Protest maraton pentru medicului român Camelia Smicală în fata ambasadei Finlandei

ProtestȘ Camelia Smicală

 297 de vizualizări

Camelia Smicală
Camelia Smicală protest ambasada Finlandei

A început protestul maraton pentru medicului român Camelia Smicală în fața ambasadei Finlandei din București

 Începând cu data de 18 ianuarie 2020 un grup de iniţiativă a început un protest maraton în fata ambasadei Finlandei din Bucureşti. Protestul este în solidaritate cu medicul roman Camelia Smicală care este despărţită de câţiva ani de copii săi. Conform datelor apărute în presa cei doi minori sunt terorizaţi de autorităţile finlandeze fiind despărţiţi de mama lor dar şi unul de celălalt.

 Un grup de iniţiativă solidar cu soarta copiilor doctoriţei Camelia Smicală a început un protest maraton care se va desfăşura în fiecare Sâmbătă şi Duminică în fata ambasadei Finlandei din Bucureşti. Protestul a început din data de 18 şi 19 ianuarie şi s-a stabilit că se va desfăşura între orele 13.00 şi 14.30, în fiecare sâmbătă şi duminica până la soluţionarea situaţiei existente.

 Domnul Jan Pantelimon reprezentantul grupului de iniţiativă va depune luni o notificare la poliţie şi un protest la ambasadă. Sunt aşteptaţi în fiecare sâmbătă şi duminica toţi romani care sunt solidari cu tragedia familiei doctoriţei Camelia Smicală, pe strada Strada Atena 2bis, în fata ambasadei.

Bruiați la primul protest.

 La primul protest  Angela Negrotă a încercat sa facă o transmisie live descoperind ca imaginea video apare distorsionata. După părsirea perimetrului ambasadei doamna Angela Negrotă a deschis transmisia live si a descoperit ca telefonul funcționa normal.

Situația familiei medicului român Camelia Smicală s-a înrăutățit

 Am scris de curând că situația familiei medicului român Camelia Smicală s-a înrăutățit Astfel cei doi copii Mihai şi Maria traumatizat de autorităţi au fugit de la centru de plasament dorind să fie alături de mama lor. În momentul în care cei doi minori au fost reperaţi poliţia a făcut o intervenţie brutală şi traumatizantă, din declaraţiile mamei “cu 5 maşini de poliţie”. 

Am mai scris despre caz aici: Situația familiei medicului român din Finlanda Camelia Smicală s-a înrăutățit, copii sunt traumatizați

 În momentul de fața cei doi minori sunt reținuti iar mama riscă sa fie arestată, în țara au avut loc mai multe proteste. Intre timp a apărut un întreg documentar pentru cine nu cunoște cazul.

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

1 Comentariu

  1. Si facebook cenzureaza postarile cu sustinerea Cameliei si a copiilor ei. Eu am repostat un mesaj al unei avocate cu argumente legislative in favoarea copiilor si o alta cu adresele MAE si departamentelor unde se pot trimite sesizari, dar la 3 ore distanta au fost sterse.

1 Trackback / Pingback

  1. Gestul urat al ambasadei Finlandei față de grupul de solidaritate pentru Camelia Smicală - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*