Târgul de Crăciun din Piața Universității: Un Târg al divizări şi al infestării

Târgul de Crăciun din Piața Universității:

 143 de vizualizări

Târgul de Crăciun din Piața Universității:
Târgul de Crăciun din Piața Universității:

Târgul de Crăciun din Piața Universității: Un Târg al divizări şi al infestării

 Organizatorii Târgului de Crăciun din Piața Universității din București au anunţat că anul acesta, nu pot intra mai mult de 1.000 de persoane simultan, intrarea se va face doar cu „certificat verde„, în interior se va purta mască, iar programul se încheie mai devreme cu o oră, adică la ora 21:00 în fiecare seară.

 Târgul de Crăciun din Piața Universității este un exemplu perfect despre cum regulile aberante se întorc mai mereu împotriva celora care ar trebui să îi protejeze. La Târgului de Crăciun din Piața Universității nu pot intra mai mult de 1.000 de persoane iar programul se închide la ora 21.00 prin urmare avem zilnic un grup uriaşi de oameni care se înghesuie aşteptându-şi rândul să intre.

 Verificarea „paşapoartelor verzi” îngreunează şi mai mult accesul, măsurile de protecţie par o tristă parodie  ce ar trebui să ne trezească la realitate. Ridicolul situaţiei atinge cote nebănuite când realizezi că pe stradă se plimba „cu distanţare socială” persoane ne-vaccinate iar în ţarc stau cei vaccinaţi înghesuiţi.

Târgul de Crăciun din Piața Universității din 2021, doar pentru unii…

 Colac peste pupăză intrarea se face contra-cost, adică trebuie să plăteşti 7 lei pentru privilegiu de a consuma la supra preţ: soric, mere glazurate, mici, vin fiert … etc. Şi aceasta măsură ne arată penibilul situaţiei, astfel bucureşteni ajung să plătească de trei ori pentru a mânca la „căsuţe”. Astfel cetăţenii capitalei plătesc o dată Târgul de Crăciun din Piața Universității din taxe şi impozite, mai plătesc o dată intrarea în târg şi apoi supra preţul produselor consumate în buricul oraşului.

 Dacă Crăciunul trebuie să însemne venirea unui mântuitor pentru toţi, indiferent de rasă, etnie, sex, origine socială actualul primar a reuşit să îl ofere doar celor vaccinaţi care sunt dispuşi să dea 7 lei pentru a intra într-un ţarc.

Precizările Autorităţilor

Autorităţile au precizat clar că accesul în incinta târgului de anul acesta este permis doar pentru persoanele care prezintă certificatului verde COVID, în baza unui bilet de intrare.

„Conform legislaţiei în vigoare accesul este permis persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate cu schemă completă sau trecute prin boală, copii sub 12 ani sunt exceptaţi de la prezentarea certificatului verde, masca de protecţie este obligatorie, excepţie făcând copiii sub cinci ani. Intrarea se face în baza unui bilet care poate fi cumpărat online, la preţul de cinci lei, sau de la casele de bilete pe întreaga desfăşurare a evenimentului la preţul de 7 lei”, a precizat unul dintre organizatori, pentru Agerpres.

 

***

Războiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

#rezistenta anti-comunista
Uncategorized

#Rezistența: La Jilava au fost comemoraţi cei 13 luptători anticomuniști executaţi în 1953

#Rezistența: La Jilava au fost comemoraţi cei 13 luptători anticomuniști, parașutați de aviația americană și executaţi în 1953  #Rezistenta: Sâmbătă, 31 octombrie în jurul orei 11 la Închisoarea Jilavă au fost comemoraţi luptătorii anticomuniști parașutați […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*