Urmează proteste masive pe 26 septembrie şi pe 2 octombrie 2021 împotriva „certificatului verde”

Împotriva "certificatului verde"

 1.553 de vizualizări

Împotriva "certificatului verde"
Împotriva "certificatului verde"

Urmează proteste masive pe 26 septembrie şi pe 2 octombrie 2021 la București, împotriva „certificatului verde

 Aproape toţi activişti civici neafiliaţi sau afiliaţi anunţă proteste masive duminica 26 septembrie şi sâmbăta 2 octombrie, inclusiv reprezentanţii partidului AUR şi senatoarea independenta Diana Sosoaca au făcut un apel la unitate. Se anunţă un prim miting Duminică în Piața Universității, ora 15 și, mai ales, un mare miting SÂMBĂTĂ 2 Octombrie, ora 16, în PIAȚA VICTORIEI, protestele sunt îndreptate în special împotriva „certificatului verde”.

 Asociațiile și grupările civice anunță că ies Duminică în Piața Universității, ora 15 și SÂMBĂTĂ 2 Octombrie, ora 16, în PIAȚA VICTORIEI, alături de Calea Neamului, de Legitima Aparare, de Neamunit, de Alianța Părinților și de Acțiune pentru Națiune sa protesteze împotriva abuzurilor autorităților. Activiști civici Dumitru Balan si Mihai Târnoveanu au făcut un apel la unitate.

Împotriva „certificatului verde

 În senat s-a depus un proiect de lege referitor la certificatul verde ce conţine un amendament șocant. Parlamentul abilitează Guvernul, la propunerea CNSU, ca în vederea combaterii pandemiei (nedeclarata oficial) să poată prin hotărâri de Guvern să condiționeze exercitarea TUTUROR drepturilor și libertăților din Constituție de prezentarea certificatului verde.

 Legea nici nu a fost votată în parlament şi de Joi seara, în anumite localuri servirea clienţilor este condiţionată de prezentarea certificatului verde. Amendamentul nazist condiţionează exercitarea drepturilor și libertăților fundamentale de deţinerea certificatului verde.

Nici un Drept …

 Nu va mai exista nici un drept, direct sau indirect toate drepturile vor fi condiţionate. Cei nevaccinaţi nu vor mai avea: dreptul la muncă, dreptul la liberă circulație, dreptul la învățătură, libertatea individuală, dreptul la proprietate privată, dreptul la inviolabilitatea domiciliului, dreptul la viața privată, libertatea de exprimare, dreptul la vot, dreptul de a fi ales, dreptul la ocrotirea sănătății, dreptul de asociere, libertatea economică.

 Respectiv persoanele fără certificat nu vor mai avea voie să îşi cumpere mâncare, să intre în cabinetul unui doctor să acceseze serviciile unui avocat, să intre într-un tribunal spre a reclamă un abuz, sau într-o secţie de poliţie pentru a reclame o infracţiune. Prezentarea „certificatului verde” va face diferența între două categorii de cetățeni.

Studenţi nu vor mai fii primiţi în cămine, elevii la cursuri, bolnavii la tratament….

Domnul Mihai Târnoveanu a anunțat:

Într-o țară ocupată de ”pașaportul verde”, îmi iau pașaport de român, să fug din statul lui Brukenthal, în România!

2 Octombrie, Piața VICTORIEI, ora 16, în fața Guvernului care ne impune dictatura și anulează

Constituția, ne luăm Libertatea în mâini, sfidăm orice restricții și rupem lanțul ”permisului”!

Cum se face că toți acești ticăloși care ne conduc, nu au avut niciun fel de permis să vândă bucată cu bucată această Țară, cum se face că nu au avut niciun fel de permis să ne dea pe 30 de arginți resursele la străini, să ne batjocorească Eroii, să ne țină copiii cu botnițe pe față, să plece capul la ambasade, să fure ”alegeri”, să închidă biserici, să ”ne dea voie” să umblăm pe stradă cu declarații în mâini???

Ei, trădătorii, nu au avut nevoie de niciun certificat din partea noastră să facă toate aceste lucruri prin care ne-au umilit în ultimul hal! Nu au avut nevoie de vreun permis eliberat de popor, să țină România de 31 de ani încoace, pe ultimul loc în Europa. În schimb, noi, oamenii de rând, avem nevoie de ”pașaport” să mergem la locurile noastre de muncă? Avem nevoie de un nenorocit de pașaport să putem cumpăra din banii noștri o pâine?

Avem nevoie de permisiunea lor să ne măsurăm libertatea pe ceas, la secundă, să nu ne luăm amendă dacă refuzam să băgăm un ban în ban în plus la „Pfaizăr”? Avem nevoie să ne dea ei un certificat de buni oameni pentru a putea, pur şi simplu, să fim oameni?

Au votat cumva românii la „companie”, la OMS sau UE, pentru a fi conduși de Companie?

De ce puterea ascultă de ordinul din afară? Permisul lor de existență este dat de români sau de puterea globalistă? Dar cine le poate lua acest permis, această misiune de falimentare a noastră? Cine le poate lua puterea de a distruge tot ce este românesc? Cine le poate lua jugul pus pe Libertatea de a fi Român? Doar noi! Poate că nu ne aud destul de bine?

Ne vom face auziți fix în fața puterii, la Guvern! Ştim cu toții că o mare demonstrație nu se poate face în cursul săptămânii, din simplul motiv că oamenii de rând ca noi, mai şi lucrează, spre deosebire de ei, cei care ne conduc. Fiți însă siguri că ne vor auzi, mai ales dacă suntem mulți, căci un protest mare nu poate fi ignorat de televiziuni, presa scrisă, internet etc, şi mai ales nu poate fi ignorat de cei care măsoară nemulțumirea opiniei publice. Acest lucru este elementar, foarte logic şi simplu de înțeles. Puterea nu trebuie să se uite ”pe geam” pentru a vedea mulțimile, le vede oricum, chiar și noaptea, în oricare dată din săptămână.

Ne vedem în Piața Victoriei, așa cum am anunțat încă din 9 septembrie, ne luăm în mâini doar ”pașaportul” de român, respingem statul lui Brukenthal și mergem cu Dumnezeu înainte în România, căci a venit timpul Neamului Românesc, să ne întoarcem într-o zi!

Sursa: FaceBook

Mobilizare online împotriva certificatului verde

ScreenShot 20210924233730 300x138 - Urmează proteste masive pe 26 septembrie şi pe 2 octombrie 2021 împotriva "certificatului verde"

 Mobilizare pe internet, se semnează o petiție care în doar câteva ore a atins aproape 70.000 de semnăturii Petiția Aici

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. Psychologische Manipulation: „Impf“-Propaganda wurde bereits 6 Monate vor Zulassung der „Impfstoffe“ getestet. | Sascha's Welt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*