PSD-ul oricum va fură la vot

Acest Articol este doar un fragment vezi articolul "Toate minciunile despre Referendum"

 14 vizualizări

PSD-ul
PSD-ul partid de hoti

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum

PSD-u bata-l vina …

– Dintre toate aceasta este cea mai absurdă şi totuşi sunt persoane care spun aceste lucruri, le repeta din nou şi din nou. În primul rând că dacă PSD-ul fură de fiecare dată ce rost mai are toată agitaţia împotriva prezenţei la vot ? În al doilea rând dacă e să luăm în considerare ipoteza falsificării votului, cel mai uşor astăzi se poate falsifica absența. Astfel în fiecare secţie de vot va exista un preşedinte de comisie un vicepreşedinte, o persoană care validează electronic prezenta cu actul de identitate ( dacă se va aproba ) şi 6-7 persoane care reprezintă diverse partide politice la acestea se pot adăuga 2-3 observatori din partea a diverse ong-uri . La final voturile sunt numărate de reprezentanţi partidelor, oricare din cei prezenţi pot depune contestaţi. Singura posibilitate teoretică este falsificarea votului celor care nu s-au prezentat la vot, astfel dacă un anume partid ar cumpăra toţi membri comisiei de la o secţie dintr-un sat sau consulat sau ambasadă, atunci acolo ar putea fi trecuţi ca prezenţi pe lista suplimentară câteva sute de absenţi. Aceasta s-ar putea face dacă respectivi ar deţine controlul şi pe sistemul informatic de validare a prezenţei, sau dacă vor cere delegaţiilor lor în diverse secţii să comunice numele şi cnp-ul absenţilor (din listele de prezenţa ale urnelor). Astfel în ultima oră ar putea fi “bifaţi” ca prezenţi câteva zeci de mii dintre cei absenţi, prin tot felul de cătune pe liste suplimentare. De altfel există astfel de suspiciuni la mai multe alegeri. Singura cale de a te opune falsificări este să te prezinţi la vot. Poate nu ştii dar legal tu nu îţi poţi verifica prezenţa la vot, să zicem că e un secret chiar şi pentru tine.

FB IMG 15286485271990927 225x300 - PSD-ul oricum va fură la vot

Manipulare pe pâine …

Analizând modul lor de operare, este clar în opinia noastră că organizaţiile LGTBQ2 au angajat o serie de firme specializate în campanii media. În reţelele de socializare au apărut sute de conturi care postează în mod repetat că ei nu merg la vot deoarece … şi se folosesc “copie-paste” câte o idee din cele de mai sus. Principala tactica este transferul sentimentului de ură care există împotriva lui Liviu Dragnea de la persoană sa asupra referendumului.

Să judecăm drept, cum se face ca toată campania împotriva creştinismului a fost abandonată dintr-o dată, la un moment atât de propice când BOR e pro-referendum şi toţi cei care ţipau “nu vrem Catedrale vrem spitale” tipa acum “nu merg la referendumul lui Dragnea” ? E simplu: aceasta formulare a fost identificată ca cea mai probabilă să prindă la public.

În războiul din fosta Iugoslavei o companie de lobby angajată de premierul Croaţiei a născocit frază de “curăţare etnică” împotriva sârbilor ortodosi după care au bombardat presa occidentală până au generat o intervenţie internaţională, în Irak au născocit acuzaţia de “arme chimice de distrugere în masă” şi prin urmare s-a ajuns la bombardarea fabricilor de curmale şi lapte praf aducând foametea, în ecuador şi argentina au existat acţiuni similare împotriva unor regimuri indezirabile. În România au găsit această sintagma “referendumul lui Dreagnea”, şi cunoscând că 4 milioane de romani sunt departe de casă se mizează pe folosirea absenteismului în folosul căsătoriei gay.

Eşecul referendumului înseamnă un vot pro tabăra homosexuală. Romanii trebuie să înveţe să identifice principalele tactici de manipulare astfel încât atunci când avem o problemă în discuţie nu ne interesează nici ce personaj a pun în dezbatere chestia respectivă (Hitler, Stalin, Mao,), nici dacă problema este sau nu pe placul elitelor, nici dacă sondajele sunt clar împotriva ei, nici dacă ea pare retrogradă sau ultra progresista, nici dacă sunt „alte probleme mai importante”, nici dacă subiectul e haios, ridicol se pot face glume pe seama lui, nici dacă printre susţinători sunt nazişti fascişti sau comunişti şi nici dacă subiectul va polariza diverse grupuri. Ne interesează subiectul în sine.

Prin aplicarea tacticilor manipulative de mai sus numeroşi cetăţeni de bună-credinţa au ajuns să facă gratis propaganda taberei LGTBQ2 care s-a exprimat de la început pentru absenteism. Mai mult ei depun un efort considerabil să crediteze PSD cu ideea referendumului. Este clar că vor exista două tabere una o progresiştilor LGTBQ2 şi a militanţilor pro diversitate şi alta a conservatorilor. Una din aceste tabere va fi manipulată.

Analizând modul de acţiune putem să observăm că una dintre tabere a ajuns la disperare, au lansat un filmuleţ în care îi compară pe cei care au iniţiat referendumul cu inchiziţia care „ardea vrăjitoare pe rug” s-au lansat şi articole şi postări în care cei care merg la referendum sunt comparaţi cu nazişti care au susţinut Holocaustul. Au fost şi situaţii în care militanţi pro referendum au fost agresati (incidentul din zona Obor) sau le-au fost ameninţaţi copiii că vor fi violaţi.

Mulţi romani de bunăcredinţa au ajuns să mărşăluiască într-o tabără de care nu ştiu nimic şi să atace familia, tradiţia, biserica creştină. Adică definiţia clasică a manipulării prin război informaţional – să ajungi să faci ceva ce nu ai fi făcut niciodată, dacă manipularea nu s-ar fi aplicat.

Un ochi antrenat recunoaşte instantaneu că e vorba de manipulare, astfel acest referendum proclamat unanim ca „inutil” de formatori de opinie a devenit se pare mai important ca orice alegeri din 90 încoace. Nicicând nu s-a văzut o asemenea desfăşurare de forţe ca acum pentru un referendum „inutil” care „nu schimba nimic”. Miza, în realitate, este uriaşă. Miza este suveranitatea poporului român, mai avem sau nu dreptul de a ne hotarî singuri soarta? Cei care sunt împotriva referendumului spun răspicat NU! Suntem doar o biată COLONIE şi nu avem acest drept.

Toata Lista Aici

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*