii să isi „exploreze sexualitatea”, copiii si tinerii mimează ce vad la adulți, nu este greu de imaginat ce se urmărește cu acest gen de filme pline cu personaje care „ies din dulap”.

Invităm cititorii noştri să protesteze în scris şi telefonic la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” împotriva difuzării filmului Matthias & Maxime în cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Date de contact ale Muzeul Naţional al Ţăranului Român

Secretariat: 021-317.96.61
Legătură interioare: 021-317.96.61 + tasta 5
Marketing & Relații publice: 021-317.96.60 // 0736 238 848 (WhatsApp)
Iuliana Bălan (relații cu presa, responsabil MNȚR pentru Legea 544/2001)
Atelierele de creativitate: 021-317 96 59
Contabilitate: 021-317 96 64
Cercetare: 021-311 70 32
Fax: 021-312 98 75

E-mail:

info@muzeultaranuluiroman.ro

Site:

muzeultaranuluiroman.ro

Social Media:

Facebook:
facebook.com/MuzeulTaranului

Twitter:
twitter.com/MuzeulTaranului

Instagram

@peasantmuseum

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*