Reacție gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna. Cazul Shawn Skelton

Cazul Shawn Skelton

 7.210 vizualizări

Cazul Shawn Skelton
Cazul Shawn Skelton

Reacție neurologică gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna a unei infirmiere numite Shawn Skelton din SUA

 O femeie din Indiana, Statele Unite, pe nume Shawn Skelton și logodnicul ei pretind vaccinul anti-Covid19 de la Modernă i-au provocat spasme necontrolabile, încât inclusiv limba i se contracta continuu.

 Shawn Skelton, lucrează ca infirmiera pentru o casă de bătrâni din Evansville, numita Good Samaritan Home din Oakland City, Indiana, postările și videoclipuri ei de pe Facebook în care ilustrează starea ei de după vaccin au devenit virare în lumea întreagă.

138405485 413635283181315 5987347543632261236 n 300x300 - Reacție gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna. Cazul Shawn Skelton
Shawn Skelton inainte de vaccin

Cazul Shawn Skelton

 Până la începutul lunii ianuarie Shawn Skelton, avea o viață atât cât se poate de normală, în situația actuală, în care drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor au fost suprimate, în numele „pandemiei” covidiene. Luni, pe 4 ianuarie, Shawn s-a vaccinat, a doua zi, marți, a început să aibă simptome ușoare de gripă, inclusiv dureri de stomac și diaree, miercuri nu s-a simțit bine, așa că nu a mers la lucru, limba ei a început să aibă spasme necontrolate, joi dimineața a început să aibă convulsii ale întregului corp.

 La două zile de la vaccinare, Shawn Skelton  început să manifeste semne ale unei boli neurologice grave, boală care o face să aibă contracții necontrolate ale corpului și care nu îi mai permite să aibă o viață normală.

 Deși a fost la mai multe spitale, medicii au refuzat în mod ciudat să o primească. În cele din urmă a fost primită la un spital și i s-au făcut niște teste şi nişte imagini tomograf, însă nu a putut fi determinată cauza contracțiilor. Medicii îi spun că Shawn Skelton are contracții din cauză că e stresată, ceea ce este o aberație totală. Nici un om nu poate să își contracte haotic corpul 24 de ore fără oprire, oricât de stresat ar fi!

 Chiar faimosul CDC conform unui sit american ar fi luat poziţie, infirmând orice legătură între starea fostei infirmiere şi vaccinul Mondena şi susţinând că ar fi vorba despre „stres”.

Ignorată de toată lumea Shawn Skelton apelează la internet

 Shawn Skelton a făcut o transmisiune live pe FaceBook, ca oamenii să o poată vedea și auzi în direct, însă cei de la FaceBook i-au șters automat filmul. Cenzurarea adevărului de către cei de la FaceBook, susţine ipoteza că nu avem de-a face cu o simplă pandemie, o situație medicală, ci dimpotrivă, cu o conspirație al cărei scop este Marea Resetare, așa cum nici măcar nu se mai sfiesc să ne spună cei care sunt în spatele ei.

 Într-un film încărcat pe YouTube, în care Shawn Skelton vorbește despre suferinţa ei, putându-se observa starea gravă în care se află după vaccinare. Ea spune că este ferm convinsă că vaccinul este cauza acestei probleme neurologice pe care a căpătat-o, și că până la momentul vaccinării nu avea nici o problemă de sănătate. Aici: VIDEO

 În alta postare a lui Shawn Skelton, de pe pagina ei de FaceBook, apar două filme cu ea, în unul din filme se observă cum limba i se contractă într-un mod oribil, iar în al doilea film se vede cum tot corpul i se contractă necontrolat, ca la un epileptic.

 Pe pagina ei de FaceBook numită shawn.skelton.73, sunt mai multe postări publicate de ea în ultimele câteva zile in care femeia își povestește drama.

Ce explicaţii avem pentru starea lui Shawn Skelton?

 Dacă starea lui Shawn Skelton este cauzată de vaccin, atunci de ce i se întâmplă toate acestea? Departamentul FDA al SUA, a publicat un pdf în care își exprimă îngrijorarea că vaccinul ar putea avea 22 de efecte secundare grave, unul fiind moartea. Vezi studiul AICI.

 Printre cele 21 de boli provocate, se numără numeroase afecțiuni neurologice foarte grave, printre care convulsii/spasme, mielită transversală, encefalită, mielită, meningită, encefalopatie, narcolepsie, cataplexie, encefalomielită acută diseminată, sindromul Guillain Barre, alte boli acute demielinizante.

 De ce vaccinurile antiCovid de la Moderna și PfizerBioNTech pot cauza astfel de probleme?

 Deoarece vaccinul are ca scop să producă anticorpi față de 2 elemente diferite, aflate pe suprafața virusului, proteina Spike și o serie de lipide, dar acestea se regăsesc și în corpul uman. Lipidele de pe suprafața virusului SarsCov2, sunt prezente și în teaca de mielină a neuronilor, astfel că după vaccinare corpul ar putea produce anticorpi care vor ataca acest înveliș protector al neuronilor.

 Mielina este un înveliș protector pentru neuroni, similar cu învelișul protector al unui cablu electric. Dacă stratul izolant al cablului electric este distrus, se produc scurt-circuite. Același lucru se întâmpla și cu neuronii, prin aceștia curgând fluxuri electrice, ce realizează conexiuni între diferite părți ale corpului. Dacă învelișul protector de mielină este distrus de anticorpi, atunci aceștia vor deveni fragii, iar legăturile dintre creier și diferite părți ale corpului vor fi întrerupte.

 Va avea loc practic ce un studiu de acum numea „scurtcircuitul neuronilor” fapt ce poate duce la scleroza multipla. Vezi studiul: Short circuit in the brain si linkurile din descriere.

Vaccinul și proteina Spike

 Vaccinul are ca scop și să producă anticorpi față de proteina Spike, aflată pe suprafața virusului. Teoria spune că, după vaccinare se vor forma anticorpi ce vor ataca proteinele Spike, astfel că virusul va fi distrus.

 Problema este ca proteinele Spike sunt de fapt niște GLYCOPROTEINE, deosebit de importante pentru corpul uman, care se găsesc pe suprafața multor celule din corpul uman, ca de exemplu pe diferite celule de sânge, anticorpi, limfocite B, trombocite, antigeni, pe celule din placenta, în colagen, pe ovule, spermatozoizi. Anticorpii dezvoltaţi după vaccinarea contra Sars-2, vor putea ataca orice celulă din corp, care are pe suprafața ei astfel de glycoproteine, ducând la apariția aşa numitul „cancere de sânge” (respectiv: Leucemie, Limfom Hodgkin, Mielom Multiplu) dar şi altor tipuri de boli foarte grave de sânge.

 Totodată se va putea ajunge la  distrugerea sistemului imunitar, deoarece anticorpii formați de vaccin vor distruge alte celule imune din corp, care și ele au glycoproteine pe suprafața lor, dar și la apariția unor reumatisme grave sau probleme de fertilitate etc.

 În lista celor de la FDA sunt trecute și astfel de boli autoimune, produse atunci când anticorpii atacă diferite celule din corp pe suprafața cărora se află glycoproteine, Trombocitopenie, trombolism venos, boala kawasaki, coagulare diseminată intravasculara, miocarditapericardita, artrita, probleme de fertilitate, Sindrom multi-inflamator la copii etc.

Vaccinarea anti-Covid nebunie totală

  În mod normal ca un medicament să intre pe piaţa el trebuie mai întâi testat între 2 şi 10 ani. Ceea ce trăim în aceste zile nu are nici o legătură cu ştiinţa, reacţiile adverse ale unui vaccin nu au cu să se vadă în una două zile, nici în una două săptămâni. Pacientul ar trebui urmărit minimul doi ani, timp în care să se urmărească inclusiv dacă au apărut efecte asupra copiilor avuţi de persoanele vaccinate.

  Vaccinurile anti-covid19 (anti-sars2) sunt vaccinuri de tip nou (ARN-mesajer) vaccinul care nu au fost pe deplin experimentate nici măcar pe animale, practic experimentul se face direct pe întreaga populaţie a globului. Boala Covid19 provocate de Sars-2 este o boală ce are o mortalitate cuprinsă între 1% şi 2% din cei depistaţi, aceştia fiind doar o mică parte din cei infestaţi. Nimic nu justifică o asemenea campanie de vaccinare la nivel planetar a întregii populaţii.

Doar Vaccinul?

  Mai mult vaccinul este doar una din măsurile preventive ce pot fi luate în combaterea unei epidemii, igienă, salubritatea publică, alimentaţia sănătoasă, sportul în aer liber, vitaminele, modernizarea sistemul de sănătate se afla şi ele pe listă. Ce au făcut autorităţile pentru toate astea ? Răspunsul este simplu: Nimic.

  Trăim într-o țară unde încă mai sunt WC-uri în fundul curţii, mai avem localităţi fără apă curentă, oameni subnutriţi, spitale care colcăia de infecţi nosocomiale, iar autorităţile sunt obsedate cu ultimul de listă, adică cu vaccinul. Colac peste pupăză suntem privaţi şi de singurul aliat împotriva viruşilor, anume soarele care pe lângă efectul dezinfectant al radiaţilor ultraviolete joacă şi un important efect în asimilarea vitaminei D, vitamina esenţială pentru sistemul imunitar.

  Închişi în casa privaţi de soare, cu măşti pe față care împiedică organismul să rămâne în contact permanent cu diferite microparticule, suntem condamnaţi la îmbolnăvire. Surpriză nici trecuţi prin boală Corvid19 nu scăpăm de vaccin căci acuma vor să îi vaccineze şi pe cei care au făcut boala.

  Vor să îi vaccineze şi pe copiii care până ieri nu făceau boală, de-asemenea pe bătrâni pe bărbaţi pe femei pe pe cei sănătoşi pe cei bolnavi fără a exista nici un efort în găsirea unui tratament, în aceste condiţii nu ai cum să nu devii „conspiraţionist„.

Surse:

# CourierPress

Indiana woman’s viral video claims serious COVID-19 vaccine side effects, doctors dispute cause

 

# Profil FaceBook

 

Shawn.Skelton.73

 

# Bernstein-network.de

 

Short circuit in the brain

 

# Clearchiro.com

 

What is Multiple Sclerosis?

 

 

***

Războiul Informațional

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*