Proteste în Capitală în Piata Universității faţă de restricţiile anti-Covid

 47 de vizualizări

restricţiile anti-Covid
restricţiile anti-Covid

Protest în Capitală în Piata Universității faţă de restricţiile anti-Covid s-a cerut renunțarea la certificatul verde

 Sâmbătă în Piaţa Universităţii oamenii au început să se adune cu steaguri și benere încă de pe la orele 16. Cei care s-au adunat au contestat restricţiile anti-Covid impuse de Raed Arafat, care în opinia lor nu generează rezultate vizibile. Ei au argumentat că numărul infestărilor a ajuns să fie dublu faţă de perioada de varf a pandemiei de anul trecut deşi anul acesta avem 20% din populaţie vaccinată şi ne-vaccinati nu au acces în numeroase locuri publice.

Restricţiile anti-Covid anulate

 Oamenii solicită că toate restricţiile anti-Covid să fie anulate şi revendică întoarcerea la normalitate, ei acuză Guvernul că a premeditat criza la care s-a ajuns, deoarece timp de un an de zile nu au modernizat spitalele şi nu doresc să schimbe schemele de tratament.

 S-a solicitat renunţarea la „certificatul verde” şi la “măşti” care şi-au dovedit, în opinia participanţilor, ineficienta. S-a propus implementarea unei politici naţionale de creştere a imunităţii populaţiei cu vitamine, minerale şi flavonoizi cunoscute că stimulează imunitatea, precum: Vitamina A, C, D3, E; Zinc şi quercetina.

 Vorbitorii au atras atenţia că toate măsurile luate de guvernul Catu sunt ilegale deoarece acest guvern a fost demis de parlament prin urmare toate restricţiile anti-Covid adoptate de acest guvern sunt nule şi neavenite ab-initio.

De la protest …

 Protestul s-a extins în noapte cu protestatarii mergând într-un marş pe la Ministerul de Interne, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii. Protestatarii au ţinut să transmită că nu susţin nici un partid şi că mesajul lor este strict apolitic.

 Protestul a fost legal şi a adunat cca 200 de persoane. Jandarmeria a dat un avertisment unui protestatar care a afişat un benar cu „Muie la Presa” , acesta a argumentat că deşi cuvântul buclucaşi la prima vedere pare obscen, el a fost “politizat” în timpul protestelor anti-PSD. În cele din urmă benarul a fost înlăturat la solicitarea organizatorului Dumitru Balan. G4media a prezentat protestul malițios și părtinitor.

 

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*