Sir David Amess, parlamentar britanic conservator a fost asasinat.

Sir David Amess

 335 de vizualizări

Sir David Amess
Sir David Amess

Sir David Amess, parlamentar britanic conservator a fost asasinat aparent de un somalez.

 Un parlamentar britanic conservator a fost asasinat vineri, în timpul unei întâlniri cu votanții săi, la o biserică metodistă din Leigh-on-Sea Essex. David Amess era un parlamentar britanic eurosceptic, pro-vita şi adept al căsătoriei bărbat femeie, catalogat că având viziuni puternice de dreapta.

 În colonia de muncă numită România s-a instalat de ceva timp o ciudată dictatura Orwell-iana, în timp ce ziare din Marea Britaniei au precizat clar este vorba de un conservator, eurosceptic şi devotat credincios catolic, pro-vita şi adept al căsătoriei bărbat-femeie, la noi toate aceste informaţii au fost ocultate. Cum să spui că cel pe care toţi îl descriu ca fiind un bărbat drăguţ, politicos şi cu simţul umorului ar fi de fapt ceea ce la noi ar fi catalogat imediat ca un „extremist” şi un om „al Rusiei”?

Conservatorul Sir David Amess

 Conservatorul Sir David Amess, în vârstă de 69 de ani, a fost unul dintre cei mai longevivi deputați britanici, fiind ales mai întâi deputat pentru Basildon în 1983 și mai apoi pentru Southend West în 1997.

 Eurosceptic convins, el a susținut Brexit-ul în referendumul anti-UE din 2016, el postat pe Twitter o imagine a unei tăieturi de carton în mărime naturală a lui Margaret Thatcher în ziua în care Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană. Tată a cinci copii, s-a născut în Plaistow, Essex și a devenit profesor de școală primară în Bethnal Green, estul Londrei, după ce a absolvit economia de la ceea ce este acum se cheama Universitatea Bournemouth. Ulterior a devenit consultant în recrutare si mai tarziu parlamentar.

 Ceea ce întreaga presa internaţională evita să spună este ca cel care l-a înjunghiat a fost un imigrant somalez de 25 ani (sau provenit dintr-o familie de imigranţi somalezi), deşi actul a fost declarat imediat un „atentat terorist” reacţiile au fost moderate. Când a fost asasinată deputata stângistă Jo Cox cu câţiva ani în urmă, de către un extremist, toată presa a plâns şi a făcut paralele între activitatea ei politică şi motivaţia criminalului, acum se doreşte a se impune ideea că asasinarea lui Sir David Amess ar fi un trist incident izolat.

 În Colonia numită încă România nimeni nu spune că un imigrant somalez a omorât un deputat conservator pro-vita, pro-familie şi eurosceptic şi dacă ne gândim bine, ar fi fost culmea să zică cineva aşa ceva.

Surse:

# The Guardian

The Guardian view on Sir David Amess: a shocking political death

***

Războiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*