Nebunia e pe fața: Simona Halep anunță ca se vaccinează deși a avut boala

Simona Halep se vaccinează

 735 de vizualizări

Simona Halep se vaccinează
Simona Halep se vaccinează

Nebunia e pe faţă: Simona Halep anunţa că se vaccinează deşi a avut boala! Simona, nu îți vinde sufletul la BigFarma!

 Zilele trecute românii au aflat cu stupoare că Simona Halep a anunțat că dorește să se vaccineze, deși a avut boala Covid19, împotriva căreia organismul ei a dezvoltat deja imunitate pe termen lung. Atunci când facem o boală, organismul dezvoltă prin multe mecanisme, imunitate față de aceea boala, în timp ce în urma vaccinării se dezvoltă doar anticorpi, care sunt o piesă mică în uriașul puzzle numit sistemul imunitar.

 Nu știm cine a manipulat-o pe Simona Halep și i-a spus că vaccinul ar fi bun în cazul ei sau sigur în general, însă cineva ar trebui să ii spună că vaccinul poate avea efecte secundare grave, pe termen lung, printre care infertilitate, cancer limfatic, și boli neurologice grave ce duc la paralizie.

Nu credem că Simona Halep își dorește așa ceva.

 Ministerul Sănătății a început o campanie halucinantă cu Simona Halep în care ne anunță că Simona Halep este „un exemplu de om responsabil” deoarece deși a făcut boala Covid19 și prin urmare a dobândit imunitate, ea se va vaccina deoarece „acum știe cum se simte această boală”.

Ministerul Sănătății a postat pe pagina de FaceBook următorul anunț:

“Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate.

Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona. „

ScreenShot 20210106203950 300x135 - Nebunia e pe fața: Simona Halep anunță ca se vaccinează deși a avut boala

Vezi mai jos anunțul Ministerului Sănatății:

https://www.facebook.com/MinisterulSanatatii/photos/a.175201909501249/1346343945720367/

Ministerul Sănătății agent de marketing și publicitate pentru BigFarma?

 Observăm cu mare tristețe că Simona s-a lăsat manipulată sau cumpărată și că participă la ceea ce ar putea fi cel mai mare experiment eșuat din istoria omenirii!

 De asemenea observăm că Ministerul Sănătății s-a transformat în agent de marketing și publicitate și promovează vaccinurile firmelor favorite miliardarului Bill Gates. De la scandalul cu firma Microsoft, ce a vândut softuri fără număr în România, acum se ajunge la o afacere mult mai periculoasă, în care este pusă în pericol chiar viața și sănătatea românilor. După ce au încercat să se alieze cu Biserica în această experiment anticonstituțional și periculos pentru sănătatea oamenilor, dar au fost refuzați, iată ca o sportivă de mare valoare, a căzut în plasa lor!

 Deci, Simona, te rugăm să refuzi orice compromis, orice avantaje financiare ți s-ar oferi.

 Ce face vaccinul? Vaccinul își propune să facă modificări în ADN, astfel încât organizmul să producă anticorpi față de proteina SPIKE care se găsește pe suprafața virusului, precum și anticorpi față anumite lipide, ce se găsesc și în membrana virusului.

Ce fac anticorpii contra proteinei Spike ?

 Problema este că proteina Spike, care este de fapt o GLYCOPROTEINA se găsește și pe suprafața sau în componența altor celule din corpul uman, printre care celulele din plasma, care sunt responsabile cu producerea de anticorpi, alte celule albe din sânge, anticorpi, trombocite, face parte din structura placentei ( syncitin), precum și a colagenului.

 Un astfel de vaccin poate duce la apariția unor anticorpi, ce vor ataca toate aceste celule – adică vor distruge :
– celulele B din plasma, care fac anticorpii, practic sistemul imunitar adaptativ va fi distrus, și oamenii vor rămâne fără apărare în fața altor virusuri, bacterii etc. ,

– alte celule albe din sânge, ce fac parte din sistemul imunitar înnăscut, vor fi și ele distruse de anticorpi, o condiție similară unui cancer limfatic,

– atacarea glycoproteinelor din colagen, va duce la apariția unor artrite reumatoide grave

– atacarea syncitinei din placentă, poate duce la distrugerea și posibila moarte a fătului, precum și la alte probleme greu de estimat, ținând cont că ADN-ul însuși va fi modificat pentru a produce anticorpi ce vor ataca și glycoproteinele din corpul în dezvoltare al fătului.

CE FAC ANTICORPII CONTRA LIPIDELOR DEZVOLTAȚI DE VACCIN:

 Vor ataca teaca de mielină a neuronilor, ceea ce va duce la apariția unor boli neurologice autoimune grave.

 Dacă ne uităm la cele 22 de efecte secundare pe care vaccinul le poate avea și care au fost publicate de către FDA ( Food and Drug Administration), vom vedea ca cele 21 de boli grave listate, sunt fie boli ce duc la distrugerea stratului de mielină, fie boli ce distrug glycoproteinele din corp.

Vezi articolul nostru despre: Cele 22 de Boli grave ce pot fi provocate de vaccinurile anti-Covid19

Deci, Simona Halep, renunță la a promova un astfel de vaccin!

 Politicienii trebuie să înțelegi că a condiționa libertatea oamenilor de acceptarea vaccinării, este anticonstituțional, este împotriva Drepturilor și Libertăților Fundamentale ale oamenilor, ba este chiar și împotriva religiei creștine, încălcând liberul arbitru!

Ministerul Sănătății mai e interesat de „sănătate

 De ce cineva carea a „făcut boalas-ar expune unui asemenea risc doar din “solidaritate” cu ceilalţi vaccinaţi ? Cea mai plauzibilă teorie este că avem de a face cu o campanie, iar dacă Ministerul Sănătăţii a dat un singur leu din banul public ca personalități publice să facă reclamă unui medicament străin avem o problemă extrem de gravă.

 Dacă Simiona Halep și alte persoane publice au fost “plătite” de Ministerul Sănătăţii din banul public să promoveze un tratament preventiv EXPERIMENTAL, al unor companii străine lucrurile se mută în domeniul penalului. Poate doamna Diana Sosoaca de la Comisia pentru abuzuri să investigheze această problemă şi să ne arată că partidul AUR reprezintă cu adevărat altceva. Vorba scripturii “După roadele lor îi vei cunoaşte

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia, divorţul, abandonul şcolar. – Referendumul are ca obiectiv definirea clară a căsătoriei, afirmația făcuta este o tactică murdară de „red […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*