Trei Procese de desfiintare a UDMR

 1.240 de vizualizări

În acest moment există trei procese de desființare împotriva partidului/asociație UDMR

 În acest moment avem trei procese de desființare a UDMR; aceasta fiind o organizaţie care de ani buni a acţionat când i-a convenit ca un partid, însă în rest şi-a desfăşurat activitatea ca un ong.

  Primul proces a fost început în 2018 de Cotîrlan Simioniuc Costel , a doua acţiune a fost demarată de Cătălin Berenghi anul acesta în 2019, iar la Oradea suntem informaţi există o altă acţiune despre care vom reveni.

UDMR este o organizaţie care acţionează ca o asociaţie „etnică” a comunităţi maghiare, în acelaşi timp în preajma alegerilor, se prezintă electoratului ca un „partid”. În tot acest timp, au făcut numeroase declaraţi mincinoase antiromâneşti în care au denigrat şi acuză România total nefondat. In permanenta au sugerat un pretins „genocid tăcut” îndreptat împotriva comunităţii maghiare. Deşi, reprezentanţii UDMR au depus jurământ pe constituţie să fie fideli României, aceştia au formulat numeroase acuzaţii deosebit de grave, încercând să arunce o pată de ruşine asupra tarii noastre. Astfel, mai mulţi romani s-au mobilizat, şi au început o serie de procese pentru desfiinţarea struto-camiliei UDMR partid/ong.

 Prima acţiune a constat într-un proces deschis la Judecătoria Sectorului 5, 13776/302/2018. Iniţiatorul este domnul Cotîrlan Simioniuc Costel, şi îi are ca interveniénți pe profesorul Ion Coja, militanţii Mihai Tociu, Stamate Liviu Florentin sau doamna Mihail Georgeta.

O Petitie online Scoaterea UDMR in afara legii

Cătălin Berenghi intra in proces cu UDMR

 Evenimentele de la Valea Uzului au fost picătură care au umplut paharul şi pentru domnul Cătălin Berenghi, care, a deschis un proces separat. Astfel, Cătălin Berenghi a depus în dată de 2 iulie la Judecătoria Sectorului 5 cererea de chemare în judecată a UDMR nr 15626/302/2019, pentru desfiinţarea organizaţiei. Domnul Cătălin Berenghi nu s-a oprit aici, şi în data de 11 iulie 2019 a depus cererea 16391/302/2019 de suspendare a activităţii UDMR până la soluţionarea procesului de desfiinţare 15626/302/2019.

cghg - Trei Procese de desfiintare a UDMR

Pe pagina de socializare domnul Berenghi a comentat:

 

 VREAU SĂ PUN LANŢUL PE UŞĂ UDMR! ACŢIUNE ISTORICĂ – DESFIINŢAREA ŞI SCOATEREA UDMR DE LA GUVERNARE!

Ieri am solicitat şi depus la Judecătoria sectorului 5: SUSPENDAREA ACTIVITĂŢII UDMR PÂNĂ LA SOLUŢIONAREA DOSARULUI NR 15626/302/2019 Acţiunea mea este fără precedent în ultimi 30 de ani! Preşedinţi, prim-miniştrii, politicieni, şefi de servicii secrete, avocaţi, procurori, judecători, toţi au fost părtaşi şi au tolerat UDMR-UL, care este ONG/Asociaţie culturală, la conducerea ţării noastre. Consider că acest ONG/Asociaţie culturală, învrăjbeşte, incita la ură şi militează împotriva intereselor ROMANILOR şi a ROMÂNIEI.

Aceasta ASOCIAŢIE CULTURALĂ/ONG, este finanţată de către stat, ca şi cum ar fi partid politic, dar nu este, iar când au chef, primesc finanţări din exteriorul ţării ca şi cum ar fi ONG/Asociaţie. Aceste finanţări sunt în marea majoritate dubioase şi venite din zone obscure şi ostile ţării noastre. Aceste lucruri au fost tolerate de politicienii romani pentru simplul fapt că: UDMR-UL ESTE JOLLY JOKER-UL POLITICII ROMÂNEŞTI, ADICĂ, CINE VREA MAJORITATE, IA JOLLY JOKER-UL UDMR ŞI PENTRU UN MIC COMPROMIS (Trădare de ţară) OBŢINE MAJORITATE PARLAMENTARĂ. Timp de 30 de ani, asociaţia culturala UDMR, a şantajat şi învrăjbit romanii în ţara lor pe banii lor!!!

GATA, AJUNGE!!!!

VREAU LINIŞTE, PACE ŞI ARMONIE ÎN ŢARA NOASTRĂ! DOAMNE AJUTĂ!

Catalin Berenghi

Actiuniile in instanta ale lui Cătălin Berenghi

 Enumeram pe scurt principalele încălcări ale legii reclamate de domnul Berenghi de care s-ar face vinovat UDMR. Precizăm că pentru fiecare dintre acestea, Cătălin Berenghi a oferit instanţei mai multe exemple concrete.

1 În România pot funcţiona ca partide politice doar asociaţiile cu caracter politic care respectă toate legile statului Român

2 Sunt interzise partidele care prin statut, programe sau propaganda încalcă articolele din Constituţia României : 30 aliniat 7; 40 aliniat 2; sau 4

3 Sunt interzise afilierile partidelor politice din România la organizaţi străine dacă aceste afilieri încalcă prevederile articolului 1

4 Partidele politice nu pot organiza activităţi paramilitare. La Oradea avem un alt proces ce ar urmări desfiinţarea UDMR, iar despre acesta vom reveni în zilele următoare.

O alta petiție a strans peste 5.000 semnături: Cerem desființarea UDMR 

La Oradea avem un alt proces ce ar urmări desfiinţarea UDMR, iar despre acesta vom reveni în zilele următoare

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

Ordonanța Militară
Bucuresti

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr2

Societatea civilă critică limitarea libertății religioase prin Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020  Societatea civilă creștină cere autorităților statului român să renunțe la măsurile restrictive prin care a fost obstrucţionat accesul creștinilor în lăcașurile de cult, aducându-se […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*