George Simion pune la bătaie 800.000 de cetăţenii românești pentru evreii din Israel

800.000 pentru Romania

 2.887 de vizualizări

George Simion
800.000 pt Romania

George Simion pune la bătaie 800.000 de cetăţenii românești pentru evreii din Israel. 800 mii viitori votanți AUR?

  Acuzat de antisemitism, legionarism și negaționism, George Simion a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să pună pe masă un proiect de lege pentru încetățenirea a 800.000 de evrei din Israel totul pentru o simplă întâlnire cu Benjamin Netanyahu.

Video – minutul 13:25

 Aflat în emisiunea Punctul Culminant din 2 februarie 2022, moderată de Victor Ciutacu la postul România TV, George Simion a fost luat ușor peste picior referitor la întâlnire pe care o anunțase cu Benjamin Netanyahu președintele celui mai mare partid din Israel anume Likud, întâlnire care nu a mai avut loc. Respectiva declarație era făcută în contextul în care partidul AUR a fost acuzat de minimalizarea holocaustului, în urma unui comunicat de presă prost redactat în care aceștia se exprimau în fapt pentru introducerea istoriei holocaustului în cadrul orelor de istorie și nu ca o disciplină separată. Ulterior George Simion a anunțat că nu are nimic cu evreii și chiar ca ar urma să aibă o întâlnire cu Benjamin Netanyahu.

 

În emisiunea lui Victor Ciutacu la România TV, George Simion a anunţat:

 

„Frații noștri din Israel trebuie să învețe cultura dialogului, cele două popoare pe care le reprezentam, poporul român și poporul evreu trebuie să colaboreze și avem în comun o istorie care ne leagă și avem în comun și 800.000 de evrei vorbitori de limbă română care sunt în Israel, pentru care pregătim unele proiecte de lege pentru a-i ajuta să redobândească cetățenia care le-a fost furată. 

Așa că cei de la Likud poate se mai gândesc să nu mai asculte toţi extremiștii de aici, în special un consilier al domnului Ciucă.“

-A precizat domnul Simion fara a clarifica in ce fel le-a fost „furata” cetatenia celor 800.000 de evrei vorbitori de romana.

 

George Simion pare ca a uitat de electoratul care l-a votat , deja se vede un jucător politic internațional.

  Îmbătat de sondajele care cotează AUR la peste 20% George Simion aplică o strategie extrem de riscantă, și anume prin tipul discursului abordat, prin modul de exprimare, acesta pare a dori să își atragă un electorat din ce în ce mai diversificat. Comuniști, Antonescieni, Legionari, Eurosceptici, pro-Uniunea Europeană, vacciniști, anti-vacciniști, unguri, evrei, români, țigani, pro-ruși, anti-ruși, pro-americani, anti-americani, George pare să aibă un discurs pentru fiecare.

 Până acum George a reușit să evite cu dibăcie contradicțiile. Nu este împotriva vaccinului anticovid 19 el doar apăra și drepturile celor ne-vaccinați, nu are nimic cu ungurii doar cu UDMR. Dar problema este că există și subiecte tranșante, nu poți să fi și Comunist și Legionar și nici să îți dorești să ai susținători și dintr-o tabără și din alta. Sunt lucruri care nu pot fi nuanțate fie ești un etno-naționalist și consideri că fiecare națiune a primit un loc de la Dumnezeu în care să trăiască și să se dezvolte fie ești un internaționalist care consideri că statele sunt de domeniul trecutului și oricine se poate stabilii oriunde. În astfel de cazuri nu există cale de mijloc, mai ales dacă ai o opinie publică, ori e albă ori e neagră.

Cu f***ul in zece luntre

 George încearcă să joace la toate mesele posibile, s-a dus la cimitirul din Valea Uzului la o zi distanță față de data când toate organizațiile naționaliste au fost acolo. A mers la proteste împotriva certificatului verde la care organizatorii au rugat expres politicieni să nu vină. Merge la toate serbările și comemorările fie că este sau nu invitat, George seamănă din ce în ce mai mult ca vecinul ăla căruia nimeni nu îi spune când are loc o petrecere dar el tot află și apare, îl dai afară pe ușă. el intră pe geam.

  Este acuzat că ar fii „antisemit”, la scut timp declara că iubește poporul evreu, este acuzat că are ceva cu ungurii și la scurt timp îi numește pe maghiari „frații noștri”, este acuzat că ar fi homosexual și ar ascunde acest lucru, la scurt timp trusturile de presă apropiate AUR scriu despre posibila nuntă a lui George Simion.

 George Simion nu pare a cunoaște că, în fața progresismului de stânga se aplică conceptul „câinii latră caravana trece” și că niciodată nu trebuie să te justifici sau să dai explicații.

Cine ii trage sforile ?

  Toate indiciile duc în direcția că George Simion este manipulat de cineva care pare să îl afunde într-o groapă fără ieșire, practic toate acțiunile sale precum cele de la Timișoara sau cele din Parlament îl pironesc ușor, ușor în cuie. Iar la momentul oportun acesta va fi confruntat direct cu privire la părerile sale despre toate aceste subiecte, iar atunci George riscă să fie părăsit de toată lumea. La fel a pățit și Vadim Tudor care și-a pierdut tot electoratul naționalist și pro Mareșalul Antonescu într-o tentativă disperată în care acesta a încercat fără succes să arate că nu este „antisemit”.

  Ce face în mare George Simion este ce face bărbatul care își înșelă nevasta cu zece amante, iar niciuna nu știe de cealaltă, la un moment dat acesta riscând o confruntare în care să fie părăsit de toate. Fie George își asumă un discurs statornic naționalist, protocronist, gândirist, fie își asumă un discurs oportunist globalist și multiculturalist și se înclină după cum bate vântul.

 Nu este corect, ca pe de o parte, să faci apel la imaginea lui Corneliu Zelea Codreanu umblând în costum național prin state și comune, la suveranismul lui Ceauşescu care voia o Românie liberă de „Uniune”, să faci chiar trimitere la Mareșalul Antonescu care a luptat pentru reunirea cu Basarabia. Dar paralel să vrei să pari și multicultural și progresist, pro UE și pro NATO, un om care vizitează Israelul și este lăudat de Sputnik.

George Simion cu Aur sau cu USR ?

  George pare din ce în ce mai dornic să acapareze electoratul USR fără a fi conștient că nu poate face asta fără a-și abandona electoratul naționalist. După această declarație, George pare mai mult ca niciodată un titirez care se învârte incoerent și la stânga și la dreapta.

 George abordează toate temele posibile: Cancel Culture, anti-Progresism, Familie, Biserica, anti-Vaccinism, Tradiţionalism, Suveranism etc; teme pe care el ca activist civic nu le-a susținut niciodată în trecut. Iar acum George Simion ne arată până unde poate merge lichelismul uman încercând să șantajeze partidul Likud din Israel, în schimbul unei simple strângeri de mână a lui Benjamin Netanyahu

 George oferă 800.000 de cetățenii române, călcând în picioare toate legile și chiar Constituția țarii. Să fie doar un stereotip antisemit, respectiv că evreii sunt permanent puși pe mișmașuri și uite că și-au găsit nașul în Simion care le oferă un „troc” pe care nu îl pot refuza?

Vrea cineva să reînvie Antisemitismul în România ?

  În perioada antebelică numeroși intelectuali români precum Simion Bărnuțiu, Costache Negri ,Vasile Conta, Mihai Eminescu, A.D. Xenopol , Bogdan Petriceicu Hașdeu, Ion Heliade Rădulescu, s-au opus acordării cetățeniei românești evreilor. Mai întâi la Constituția de la 1866 şi mai apoi în 1878 când puterile europene au stipulat în articolele 43 și 44 ale Tratatului de la Berlin că, recunoașterea independenței României era condiționată de acordarea cetățeniei evreilor.

 La vremea respectivă a circulat o teorie care a fost exprimată de unii intelectuali mai voalat, de alții concret și anume ca evreii ar fi dorit să facă din Principatele Romane și mai târziu din România o țară a lor, un Israel European (Regatul Aschkenad sau Statul Khazar)

 Ideea a fost preluată de intelectualii de la 1918 Nicolae Iorga, AC. Cuza, Nicolae Constantin Paulescu, care, au susținut mai departe ca evreii care continuau să imigreze în țara noastră din Galiția, Pocuția și Moravia ar fi dorit să fondeze un stat aici și să îi alunge pe Români.

 

Nicolae Iorga a fost printre cei mai radicali:

Se încearcă a face din România un fel de vag teritoriu cu indigeni, în parte prosti, în parte corupți, în care se poate coloniza. Căci de aceasta e vorba: de o colonizare. Ea trebuie demascata de cine știe. Ea trebuie împiedicata de cine poate”

 

La vremea să poetul Vasile Alecsandri spunea:

„Care este această nouă încercare, care este această nouă invazie? Care sunt năvălitorii?… Sunt un popor activ, inteligent, neobosit în îndeplinirea misiunii sale: ei sunt adepții celui mai orb fanatism religios, cei mai exclusiviști dintre toți locuitorii pământului, cei mai neasimilabili la celelalte popoare ale lumii… Patria lor este Talmudul! Puterea lor este fără măsură, căci alte două puteri constituie temelia și sprijinul său: francmasoneria religioasă și aurul.“.

Filosoful Vasile Conta, a susținut ca adevăratul scop al evreilor era să îi alunge românii din România și să stabilească aici un stat pur evreiesc, el declara în Camera Deputaților:

„Dacă nu luptăm contra elementului evreiesc, murim ca națiune“

 

Povestea are un nou început prin George Simion…

  După fondarea Statului Israel acesta teorie s-a disipat rămânând în urma doar ca o simplă conspirație, după 1989 teoria a reapărut în contextul în care deputatul minorității etnice evreiești, Dorel Dorian vorbea pe la anul 2000 de 300.000 de evrei născuți în România care ar dori să își redobândească cetățenia. Și iată că astăzi vine deputatul Simion să aprindă flacăra antisemitismului mai mare și mai viguroasă ca niciodată.

  George vorbește de 800.000 de evrei „de limba română” care ar vrea să își „redobândească” cetățenia română, probabil pentru a se întoarce aici, căci cetățenia română nu e bună să vizitezi nici măcar Statele Unite, aliatul nostru strategic.

  Mai mult domnul deputat Simion vorbește de încălcarea tuturor legilor pentru acești evrei cărora ar trebui să li se acorde cetățenia colectiv doar pentru că sunt de „limba română”. Numărul nu este unul lipsit de importanță, 800.000 de  suflete i-ar transformă în a doua minoritate națională după maghiari. Iar în condițiile în care guvernul lui Ludovic Orban acorda cetățenie ungurilor din Ardeal iar tineri din zonele sărace pleacă în Ungaria acești 800 de mii ar putea deveni prima minoritate a țării.

Cine sunt cei 800.000 ?

 În România interbelică (România Mare) trăiau 750.000 de evrei, 100.000 – 120.000 au pierit sub fasciștii unguri în Transilvania de Nord iar alți 100.000 s-au retras din Basarabia și Bucovina de Nord la reocuparea armatei române. Conform monumentului de la templu Coral Str Sf Vineri din București fasciștii români au omorât 400.000 de evrei. De unde avem astăzi 800.000 de cetățeni israelieni vorbitori de limbă română? Cineva minimalizează Holocaustul din nou ? De unde 800.000 ?

Ce garanție poate oferi faptul că cineva vorbește limba română?

  Dacă eu vorbesc limba engleză înseamnă că sunt cetățean al Regatului Unit ? Dacă vorbesc Franceză sunt oare francez și pot să cer cetățenie ? Nu cumva avem aici ceva mai mult ? Nu cumva George încearcă să atragă statul Israel într-un gheșeft de genul voi renunțați la acuzația de „antisemitism” și eu ofer la schimb 800.000 de cetățenii în alb?

Constituția României Interzice Colonizarea

  Dacă mai are vreo importanță Constituția României interzice colonizarea și mutarea unei populații straine pe taritoriul național.

ARTICOLUL 3

„(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine. „

ARTICOLUL 11

„(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziții contrare Constituției, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituției „

 

Ce înseamnă trădarea de țară ?

Trădarea

“Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:

c) aservire față de o putere sau organizație străină;

d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale,

se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

 

 Din ce vor trăi cei 800.000 ?

 Legea Nr. 154/2021 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului Nr. 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie 1945 pe motive etnice, a introdus prevederi pentru acordarea de pensii inclusiv pentru urmașii evreilor care au trăit în România înainte de 1945.

 O condiție pare a fi existenta cetățeniei române dar aici vine George Simion care dorește să împământenească 800.000 de evrei care astfel vor primi pensii de despăgubire pentru perioada Holocaustului, conform legilor în vigoare.

  Chiar dacă celor de la AUR nu o să le placă, prin menționarea celor 800.000 de evrei „de limba română” care vor să vină în România, George Simion a dat un imbold nesperat antisemitismului din România. Noi însă ne întrebam dar cu românii din Valea Timocului, Voievodina și Timocul Bulgăresc ce facem George? Sau voturile lor nu mai contează în fața celor 800 de mii care ar trebui să vina aici și să voteze AUR?

Vezi si:

# Saccsiv

Video – G Simion despre cei 800 000 “de evrei de limba romana

 

 

# Ion Coja

George Simion se pripește – Ion Coja

***

 

Razboiulinformationa

Related Images:

Citeste si …

2 Comentarii

  1. Este evident că acest George Simion este un infiltrat în mișcarea naționalistă, cu scopul de a o compromite și trebuie dat afară și din A.U.R., dar și din țară. A rămas la statutul de șef de galerie. A fost dat afară din Basarabia ca pe-n gunopi și aici a ajuns șef de partid parlamentar! Sunt convins că citatele din articol ale unor intelectuali români abia acum le află! Este un anafabet politic, lipsit de orice cultură istorică, politică și socială. I se potrivește întrutotul proverbul „Un prost aruncă o piatră în baltă și zece înțelepți se chinuie s-o scoată!”

    • Am discutat cu lideri ai romanilor Serbia in speta din Valea Timocului care s-au intalnit cu el la Alba Iulia. Le-a declarat ca acolo nu sunt probleme si li se respecta drepturile ca minoritate romaneasca si nu au nevoie de ajutor…astia au ramas masca, veneau la el sa ii ceara ajutor sa puna presiune pe autoritatile din Serbia sa le respecte dreptul la invatamant in limba romana si multe alte drepturi de care nu beneficiaza nici un roman acolo, am ramas si eu scarbit de acest personaj Simion, huooo!

3 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. A fost schimbarea demografiei României parte a unei strategii de război hibrid?
  2. EVREII și AUR-UL - George Simion vrea un proiect de lege pentru cei 800.000 de evrei din Israel plecați din România. VIDEO - Informația Liberă
  3. Cine e agentul Mossad din interiorul AUR ? George Simion vrea să acorde cetătenia română la 800.000 de evrei – Basarabia Literara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*