Sectorul 1 inundat de gunoaie, progresismul un pericol mai mare decât AUR

Sectorul 1 inundat de gunoaie

 207 vizualizări

Sectorul 1 inundat de gunoaie
Sectorul 1 inundat de gunoaie

Sectorul 1 inundat de gunoaie, progresismul un pericol mai mare decât „extremiștii” de la AUR

 Dacă facem o scurtă plimbare prin Sectorul 1 nu se poate să nu observăm munţii de gunoaie de pe străzi. E vorba despre o telenovelă a căror actori principali sunt Clotilde, Nicusor, fostul primar Tudorache şi o firmă de salubrizare numită Romprest.

În timp ce priveam un maldăr uriaşi de gunoaie am avut revelaţia că există un pericol mult mai mare ca ba-baul cu „extremismul AUR” şi anume progresismul şi obsesia lor cu „Ciuma Roşie”. Bucureştenii au ajuns victime într-un spectacol absurd în care doamna Clotilde Armand aparent ar dori să faulteze o firmă ce pare a fi PSD-ista şi să ne arate tuturol cât de virtuoasă e domnia sa.

Interesul doamnei Clotilde Armand pentru bunăstarea locuitorilor sectorului 1 este atât de mare încât şi-a început gâlceava cu firma „PSD-ista” fără a anticipa că va rămâne cu străzile pline de gunoaie.

Stai şi te gândeşti ce s-ar fi întâmplat cu România dacă USR ar fi câştigat alegerile cum visau unii …

Care e povestea cu gunoaiele din Sectorul 1 ?

 Doamna Clotilde „rezistă” pe nişte metereze imaginare, afirmând sus şi tare că NU va plăti un contract ce are mari neregularităţi, doar ca Doamna Armand nu rezistă la dânsa în bucătărie cu făcăleţul în mâna ci ne obligă pe toţi să „rezistăm” cu domnia sa.

 În acest caz fie găseşti rapid o firmă care să facă ce făcea Romprest, fie plăteşti şi apoi depui plângere penală. Povestea ne duce cu gândul Iohannis singur sub Arcul de Triumf, singur da cu mască… Oameni aceştia par a trăii într-o lume de poveste doar a lor, unul confiscă ziua naţională şi vorbeşte singur de sub „Arc” altul ne obligă pe toţi să înotăm printre gunoaie de dragul „rezistenţei”.

Virtue Signalling a ajuns in Romania

 Problemă aici este „Virtue Signalling„ adică dorinţa de semnalare a virtuţii, doamnă primar vrea să transmită un mesaj că ea este virtuoasă şi nu plăteşte un contract cu neregularităţi, celălalt a vrut să se imortalizeze cu masca pe chip sub Arcul de Triumf. Probabil că va trebui să ne obişnuim cu astfel de atitudini bizare pentru noi, fireşti pentru ei.

Problemele noastre vor fi trecute pe plan secund, atunci când un politician progresist dorește să transmită un mesaj împotriva: corupției, extremismului sau de dragul dreptății sociale.

Șirul lung al declarațiilor

 Primăria capitalei are alocaţi pentru salubrizare 90 de milioane iar contractul cu firma de curăţenie a ajuns în 2019, prin Anexa 11, la cca 230 de milioane, inclusiv fostul primar Tudorache ar fi lăsat 2 luni restante. Iar acum începe un sir al declaraților care nu mai privesc cetățeanul de rând, care vrea doar să scape de GUNOAIE.

„Banii prognozați la începutul anului nu au prevăzut și cheltuielile în plus cu pandemia, de-aia sumele nu s-au mai respectat. Primăria a cumpărat în aceeași perioadă și acele tablete pentru elevi, deci au fost bani peste ce s-a prognozat în ianuarie care nu erau în calcul”, a explicat Daniel Tudorache.

vezi mai mult pe: pressone.ro

Primarul General Nicusor Dan, pare a fi singurul cu capul pe umeri care dorește rezolvarea problemei:

„În sectorul 1 este un conflict între operatorul de salubritate şi Primăria Sectorului 1 pe un contract care este în funcţiune. Cum a fost semnat acel contract, asta e o chestiune care poate să fie discutată. Însă în acest moment, eu consider că un contract care este în vigoare trebuie executat, adică Primăria trebuie să plătească operatorului acel serviciu, astfel încât să se ridice şi gunoaiele de pe străzi.

 Deci, este o responsabilitate pe care Primăria Sectorului 1 o are şi eu sper să se achite de ea”,

a declarat marţi seara, la Digi24, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Primărița Clotilde Armand

„Cetăţenii îşi doresc curăţenie pe străzi pentru că plătesc enorm pentru acest serviciu. Din respect pentru banii comunităţii locale, nu pot plăti nişte servicii prestate doar pe hârtie. Tocmai de aceea, pentru a intra în legalitate, am solicitat prestatorului să refactureze serviciile prestate. Cât de curând vom rezolva această situaţie, însă doar cu respectarea strictă a legii”

a declarat Clotilde Armand Vezi: Mediafax

Ce Clotilde (scuzați cacofonia) nu înțelege este ca oamenii nu vor să vadă gunoaie pe stradă iar primarul la televizor că … se „luptă„, vor problemele să fie rezolvate in tăcere.

***

Războiul informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*