Canada devie cea mai marxista țară de pe pământ şi începe să ardă cărţi

 406 vizualizări

Canada începe să ardă cărţi
Canada începe să ardă cărţi

Canada devie cea mai marxista țară de pe pământ şi începe să ardă cărţi, oamenilor li se spune ca totul este in numele „reconcilierii”

 Observam cu consternare cum civilizaţia occidentală alunecă spre o formă radicală de marxism, minorităţile ajung să dicteze majorităţii, orice formă de naţionalism este înlocuită de un internaţionalism agresiv, ateismul militant devie politica de stat, occidentul îşi dărâma statuile şi îşi arde cărţile. Ca într-un film pentru proşti fiecare din aceste acţiuni are o justificare puirile legate de toleranţă, combaterea rasismului, a fanatismului religios sau a urii, recent în Canada au fost arse 5000 de cărţi pentru copii.

Mai multe cărţi pentru copiii, printre care revistele de benzi desenate cu Tintin, Lucky Luke şi Asteric, considerate discriminatoare şi acuzate că perpetuează stereotipuri la adresa naţiunilor indigene au fost arse în 2019. Acţiune s-a intitulat „flacăra purificatoare şi nu a mai fost continuat datorită pandemiei. Cărţile erau acuzate ca având un caracter desuet şi că ar prezenta într-o lumină negativă indigenii americani.

„Îngropăm cenușa rasismului, discriminării și stereotipurilor în speranța că vom crește într-o țară incluzivă, unde cu toţi vom trăi în prosperitate și securitate”, spunea într-un filmuleţ pregătit pentru studenți despre arderea cărților, raportat de Radio Canada.

 Recent în sud-vestul provinciei Ontario, Consiliul şcolar catolic Providence care cuprinde 30 de şcoli a reînceput acţiunea de distrugere de cărţii, cca 5000 de cărţi pentru tineret şi copiii ce au ca subiect autohtonii au fost distruse ca un gest de reconciliere.

“Este vorba despre un gest de reconciliere cu Primele Naţiuni” a relatat Radio Canada.

 Potrivit lui Suzy Lies, care se prezintă drept o cercetătoare independentă cărţile de benzi desenate zugrăvesc băştinaşii ca “leneşi, beţivi, stupizi…” şi zugrăvesc “o prezentare negativă şi o reprezentare greşită a autohtonilor prin desene“.

Alte cărţi sunt acuzate şi de „acaparare culturală”.

 De asemenea, au mai fost eliminate cărțile care se presupune că conțin î„acaparare culturală”, precum și cărți de istorie învechite, cum ar fi două biografii ale lui Jacques Cartier, un explorator francez care a cartografiat fluviul Sfântul Laurențiu și o altă exploratoare Étienne Brûlé.

 Liderul liberal Justin Trudeau a declarat că nu depinde de persoanele neindigene „să le spună indigenilor cum ar trebui să se simtă sau să acționeze pentru a avansa reconcilierea”. „La nivel personal, nu aș fi niciodată de acord cu arderea cărților”, a declarat acesta.

Ministerul Educaţiei din Ontario a explicat la Radio Canada ca că selectarea cărţilor de eliminat din biblioteci este responsabilitatea fiecărui consiliu şcolar.

Şi totuși lucrurile nu sunt întâmplătoare, occidental sunt obişnuiţi cu lucruri pe care nici comunismul nu a putut să le impună definitiv cu forța tancurilor, de această dată ele sunt primite cu brațele deschise în numele unor idealuri nobile.

SURSE:

#Nationalpost

Book burning at Ontario

 

# Barrons

Book Burning For Canada Indigenous

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*