Covid19 – El Fuhrer Maximus: Când cei mai corupţi politicieni îşi dau dreptul de a fi dumnezei

El Fuhrer Maximus

 3.843 de vizualizări

Covid19 Corona Virus Bill Gates
Covid19 Corona Virus Bill Gates

Covid19 – El Fuhrer Maximus: Când cei mai corupţi politicieni îşi aroga dreptul de a fi dumnezei si instaurează dictatura

 O întrebare bântuie întregul Glob, cât de dispuşi mai sunt politicienii şi cu „parteneri” lor „oameni de facerii” să ne restituie drepturile pe care le aveam înainte de pandemie de Covid19 şi să reinstaureze democraţia?

 Mulţi se grăbesc să pronosticheze că nu ne vom întoarce niciodată la starea existenţa înaintea pandemiei. Un cunoscut politician britanic adept al globalizării, Gordon Brown, a cerut nici mai mult nici mai puţin decât un guvern mondial, în timp ce omniprezentul „filantropist” Biil Gate doreşte certificate de vaccinare, identitate virtuală şi vaccinare pentru toţi pământenii.

 Henry A. Kissinger scris pe 3 aprilie un articol intitulat: „The Coronavirus Pandemic Will Forever Alter the World Order” adică ca „Pandemia de Covid19 va schimba pentru totdeauna ordinea lumii„.

 Michael J Ryan, directorul executiv al „Programului Urgenţe Medicale” din cadru Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a sugerat că persoanele suspecte de Covid19 trebuie „extrase” din familiile lor si izolate cu forța.

Michael J Ryan – „Now we need to go and look in families to find those people who may be sick and remove them and isolate them in a safe and dignified manner „ A declarat acesta AICI articolul

 La nivel oficial se vorbeşte deja de „turnătorie” să îţi raportezi la poliţie vecinul care a venit din italia sau bunicuţa care a ieşit să ude trandafiri din faţa blocului.

Lumea Înaintea „Pandemiei” de Covid19

 Cu câteva zile înainte de pandemie mişcările anti-sistem obţinuseră câştiguri semnificative pe toate fronturile peste tot în lume. În România după ce presa a semnalat tăieri semnificative în pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău problema tăierilor ilegale şi interzicerea exportului de lemn fuseseră aduse la masa discuţiei. Legea Vaccinului obligatoriu, implementarea tehnologiei 5G cât şi a buletinului electronic cu cip fuseseră toate oprite la diverse nivele.

 În alte ţări avuseseră loc proteste masive împotriva vaccinări sau a tehnologiei 5G, mai mult militanţi din diverse tari începuseră să lucreze împreună şi să îşi coordoneze acţiunile, astfel în 2020 au avut loc mai multe proteste simultane în numeroase ţării.

 Iar dacă asta nu era deajuns, liderii diverselor mişcării precum anti-cip, anti 5G şi anti vaccinare obligatorie începuseră să se apropie şi să ţină legătura unul cu celălalt. Adepţi globalizări se retrăgeau deja dezorganizat şi îşi abandonau rând  pe rând toate fortăreţele, chiar şi în presă „mainstream”, bastionul „lor” principal începuseră să apară breşe uriaşe.

 Până şi China cea comunistă văzuse proteste împotriva poluării iar cu câţiva ani în urmă în oraşul Wuhan centrul pandemiei avusese loc un protest împotriva construiri unei uzine de arderea gunoiului.

Vezi aici: Thousands protest in central China over waste incineration plant

Covid19 răspunsul universal

 Apoi, foarte „convenabil” a apărut Covid19 şi feţele politicienilor s-au luminat dintr-o dată, o soluţie „universală” apărea la orizont. Vaccinarea obligatorie, identitatea virtuală, actele biometrice, tehnologia 5G căpătau un singur răspuns Covid19. Dintr-o dată avem nevoie de Vaccinare Obligatorie pentru a opri răspândirea epidemiei, de 5G pentru a comunica mai rapid de Acte Biometrice pentru a şti cine unde se deplasează. Chiar şi drepturile fundamentale precum dreptul la exprimare, la vot la libera circulaţie sunt puse sub semnul întrebării.

  Un fost ofițer de poliție judiciară îşi pune şi el întrebări despre necesitatea restrângerii drepturilor într-un articol publicat în Revista Capital.

 Alegerile au fost amânate, cetăţenii sunt amendaţi dacă ies în faţa blocului iar guvernul doreşte să poată închide publicaţi online după bunul plac. Toate sunt făcute spun ei „pentru binele nostru” dar suntem noi copii fără discernământ ? Oare cum se numea dragostea făcută cu forţa ?

 Şi totuşi vin mulţi şi spun că este un „rău necesar”, problema este că nu există diferenţe semnificative între ţările care au implementat măsuri draconice şi cele care au adoptat nişte reguli minimale. Ţările care au adoptat măsuri severe se împart în două cu rezultate bune şi cu rezultate proaste iar statele au implantat puţine reguli de-asemenea se împart la fel în aceleaşi două categorii.

Pre multe ciudățenii

 Multe alte fapte ciudate sunt semnalate zilnic, astfel dacă la început Covid19 era o răceală care provoca o tuse seacă şi forme grave doar la 2% – 7%, cu timpul a început să afecteze, inima, rinichi , creierul şi să provoace chiar şi diaree. Există numeroase caracterizări ale bolii total contradictorii de la „nici o simtomă” la prăbuşirea bruscă pe stradă sau de la o tuse seacă la convulsii violente.

 Practic orice ai rişti să primeşti diagnosticul de Covid19, sau în cele mai fericite cazuri să nu primeşti tratament şi să fi trimis acasă. Spitalul de stomatologie din Bucureşti este o valea a plângerii zeci pe persoane cu infecţii care colcăie a puroi sunt trimise zilnic acasă cu o reţetă de neurofen. „Ordinul” lui Arafat e clar nu se fac intervenţii, nu se fac extracţii nu se face tratamente.

 În mai multe ţării inclusiv SUA persoanele diagnosticate cu Covid19, dar care mor datorată altor afecţiuni (infarct, diabet, meningita ) sunt înregistrate că au decedat ca urmare a Covid19. ( dacă considerați ca asta înseamnă „umflarea numărului deceselor” sunteți conspiraționist).

DR. DEBORAH BIRX

(Coordonator de răspuns la Coronavirus pentru grupul de lucru Coronavirus al Casei Albe a administrației Trump ) a răspuns ziariștilor:

There are other countries that if you had a preexisting condition and let’s say the virus caused you to go to the ICU and then have a heart or kidney problem some countries are recording as a heart issue or a kidney issue and not a COVID-19 death.

Right now we are still recording it and we will I mean the great thing about having forms that come in and a form that has the ability to market as COVID-19 infection the intent is right now that those if someone dies with COVID-19 we are counting that as a COVID-19 death. Vezi declaratia [AICI]

 Practic în Statele Unite dacă ai fost găsit pozitiv de Coronavirus şi mori într-un accident conform reglementărilor în vigoare eşti inclus în statistica ca mort de Covid19. Şi noi suntem de vină că vedem conspiraţi peste tot ! Nu ? Oare în România cum o fi ?

O lista a „ciudățeniilor” legate de Covid19 o găsiți in articolul nostru: COVID19: Ciudatenii despre CoronaVirus

Puterea absolută corupe absolut

 Întrebarea terifiantă este dacă există dorinţa politică să revenim la normal sau dacă „politicienilor le cam place” actuala situaţie? Se spune că puterea corupe iar puterea absolută corupe absolut, o zicală ne spune că dacă dorim să testăm caracterul unei persoane trebuie să îi dăm „putere”.

Din toată ţara ne vin rapoarte îngrijorătoare cu privire la tăierile de copaci chiar şi în parcurile din Bucureşti, se taie şi se taie în prostie. În parcul Herăstrău ar fi fost tăiaţi mulţi copaci, mai mult copaci bătrâni nu mai sunt tăiaţi cum erau odată, la circa 2 m pentru a permite formarea unei noi coroane sunt tăiaţi razant cu pământul.

 Mai multe situri şi bloguri au fost închise sau blocate, la ultima numărătoare erau 11 adrese blocate total sau parţial. Totul a început inocent cu blocarea unui sit de care nu auzise nimeni care a publicat un fake news din categoria clickbait ( capcană pentru clikuri, 1 clik = între 10 şi 50 cenţi) în care se anunţă închiderea magazinelor alimentare. A urmat o avalanşă de situri închise cu motive din ce în ce mai puerile, dacă unele decizi de blocare a accesului la un sit sunt motivate cu numeroase articole răuvoitoare, altele sunt închise doar pentru un articol.

Lista siturilor închise pana astăzi

# Decizia ANCOM nr. 500/16.04.2020

https://veghepatriei.wordpress.com  https://vremuritulburi.com/

# Decizia ANCOM nr. 499/16.04.2020

https://www.bpnews.ro

# Decizia ANCOM nr. 498/16.04.2020

http://genocid.ro/

# Decizia ANCOM nr. 495/14.04.2020

r.news-romania24.xyz și news-romania24.xyz.

# Decizia ANCOM nr. 485/10.04.2020

https://blacktopics.wordpress.com/

# Decizia ANCOM nr. 482/07.04.2020

https://www.cohortaurbana.ro/

# Decizia ANCOM nr. 454/26.03.2020

http://breackingnews.xyz

# Decizia ANCOM nr. 453/26.03.2020

https://www.bpnews.ro

#Decizia ANCOM nr. 431/20.03.2020

https://stiridemoment.ro/

Situl ANCOM cu deciziile AICI

Miliţia gândirii

 Observăm în câteva motivării extrem de grave, situri închise pentru că cineva a decis că promovează „teorii conspiraţioniste” precum că actuala epidemie va fi folosită ca pretext pentru vaccinarea obligatorie. Stăm şi ne întrebam cine face verificările ? Faptul că actuala epidemie este folosită ca motiv pentru vaccinarea tuturor oamenilor de pe pământ nu este un „fake news” ci un „citat din Bill Gates”

 Bill Gates op cât: „But for the world at large, normalcy only returns when we’ve largely vaccinated the entire global population”. ( Pentru că normalitatea să revină pentru întreaga omenirea va trebui să vaccinăm masiv întreaga populaţia e globului) Vezi: [AICI]

 Chiar şi procedura închiderii de situri ridica multe semne de întrebare de exemplu BPNews.ro (Bussines & Politics News) este singurul sit care face obiectul a două decizii ANCOM. Apoi avem blogul worpress Deveghepatriei, decizia de blocare are o motivare extrem de ciudată anume că găzduiește marturi false are unor presupuși agenți secreți ? Nu se precizează nici un risc legat de pandemie nu se citează nici un articol.

 Blogul deveghepatriei fiind pe un sit din SUA a fost doar blocat utilizatorilor din România dar poate fi accesat via un proxy sau cu tor. Noi nu am găsit nici un îndemn de nerespectare a pandemiei.

ScreenShot 20200420022635 300x45 - Covid19 - El Fuhrer Maximus: Când cei mai corupţi politicieni îşi dau dreptul de a fi dumnezei

 Genocid.ro este cel mai surprinzător site de pe această listă, deoarece situl era o platformă pusă la dispoziția utilizatorilor. Articolul citat era o plângere penală pentru infracțiunea de genocid împotriva conducerii politice actuale a României, plângere care chiar a fost depusă de un cetățean numit George Popescu. La câteva ore de la închiderea sitului a fost închis şi profilul de FaceBook al domnului Popescu.

Situl Genocid.ro a fost ÎNCHIS dar el poate fi găsit în istoria google în „maşina timpului” care îţi arată cum arată un sit la un moment dat.

Cine decide ce este sau ne este „Fake News”?

 Dacă acest sit ar anunţa că vaccinul „Polio” poate provoca cancer datorită prezenţei celulelor de maimuţă în „cocteil” cine verifica pe situl NCBI articolul intitulat: „Cancer risk associated with simian virus 40 contaminated polio vaccine” ?„

 Suntem la mâna unei „miliţii a gândirii” care dispune după bunul plac cine are dreptul la „libera exprimare” iar totul poate să depindă dacă faci o simplă legătură între „cip” şi „vaccin”. Probabil că şi Procurorul general al Statelor Unite, William Barr care se declară îngrijorat de direcţia în care alunecă argumentul „Slippery Slope” al lui Bill Gates privind „vaccinul” şi „certificatele de vaccinat” ar fi probabil „interzis în România”

Vezi: AG Barr On Bill Gates Wanting ‘Digital’ Vaccine ‘Certificates’: I’m ‘Very Concerned About’ Slippery Slope

Cine e mai Conspiraționist?

 Firma de șampoane şi săpunuri „Johnson & Johnson” anunţă cu tupeu că ei au un posibil vaccin ce va aduce speranţa unui miliard de oameni:”For Coronavirus, Hope For One Billion Vaccines Worldwide„. O fi şi asta „o teorie conspiraţionistă” ? Să mai menţionăm că firma J&J a fost implicat în mai multe scandaluri fiind acuzaţi că produsele lor au cauzat cancere, inclusiv copiilor. Produsele incriminate erau: Şampoanele lor şi talcul folosit la fabricarea pudrei lor de bebeluşi.

 Se pare ca in Australia mai multe televiziuni au anunțat cu fasta ca: A sosit „Noua ordine Mondiala” cel puțin asa scrie thewashingtonstandard in articolul intitulat: „Multiple Australian Television News Broadcasts Declare “New World Order” Is Here„. Probabil doar noi vedem noi conspirați legate de Covid19 peste tot…

Mai exista Constituție sau a fost suprimata ?

 Constituția României la TITLUL II – Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale, CAPITOLUL II – Drepturile şi libertăţile fundamentale , ARTICOLUL 30 precizează:

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

  În momentul de fata Constituția este încă in vigoare, in nici o tara „dreptul la libera exprimare” nu a fost asociat cu răspândirea de Covid19. În nici o ţara dacă înjuri serviciile secrete sau președintele nu ești condamnat pentru zădărnicirea răspândirii virusului. Starea de urgenta nu implica suprimarea totala a constituției ci conform decretului prezidențial doar o limitare a 8 drepturi.

a) libera circulație; b) dreptul la viață intimă, familială și privată; c) inviolabilitatea domiciliului; d) dreptul la învățătură;e) libertatea întrunirilor; f) dreptul de proprietate privată; g) dreptul la grevă; h) libertatea economică.

Decretul 195/2020 prevede in mod surprinzător la articolul 54

(2) În situația propagării unor informații false în mass-media și în mediul on-line cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire, instituțiile și autoritățile publice întreprind măsurile necesare pentru a informa în mod corect și obiectiv populația în acest context

(3) Furnizorii de servicii de găzduire și furnizorii de conținut sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să întrerupă imediat, cu informarea utilizatorilor, transmiterea într-o rețea de comunicații electronice ori stocarea conținutului, prin eliminarea acestuia la sursă, dacă prin conținutul respectiv se promovează știri false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.

  Dacă considerăm legal decretului 195/2020 care este pus la îndoială de mai mulţi jurişti deoarece conform articolului 53 restrângerea de drepturi se face doar prin lege votata de parlament nu prin decret, tot avem câteva probleme. Astfel în decret se vorbeşte de „ măsurile de protecție și prevenire” nu ca unul considera că Covid19 a provenit de la un laborator secret din China iar altul că a fost răspândit pentru a reduce populaţia. Acestea sunt simple ipoteze … deja vorbim de instaurarea cenzurii

 În mai multe ţării din lume au apărut îngrijorări similare referitoare la o suspendare nedeclarată a constituţiei, în Statele Unite, Uniunea Drepturilor civile şi-a exprimat deja îngrijorări în acesta privinţă..

Vezi Aici: Rhode Island police, National Guard begin stopping cars with NY plates and going door-to-door to enforce quarantine

PS

Primim mai multe informaţii incredibil pe surse greu de verificat în aceste zile:

Spitalul pentru copii marie curie ar fi început la începutul pandemiei să trimită copii internaţi aici acasă, doar după ce părinţii au ameninţat că vor face scandal s-a decis ţinerea deschisă a spitalului.

O avocată din Buşteni numită Iuriana Steriu care a murit recent ca urmare a unei meningite care nu a fost tratată corespunzător (datorită reglementărilor), există îngrijorări în rândul apropiaţilor că acesta a aceasta va fi trecută că a murit de Covid19

Va rugam sa ne informații dacă aveţi mai multe informații despre aceste subiecte. razboiulinformational@gmail.com

Vezi si:

# Glasil.info

Mai multe site-uri închise de ANCOM-ul lui Grindeanu, inclusiv un site asociat cu Ninel Peia

# RomaniaTv

Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM, poate închide site-urile care publică ştiri false despre coronavirus

# businessinsider

Bill Gates believes travel for work will never be the same after the coronavirus: ‘There are a few things, like business trips, that I doubt will ever go back’

# thewashingtonstandard

Australian PM: Life Won’t Return To “Normal” Until There’s A Vaccine

# incorect politic

În Curând: Asmutirea maselor împotriva celor ce nu sunt de acord cu tirania

# independent

Coronavirus pandemic needs global response, urges Bill Gates

 

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*