Mişcarea Anonymous: Protest legal conturbat de poliția română

Million Mask March 2020

 187 de vizualizări

Mişcarea Anonymous: Protest legal conturbat de poliția română
Mişcarea Anonymous: Protest legal conturbat de poliția română

Mişcarea Anonymous: Protest legal conturbat de Poliția Română. In alte țări au participat zeci de mii de persoane

 Astăzi pe 5 noiembrie 200 a avut loc în aproape 300 de oraşe mitingul „Celor un milion de măşti” organizat de Mişcarea Anonymous. În Bucureşti protestul a fost conturbat şi poate chiar sabotat de 2 agenţi de poliţie care au stat în zona cu o agendă în mână, au luat datele participanţilor şi i-au verificat prin staţie.

 Presa nu a fost prezentă, nici o televiziune, post de radio sau ziar online nu au onorat invitaţia, doar un membru al echipei Războiul Informaţional a fost prezent şi a luat un interviu. Evenimentul „Million Mask March” are loc anual în toată lumea începând cu anul 2012 şi în România începând cu 2015.

Marșul Anonymous in Marea Britanie

Implicarea Politiei pentru intimidare

 Protestul a fost notificat legal şi jandarmeria a fost sesizată pentru asigurarea desfăşurării în linişte a protestului, cu toate acestea doi agenţi de la Poliţia Capitalei au fost în permanenţă prezenţi în zonă şi au luat datele celor prezenţi fapt care i-a făcut pe mulţi dintre cei care ar fi dorit să vină să nu mai intre în zona de protest. Mai multe grupuri au trecut pe lângă zona de protest şi s-au îndepărtat la vederea agenţilor care se plimbau într-un mod foarte vizibil cu agenda în mână. (la nici un protest nu s-a mai auzit așa ceva)

 Membrii Mişcarea Anonymous sunt în general persoane discrete care în viaţa de zi cu zi au diverse ocupaţii care au în general legătura cu programarea sau calculatoarele prin urmare nu este greu de înţeles de ce nu ar dori să se expună. Acţiunea poliţiei a fost făcută în mod cert cu intenţie, mitingul era notificat legal şi o persoană îşi asumase răspunderea juridică pentru protest, în timpul protestului nu s-a scandat nimic şi participanţi au ţinut tot timpul distanța socială.

 În final la protest au participat doar o mână de oameni şi un singur reprezentant al presei ( reporterul nostru), acţiunea de intimidare a funcţionat, majoritatea participanţilor au fost simpli opozanţi anti-sistem care au aflat de protest de pe internet. La protest ar fi trebuit să participe şi trei Anonimi din alte ţări dar aceştia au renunţat să se alăture observând situaţia de la faţa locului, anul trecut au participat cca 20 de persoane şi un Anonim din Germania.

Interviul cu un român de la Mişcarea Anonymous din România

 Redacţia Războiul Informaţional a aflat de acest protest la una din manifestările la care am participat recent şi ne-am deplasat la faţa locului unde am luat un interviu în cadru căruia am pus câteva întrebări pe care le-am considerat potrivite momentului. Atât în interviu cât şi în discuţiile avute înainte am constatat că Mişcarea Anonymous considera că toate partidele din România sunt îmbârligate cu sistemul corupt inclusiv „Mişcarea Q România” şi „AUR”.

 Mişcarea Anonymous a declarat prin reprezentantul ei la protest că Mişcarea lor nu susţine şi nu va susţine niciodată un partid politic, Anonymous militează doar pentru resetarea sistemului. Despre pandemie reprezentantul Anonymous nu a dorit să spună foarte multe, acesta a învinuit presa și politicieni de politizarea întregii situaţii. Despre situaţia din America acesta s-a limitat în a spune doar ca fraudele trebuie înlăturate şi că poporul american trebuie să decidă singur, afirmând că România nu este Statele Unite şi nu are rost să trasăm paralele.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

IMG 4362 - Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, motiv de atacuri hibride la adresa ortodoxiei
Bucuresti

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, motiv de atacuri hibride la adresa ortodoxiei

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului declanșează războiul informațional împotriva ortodoxiei Visul de generaţii construirea unei catedrale naţionale în capitala României s-a apropiat de împlinire în data de Sâmbătă 25 noiembrie 2018. Altarul Catedralei Patriarhale numită şi […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*