Lovitură grea pentru progresişti … Rusia a semnat pactul

 856 de vizualizări

Lovitură grea pentru progresişti
Lovitură grea pentru progresişti

Lovitură grea pentru progresişti … Rusia a semnat pactul ONU pentru Migrație

La noi, așa-zisii progresiști, care, fiind adepți ai școlii de la Frankfurt, urmează pas cu pas conceptele „open society”, se luptă de ani buni să distorsioneze realitatea. Își doresc să creeze o nouă realitate, în care binele e rău și urâtul e frumos. Cei care nu sunt de acord cu noua agendă, cu imigranți, transgresări, sataniști, sunt in vest numiți „naziști”, iar la noi „putinisti” sau „pesedisti”. Adică, sunt acuzați că ar fi cu rușii, cu PSD, cu Dragnea… etc. Orice argumentare pro-familie sau anti-migratie făcută rațional este întâmpinată cu celebrul „m…e PSD”, de către acefalii din „Piață” și cu „e plătit de ruși” de către vestalele jurnalismului românesc sau de către cerberii neînfricați protectori ai flăcării UE de la Pontul Euxin.

Astăzi castelul de cărți se prăbușește, toată argumentația cade, toată logica se năruie. In zilele acestea, naționaliștii din România au protestat în mai multe orașe împotriva Pactului ONU pentru Migrație. La ONU, Rusia a votat pentru pact, fără obiecții, în timp ce România s-a abținut. Ce-a făcut ?!? S-a abținut !

Parcă Putin era super-nationalist și același Putin era „tătucul naționaliștilor” din Europa; cum vine asta ? „Putinistii” manifestează împotrivă, iar „tătucul” lor e pentru ?

Astăzi mitul că a fi român naționalist = a fi pro-Rusia se prăbușește. Bye bye, American pardon Russian pie !

Votul Rusiei spune tot, Rusia este cu „globaliștii” care vor milioane de „sclavi” în Europa. Putin este cu ei, ce altă dovadă ar mai dori cineva ? Problema imigrației este un punct de răscruce fundamental în care naționalismul românesc cotește la dreapta, iar rușii la stânga, seduși, cu siguranță, de visul unor „sclavi” care le vor munci plantațiile pentru un „castron cu orez”.

Trump și Putin

Cu puțin timp in urma președintele american Trump a distribuit pe twitter o poza cu un gard de frontieră despre care spune ca va fi facut din otel american „A design of our Steel Slat Barrier which is totally effective while at the same time beautiful!”

 

ScreenShot 20181222002724 - Lovitură grea pentru progresişti ... Rusia a semnat pactul
Lovitură grea pentru progresişti

De partea cealaltă Putin merge mai departe cu planul de migrație! Putin care „sponsoriza toate marșurile naționaliste” ? Unde e logica care e logica ?

Dacă mai întâlniți acest argument, dați copy-paste acestui articol.

 

Războiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Experimentul Pitesti
Tara Romaneasca

Tache Rodas – Unul dintre ultimii supraviețuitori ai „Experimentul Pitești”, operat de urgență

Constantin „Tache” Rodas, unul dintre ultimii supraviețuitori ai infernului denumit „Experimentul Pitești”, a fost operat de urgență într-un spital din Iași.    Originar din Drăgănești, Prahova, Rodas ( zis Tache Rodas ) s-a născut pe […]

Traian Băsescu
Incorect politic

Traian Băsescu militează pentru dispariția României

Traian Băsescu militează pentru dispariția statului independent România.  Atunci când Traian Băsescu a avut atitudinii corecte în privinţa referendumului pentru definirea căsătoriei bărbat-femeie, sau în privinţa corupţiei, l-am aplaudat. Dar când domnul Băsescu abordează un […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*