VIDEO – Victorie împotriva legiferării Certificatului Verde în România

Ziua Victoriei

 166 de vizualizări

O mare Victorie

VIDEO – Victorie împotriva legiferării Certificatului Verde în România. Cum mint fără ruşine cei de la G4Media.

 VICTORIE, o importanţă victorie a societății civile românești! Guvernul panicat de reacţia promptă a românilor, care au ieşit spontan în stradă, a renunțat la atributul Certificatului Verde prin care se restrângeau drepturile fundamentale ale omului, un proiect de lege ANTI-CONSTITUȚIONAL.

 Guvernul Ciuca poreclit „măciucă” a eliminat în ultimul moment din Ordonanța de Urgență privind certificatul digital pentru călătoriile în UE un articol controversat care restrângea drepturile și libertățile fundamentale ale romanilor.

O mare Victorie – Despre ce este vorba?

 Astfel Guvernul Ciucă a acceptat să facă o modificare în ceea ce privește Ordonanța de Urgență pentru certificatul digital. Mai exact, este vorba despre articol 1 alin. 12, punctul „b” contestat de societatea civică.

Astfel, proiectul de OUG prevedea în formă inițială următoarele:

Regulile de acceptare a certificatelor se stabilesc după cum urmează:

a) pentru intrarea pe teritoriul României, prin Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență;

b) pentru desfășurarea activităților pe teritoriul național, se stabilesc prin Hotărâre a Guvernului.”

 Acel punct b după cum au arătat numeroşi jurişti inclusiv avocata Maria-Ioana Alexandru era o ameninţare la adresa libertăţii constituţionale a cetăţenilor, deoarece se legifera posibilitatea ca oricând printr-o simplă hotărâre de guvern să fie îngrădit orice drept constituţional.

 Art. 12, alin. 2, pct. b oferea temei legal Guvernului pentru a condiţiona desfășurarea a orice fel de activităţi pe teritoriul național: circulaţie, accesul la sănătate, accesul în instituţii, proteste, greva, vot.

VICTORIE – ocultă de G4Media

 Oficina de propagandă neo-marxista G4Media anunţa cu tristeţe şi dezamăgire profundă ca instaurarea dictaturii nu s-a putut face. Aceştia au promovat şi un Fake News afirmând că „Joi seara, circa 20 de persoane între care și senatoarea Diana Șoșoacă au protestat la Guvern. „. În fapt Joi seara circa 50 de românii neafiliaţi politic au protestat la Guvern. Pe filmul făcut Joi seara în faţa la Guvern în momentul anunţării victoriei, nu apare senatoare Sosoaca nici Simion nici susţinătorii lor.

ScreenShot 20220205105549 300x165 - VIDEO - Victorie împotriva legiferării Certificatului Verde în România

 Alte camere de ecou ale propagandei progresiste au prezentat ştirea că o victorie AUR (sic??) insinuând că doar „partidul extremist AUR” ar fi contestat această lege. Toţi aceştia au dorit să ascundă marea victorie a societăţi civice cât şi faptul că guvernanţi nu mai sunt atât de siguri pe ei.

 Asistăm deja la un joc absurd în care se duelează „sistemul” cu „AUR” şi „Sosoaca” fără ca cei cu adevărat implicaţi fie măcar menţionaţi. Astfel iniţiatorii protestului de Vineri, Luis Bratu şi Dumitru Balan doamnele avocat Elena Radu şi Maria-Ioana Alexandru care au emis semnalul de alarmă au fost cu toţii băgaţi într-un colţ de umbră. Presa nu spune adevărata poveste iar adevăraţi eroi sunt acoperiţi de un maldăr de minciuni, G4Media o creditează pe Sosoaca pentru protest, deşi aceasta nici nu a fost în Piaţă Victoriei.

ScreenShot 20220205105954 300x152 - VIDEO - Victorie împotriva legiferării Certificatului Verde în România

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Experimentul Pitesti
Tara Romaneasca

Tache Rodas – Unul dintre ultimii supraviețuitori ai „Experimentul Pitești”, operat de urgență

Constantin „Tache” Rodas, unul dintre ultimii supraviețuitori ai infernului denumit „Experimentul Pitești”, a fost operat de urgență într-un spital din Iași.    Originar din Drăgănești, Prahova, Rodas ( zis Tache Rodas ) s-a născut pe […]

Palatul Parlamentului
Uncategorized

VIDEO – Intrarea protestatarilor in curtea Palatul Parlamentului – Tot adevărul 12.000 persoane

Protestatarii împotriva legii certificatului verde, au forţat intrarea în curtea Palatului Parlamentului 12.000 persoane  Marţi 21 decembrie după ce protestatarii ati-certificat verde au înconjurat clădirea Palatului Parlamentului, circa 150 de persoane au pătruns în curtea […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*