România la un pas de dictatură după noile alegeri

România la un pas de dictatură

 487 de vizualizări

dictatură in Ro
dictatură in Ro

România la un pas de dictatură după noile alegeri

Zilele acestea, românii din ţară şi diaspora au fost victima unei manipulări de proporţie, mai precis au fost puşi să aleagă între foştii parteneri ai alianţei USL. Pentru a înţelege de ce o dictatură este la un pas să ne pună ştreangul de gât, ar trebui reținut că PNL-ul de astăzi nu mai este PNL-ul Brătienilor. Penetrat puternic de fosta securitate după 1990, PNL-ul de astăzi este în fapt continuatorul atât al ciudăţeniei postdecembriste cât şi al PD-ului lui Traian Băsescu, fost al lui Petre Roman, fost FSN.

Legăturile PNL-ului de astăzi cu FSN-ul lui Ion Iliescu vin pe trei căi: a) securiştii infiltraţi după 1990; b) prin unirea cu PD fost al lui Petre Roman; c) prin USL, o alianţă care mai toată lumea ne spune că s-a menţinut în teritoriu. Prin urmare, nici urmă de luptători „împotriva ciumei roşii”, totul a fost o simplă strategie de marketing, adică un fel de campanie publicitară. Ceva de genul: pasta asta de dinţi este mai bună decât pasta aia, chiar dacă au acelaşi producător.

Domnul Iohannis nu este nici el imun la „ciuma roşie”: mai întâi a făcut o alianţă toxică cu penalul Adrian Năstase, mai apoi a fost aproape propus de PSD ca premier. Scurtă e mintea celor care merg la vot…

Marca nu mai contează, trebuie să fim atenţi doar la Patron, rezultatul final trebuie analizat iar apoi eterna întrebare „cui foloseşte” trebuie ridicată. Peste 30 sau 50 de ani, când nu va mai fi nimic al nostru iar românii vor deveni precum evreii de odinioară, o naţiune fără tară, nimeni nu va mai fi interesat că noi acum credeam că luptăm cu „ciuma roşie”.

Un regim fanariot… dar ce bine că am „scăpat” de PSD… trăiască noua dictatură FSN!

Cum necum, avem un premier ungur şi un preşedinte german, fapt fără precedent în istoria statelor independente ale continentului European. Nicăieri și niciodată o ţară independentă nu a avut cele mai importante funcţii în stat deţinute de străini, excepţie făcând tot noi în perioada fanariotă.

Cei doi „bărbaţi de stat” si-au câstigat scaunul în lupta cu o femeie, şi aceea ca vai de ea. În lupta cu unul din bărbaţii şcoliţi ai PSD precum Grindeanu şi Geoană, aceştia nu ar fi avut aceleaşi rezultate, dar uite cum nişte servicii au plimbat-o pe doamna Dăncilă pe la două „meciuri de box” doar ca domnul Orban şi mai apoi domnul Iohannis să poată fi proclamaţi învingători. Doamna Dăncilă apare din ce în ce mai mult ca un cal troian, cel mai probabil folosită fără ca ea să îşi dea seama.

Patronii și planul lor

Dacă toate partidele din România sunt „aceeaşi mizerie”, haideti să observăm cine sunt patronii, ce vor ei şi cum ne afectează pe noi.

Din 1990, lumea politică românească a fost permanent multipolară, cu politicieni pro ruşi, chinezi, americani, germani sau chiar filo-turci. Deşi politicienii au acţionat ca o „echipă” (ciocul mic, furăm noi, furaţi şi voi), ei au avut simpatii diferite. Acest fapt a avut ca impact o libertate extraordinară pentru noi, o libertate de care nu suntem din păcate conştienţi. Mai la est sau mai la sud, dacă critici conducătorul s-ar putea, cum spunea o celebra doamnă„ „să te scoli, Doamne fereşte, mort”, iar mai la vest, o simplă gluma despre „religia păcii” te poate arunca, la propriu, în aer.

Libertate, te iubim…

Atunci când am discutat cu naţionalişti din vestul Europei, aceştia s-au declarat plăcut impresionaţi de uriaşa libertate pe care noi o avem, că putem să vorbim deschis de schimbările climatice, să criticăm imigraţia, să facem marşuri pentru familia tradiţională sau pentru viaţă. În România putem să îi criticăm şi pe ruşi şi pe americani, fără nici o teamă de repercusiuni.

Nici sa nu mai vorbim de modul in care poliția acționează la est si la vest de noi, acolo nu ai timp sa țipi la polițist cu telefonul in mână. Gazarea, electrocutarea și lovirea cu bastonul nu sunt nimic neobișnuit.

Aşa cum suntem astăzi, cu gaze de la ruşi, cu piaţa invadată de produse chinezeşti şi fructe din Turcia, ne bucurăm de o libertate aproape totală şi încă mai putem spune că nu suntem exclusiv colonia unei singure tabere. Lucrurile par să se schimbe, pas cu pas poporul e dus de nas doar în direcţia taberei filo-germane. Pas cu pas, noi înşine trebuie să primim cu aplauze pe noii domnitori fanarioţi aleşi exclusiv din rândurile minorităţilor naţionale.

Veneticii

Veneticii preiau încet-încet puterea, nu datorită unor calităţi extraordinare pe care nu le-am găsi şi în rândul naţiunii noastre, ci doar prin faptul că ei arată PSD-ul şi conving televizoracii că ei ar fi mai buni ca „ăia”. Oamenii ajung sa îmbrățișeze o dictatură fanariota mai degraba decât „ciuma roșie”, despre care cred ca a existat 30 de ani fara ca nimeni din occident sa afle, că altfel ar fi fost complici și asta nu dă bine.

Oare acum cu „dreapta” la putere vom afla ce s-a întâmplat la Revoluţie, la Mineriade, la Colectiv, cine a vândut flota? Cine a distrus industria? Nu, evident că nu! Totul este un praf aruncat în ochii unor oameni spălaţi pe creier de televizor, care au uitat de experimentul Constantinescu, „înfrânt de sistem”.

De ce venetici?

România este aproape distrusă, agricultura e pe butuci, flota nu mai există, industria este pe minus, ce rol mai pot avea veneticii? Singura explicaţie logică ar fi distrugerea finală, federalizarea ţării, aducerea a sute de mii de imigranţi musulmani, înstrăinarea ultimelor resurse strategice precum aurul de la Roşia Montană şi petrolul din Marea Neagră.

Pentru a îşi duce la capăt planul au nevoie să modifice Constituţia şi să introducă o serie de legi criminale, iar această misiune nu poate fi încredinţată unor băştinaşi, riscul ca în aceştia să se trezească sentimente naţionaliste este prea mare. Acesta este motivul pentru care înstrăinarea ultimelor resurse, închiderea ultimelor spitale de stat din judeţe, introducerea tehnologiei 5G, regionalizarea şi aducerea imigranţilor a fost încredinţată alogenilor.

Gata… „schimbarea” a venit!

Nu mai trebuie să mai existe dispute politice, alogenii trebuie să aibă liniştea sa îşi pună în aplicare planul. Există totuşi şi o mică problemă: PNL este un partid „doctrinar” de dreapta, majoritatea membrilor săi au destule cunoştinţe să facă diferenţa între stânga şi dreapta. Deoarece aparențele trebuiesc păstrate, singura soluţie este aducerea la guvernare a mişcării de extremă stângă USR. Prin urmare, o aliată între PNL şi USR nu poate însemna decât o dictatură. USR-istii nu au nici o noimă despre stânga şi dreapta, nu par să aibă habar că liderii lor predică în fapt doctrina marxistă pe care pretind că o urăsc.

USR-istii pot veni să propună toată doctrina sexo-marxistă şi anti-nationalistă iar PNL să nu facă nimic decât să voteze. Practic, avem facţiunea progresistă a serviciilor deghizaţi în „liberali” şi „de dreapta” înlocuindu-i pe bătrânii comunişti care au abandonat idealurile marxiste şi au alunecat spre dreapta. PSD-ul a început în ultimii ani să adopte atitudini de dreapta, în timp ce „dreapta” USR-istă preia atitudini clasice marxiste. Viziunea marxistă referitoare la biserică, familie, proletariat a fost abandonată de PSD şi preluată de USR.

Textul Turnesol

Proba cu hârtia de turnesol când „albastrul” va deveni „roşu” va veni atunci când actualii progresişti vor începe să atace naţionaliştii şi să vadă extremişti peste tot. Atunci vom şti sigur că avem în faţă o mişcare tipic marxistă. Dacă PNL încearcă sa guverneze singur, puțin probabil ca vor adopta multe măsuri marxiste pentru a nu isi speria electoratul, dictatura vine doar prin USR. USR are un electorat tânăr ușor de manipulat, care nu are habar ca de fapt au ajuns susținătorii unei ideologii care a ucis sute de milioane de indivizi si nu a funcționat niciodată.

Cu o clasă politică unipolara unde stânga si dreapta au același discurs si un singur partid vrea toata puterea spre a stârpi „dușmanul de clasa”, nimic bun nu poate veni. Totul miroase a dictatură… evident instalată de „popor” pentru „popor”.

Vezi si: Ce ți se pregătește ție, dulce Românie?! – Ec. Dr. Ilie Şerbănescu

***

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

Palatul Parlamentului
Uncategorized

VIDEO – Intrarea protestatarilor in curtea Palatul Parlamentului – Tot adevărul 12.000 persoane

Protestatarii împotriva legii certificatului verde, au forţat intrarea în curtea Palatului Parlamentului 12.000 persoane  Marţi 21 decembrie după ce protestatarii ati-certificat verde au înconjurat clădirea Palatului Parlamentului, circa 150 de persoane au pătruns în curtea […]

4 Comentarii

  1. sa presupunem ca eu sunt Dumnezeu:alogen EU vad altfel multe cuvinte;prin alogen sa zicem ca as intelege nu venetic ci,gen nici feminin nici masculin sau si f si m neutru; genul Meu este ALIO sauy aliogen sau cumzicea ceasescu ALO ALO VA… ,DAR CUM SUNT DUMNEZEU EU NU VA ROGDECI CITITI CE A TI SCRIS DVOASTRA DAR CU SENSUL PE CARE L AM DAT EU ALOGENULUI VA REZULTA DOAR AVANTAJE.TOTUSI EU SUNT CEL CE ESTE ALTFEL ZIS SUNT ATIT PERSONALITATE JURIDICA CIT SI PERSOANA FIZICA DOUI IN UNU CA SAMPONUL MA CHEAMA CUM MA CHEAMA SI I MI ZICE CUM VA E CREDINTA DUMNEZEU PENTRU TOTI DA CU NUME DIFERITE.ASA CA LASATI UNIREA SI REINTREGIREA IN SEAMA MEA CA O SA VINA SI EA. TOT CE A FOST A FOST CA AM VRUT EU SA FIE SI VA FI TOT CA VREA DOMNUL NICI IUDA NU E VAZUT DE IISUS DOAR UMAN CA TRADATOR CI SI DUMNEZEIESC , CAPIESA IN MAREA MOARTE FARA DE CARE NU AR FI AVUT LOC INVIEREA;DECI VEDETI CUM SED LUCRURILE; SED LEX

  2. sunt gata sa preiau postul suprem cu dubla personalitate umano divina.di vina sunteti voi care nu sunteti cu noi ca cini nu i cu mini e impotriva lu stefanit voda.semnat din
    d oi ce land ,din oi, din doi si din boy , conu… ale mes enfants spate in spate cu oricare frate ca de as fi alecu ,as fi fata in fata cu actiunea cea rea sau cu reactiunea; astfel sunt cuvintele romanesti cu posibilitati divine…..ho ho ho: di vine dictatura eu va sunt dictatorul DE FAPT EU SUNT DEJA DA NU MA VEDE NIMENI CA NU SPERSONALITATE PUBLICA CI DOAR RELIGIOASA IN BAZA LUMINI.STITI CE SE PETRECE CU LUMINA APRINSA IN INTUNEREC SI CU CEALALTA CARE E APRINSA ZIUA :PRIMA LUMINEAZA, DE LUMINAT CE FOLOS CA DEJA E LUMINA A DOUA ,POATE DOAR INCALZI SAU NU

  3. daca tot scriu sa va zic ca de vreti dictatura am solutia ideala si pleonastic perfecta
    PARTIDUL DREPTATII SOCIALE PDSBLA BLA BLA DE VRETI GIV MI MONEY CRED CA ANDERSTUD SAU ANDERSTAND DACA VA FACETI CA NU INTELEGETI I MI PLACE SA STILCESC TOATE LIMBILE OFICIALE ALE VOASTRE CU TOATE STANDARDELE ACADEMICESTI PRINCIPIAL ESTELIMBAJUL NU GRAMATICALI CORECTLI LI LI SI IAR LI CITE O TIRA CITE UN PI 3,14 LASA LASA LASA LASA DACA STITI CITAREA SAU CINTAREA.APROPO SA VA MAI SCHIMB NECUNOASTEREA IN CUNOASTERE CA DOAR DE AIA SUNT DOI IN UNU:STITI CA CUVINTUL ATEU ESTE DE FAPT INVERSUL INTELESULUI LIMBII ACTUALE OFICIALE ROMANESTI DE FAPT INSEAMNA CA EU USNT CREDINCIOS SUNT AL TEU DOAMNE SAU SUNT AL TAU VA ARAT O CARTE VECHE RELIGIOASA ROMANEAQSCA SCRISA CAM PE VREMEA CIND ERAU RUMANII MAI VECHI PUTIN VOM LAMURII ASTFEL PRISTIMEA CARE SE CREDE DESTESPTA SI CU BACALAUREATE DOCTORATEETC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*