Poliţia Londoneză anunţă că va recruta 40% din ofiţeri săi din rândul minorităţilor

Poliţia Londoneză ...

 106 vizualizări

Poliţia Londoneză anunţă că va recruta 40% din ofiţeri săi din rândul minorităţilor
Poliţia Londoneză anunţă că va recruta 40% din ofiţeri săi din rândul minorităţilor

Poliţia Londoneză anunţă că va recruta 40% din ofiţeri săi din rândul minorităţilor: negri, indieni, asiatici.

 Poliția metropolitană din Londra a anunţat un plan care urmăreşte angajarea până în 2022 a 40% din recruți din rândul minorităţilor: negri, asiatici și alte minorități. Acest plan urmăreşte transformarea instituţiei britanice într-una mult mai „prietenoasă” cu minorităţile.

 Primarul musulman al Londrei, Sadiq Khan a declarat că este esenţial unui efort foarte amplu de a transforma principala forța de poliție a orașului, pentru a deveni cât mai reprezentativă spre a putea aborda acuzațiile reclamate de rasism și practicile discriminatorii împotriva minorităților.

 Poliţia din Londra îşi propune să revizuiască şi controalele în trafic, deoarece s-a constatat că este mult mai probabil ca cetatenii de culoare să fie cei opriţi şi verificaţi la aceste puncte.

Sadiq Khan si încrederea minorităţilor

 Primarul Londrei domnul Sadiq Khan a declarat că protestele Black Lives Matter ţinute în această vară au demonstrat necesitatea schimbării percepţiei asupra minorităţilor. Iar episoadele recente au aruncat o nouă lumină asupra practicilor discriminatorii care includeau utilizarea disproporționată a forței, inclusiv gaze lacrimogene, sau a tacticilor de stop-and-frisk.

 Este vorba de uciderea lui George Floyd de către poliție în Statele Unite, iar furia declanșata de acest eveniment s-a simțit brusc şi în Marea Britanie, unde zeci de mii de protestatari au mărșăluit în această vară, împotriva brutalității poliției, deşi evident poliţia engleză nu avea nici o vină.

 Primarul Sadiq Khan a distribuit pe Twitter un mesaj în care se angajează să îmbunătăţească încrederea negrilor în poliţie şi să asigure că „forţa” poliţiei nu va mai fi folosită disproporţional împotriva acestora.

“We must do more to improve Black Londoners’ trust and confidence în our police service, and ensure police powers don’t disproportionately impact them,” a spus Mr. Khan .

 

„Action Plan”

 Prin urmare primarul Londrei a iniţiat un plan de acţiune numit „Action Plan” în cadrul căruia au fost intervievaţi circa 400 de persoane care au legătură cu comunităţile „de culoare” astfel acesta a fost informat despre temerile acestei comunităţi legate in special de folosirea disproporționată a forţei.

 Poliția Metropolitană a trasmis într-o declarație vineri că este conştientă de durerea resimțită de comunitățile de culoare din Londra și că se „angajată să elimine utilizarea disproporționată a forței asupra londonezilor negri”. Cressida Dick, comisarul Metropolitan Police, a spus că forța „nu este liberă de rasism sau discriminare”.

 Prin recrutarea a 40% din noii ofițeri din cadrul minorităţilor etnice până în 2022, Poliția Metropolitană îşi propune că obiect ca 16% din forță să, să provină din medii minoritare până în 2022 și 28% până în 2030. În prezent în Londra există 5.000 de ofițeri din medii etnice dintr-un total de 32.600, comparativ cu doar 3.000 de acum un deceniu.

 Astfel Poliția londoneza îşi propun să îşi schimbe imaginea dintr-o forţă publică temută într-una prietenoasă cu minorităţile.

Adevăratul „Plan”

 În Marea Britaniei se continuei acţiunea de învinovăţire a populaţiei albe majoritare pentru lucruri care au fost comise de strămoşi lor, secole în urmă, totodată se inoculează ideea în rândul minorităţilor că acestea sunt îndreptăţiţi să se revolte şi chiar ar avea dreptul la nişte compensaţii. Atât în Statele Unite cât şi în Marea Britanie majoritatea protestatarilor Black Lives Matter nu au nici o legătură genetică sau culturala cu foşti sclavi.

 În iunie, protestatarii au răsturnat o statuie a unui comerciant de sclavi din secolul al XVII-lea, Edward Colston, din Bristol și au aruncat-o în portul orașului. Ulterior, un sculptor britanic a înlocuit-o cu statuia unui „protestatar negru local”, autoritățile orașului au îndepărtat însă noua statuie a doua zi.

 Războiul cu statuile s-a dus pe mai multe continente şi el ne arată că se doreşte în fapt schimbarea ordini politice şi culturale existente, acest curent mimează distrugerea statuilor dictatorilor din ţările aflate sub tiranie odată cu instaurarea democraţiei.

 Instituția poliţiei trebuie mai înainte de toate să se bucure de respect, transformarea ei într-un tur Babel cu negri, indieni şi asiatici care abia pot înţelege englezeşte (sunt semnalate numeroase astfel de cazuri) este, în opinia noastră, o cale sigură de a o compromite definitiv. Mai vrem oare să primim falși „refugiați” ?

SURSE:

# London.gov.uk

Mayor’s Action Plan focuses on disproportionality of police powers

 # nytimes.com

Statue of Black Protester Is Raised in Place of Bristol Slave Trader

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Vaccinul anti covid19
Incorect politic

S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă  Un document FDA (Food and Drug Administration), adică Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite, admite că vaccinul anti […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*