Președintele Joe Biden s-a dat de gol … cine conduce Statele Unite ale Americii?

Președintele Joe Biden s-a dat de gol

 292 de vizualizări

Președintele Joe Biden
Președintele Joe Biden

Președintele Joe Biden s-a dat de gol … cine conduce Statele Unite ale Americii? Viata Bate Filmul …

 Întreaga planetă îşi pune în aceste zile o întrebare care în urmă cu ceva timp era doar o „teorie conspiraţionistă” respectiv cine conduce America ? Aparent s-ar spune că republica prezidenţială Statele Unite ale Americii este condusă de președintele Joe Biden. Problema este că Joe „cel uituc” dă semne din ce în ce mai clare de senilitate.

 Au fost multe momente amuzante şi bâlbe ale preşedintelui american care au amuzat publicul dar ultimul eveniment le-a întrecut pe toate. După ce a retras trupele americane din Afganistan fără a avea un plan de evacuare a civililor american şi a afganistanilor pro-occidentali loiali Statelor Unite, au intervenit şi două atentate teroriste care au luat viaţa şi a 13 militari americani.

Cu greu la şapte ore de la atentate Președintele Joe Biden a anunţat o conferită de presă, în acesta conferinţa s-a văzut un preşedinte nehotărât care nu propunea nimic concret, surpriză a venit când Joe Biden a luat întrebări de la presă, atunci acesta a spus:

Doamnelor și domnilor, mi-au dat o listă aici. Prima persoană căreia am fost instruit să-i răspund este Kelly O’Donnell de la NBC.”

Suficient pentru a declanşa o furtună

 Cine are autoritatea să „instruiască” preşedintele Statelor Unite? Este el în afara facultăţilor mintale şi are nevoie de un „tutore” care să îi dea instrucţii? Acestea au fost în mare întrebările americanilor.

Republicaţi, adversari politici ai democraţilor au fost primii să anunţe că în timpul când Trump a fost preşedinte nimeni nu şi-a permis să îl „instruiască” pe acesta cu cine să vorbească şi cu cine nu.

FoxNews a prezentat poziţiile a numeroşi comentatorii americani marea majoritate fiind şocaţi:

„Cine naiba conduce aici?” A întrebat editorialista de la Washington Examiner, Tiana Lowe. .

„Uimitor. Și toată lumea accepta chestia asta”, a scris contribuitorul emisiuni „TheSpectatorStephen Miller, adăugând: „Nu el este şeful aici”.

„A spus că a fost instruit. Iisuse Hristoase”, a redactat pe Twitter editorul manager al revistei Washington Examiner, Jay Caruso.

„Biden tocmai a spus: „ Am fost instruit să răspund ” la acest reporter! Cine l-a instruit să răspundă la acel reporter? Cine este cu adevărat la conducere? Glumești?” A exclamat congreswoman-a Republicană Claudia Tenney.

Vezi: foxnews.com

bvcxf 300x224 - Președintele Joe Biden s-a dat de gol ... cine conduce Statele Unite ale Americii?

***

 

Războiul Informationa

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*