Proteste cu hârtie igienică la sediile partidelor. Proteste anti – certificat verde.

Proteste cu hârtie igienică

 91 de vizualizări

Proteste cu hârtie igienică
Proteste cu hârtie igienică

Proteste cu hârtie igienică la sediile partidelor. Proteste anti – certificat verde. Sunteţi nişte căcăcioşi

 Circa 100 de protestatari au mers luni la sediile principalelor partide politice din Bucureşti, unde au protestat împotriva introducerii certificatului verde pentru angajați şi a restricţiilor impuse persoanelor nevaccinate. Aceştia au venit înarmaţi cu suluri de hârtie igienică inscripţionate cu „certificat verde” sau „cod QR

 Protestatarii au denunţat faptul că în România, accesul în cinematografe, mall-uri, cafenele, teatre sau alte spații publice a fost limitat pentru cei care nu dețin un certificat verde şi au tras un semnal de alarmă cu privire la pericolul segregării care va apărea după introducerea acestuia şi la locul de muncă.

 Prin urmare luni de dimineaţă sediile partidelor au fost luate cu asalt, manifestanţii au venit înarmaţi cu hârtie igienică ca un sem de dispreţ faţă de perspectiva introducerii certificatului verde la locul de muncă: „vrem să le arătăm autorităților ce facem noi cu certificatul verde , „sunteţi nişte căcăcioşi

Hârtie Igienică la sediul USR

 Primul partid vizat a fost USR, aici protestatarii au scandat: „USR, PSD, PNL şi UDMR aceeaşi mizerie” după carea au umplut gardurile partidului cât şi uşa interioară cu hârtie igienică. La USR protestatarii au reuşit să intre în curtea interioară deoarece în complexul de clădiri unde USR îşi are sediul mai sunt şi alte instituţii/firme. Aceştia au depus şi un memoriu semnat de 1200 de persoane fizice care au participat la protestele din ultimele zile.

Hârtie Igienică la sediul PSD

 Povestea s-a repetat şi la sediul PSD unde tocmai avea loc o conferinţă de presă, deşi vizibili deranjaţi de gălăgia care le-a întrerupt conferinţa de presă, PSD-isti l-au trimis pe Radu Cristescu să afle doleanţele protestatarilor. Acesta a declarat în exclusivitate ca PSD „nu va vota niciodată o lege împotriva poporului român”.

Radu Cristescu vizibil deranjat

Hârtie Igienică şi la sediul PNL

 La sediu PNL lucrurile s-au petrecut puţin diferit, PNL-isti aparent ştiau ce se întâmplase la sediile USR şi PSD şi au chemat jandarmeria să oprească protestatarii să înfigă suluri de hârtie igienică în poarta sediului. Mai mult dacă la USR Bârna şi-a trimis secretara să ia petiţia cu revendicările protestatarilor iar domnul Dumitru Balan a fost poftit în sediu să primească un număr de înregistrare iar la sediu PSD a venit deputatul Radu Cristescu să vorbească personal cu oamenii, la PNL petiţia a fost primită de portar.

 Oameni s-au simţit jigniţi şi riscând primirea unei amenzi de 500 de lei au aruncat sulurile de hârtie peste gardul PNL. Organizatorul protestului Dumitru Balan a declarat că dacă acum protestatarii şi-au exprimat nemulţumirea decorând sediile partidele cu suluri de hârtie după votarea certificatului verde acestea vor fi decorate cu pozele celor care au susţinut această lege.

***

Razboiul Informational

 

 

 

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*