Greta Thunberg este terminată … este „prea albă „!

Greta Thunberg e prea alba ...

 213 vizualizări

Greta Thunberg e prea alba
Greta Thunberg e prea alba

Greta Thunberg este terminată … este „prea albă „! Corectitudinea politica a omorât pisica

  Cei care au promovat-o atât de activ, pe Greta Thunberg , se pare că aveau un scop bine definit: Premiul Nobel pentruPace. Un lucru este clar, Greta Thunberg nu avea cum să ajungă fără nici o susţinere la toate conferinţele şi locurile unde a ajuns.

  Deloc întâmplător presa progresista de la noi au ridicat frumos mingea la fileu, titrând că Greta Thunberg este favorită la Premiul Nobel pentru Pace. Deşi nominalizaţi nu sunt anunţaţi public, cumva a „răzbătut” faptul că Greta Thunberg este nu doar nominalizată ci „pe lista favoriţilor”, s-a afirmat chiar că era favorita „caselor de pariuri”. Toate acestea, în mod evident, au făcut parte din acţiunea de promovare a Greţei, un singur lucru nu a fost luat în considerare „culoarea pielii”.

Greta Thunberg o fata alba, cu parul blond si ochii albastri

 Greta Thunberg provine din una din cele mai bogate şi prospere tari din Europa, e albă, aparent nu este nici musulmană, nici lesbiană şi nici nu are în program o operaţie de schimbare de sex. A o susţine pe Greta echivalează cu „white supremacy”, „white privilege” şi „white power”, au început să ţipe apărători corectitudini politice. Inutil a incercat Greta Thunberg să se apere fluturând un steag LGTB, nuanța pielii nu o putea schimba.

ScreenShot 20191013021355 1024x422 - Greta Thunberg este terminată ... este "prea albă "!

 De ce tocmai o fată albă, blondă cu ochi albaştri, să reprezinte mişcarea ecologistă planetară ? Chiar nu s-a găsit o persoană de „culoare”, o persoană LGTB, o musulmană ? Semne de întrebare au început să apară, cum această fată albă, europeană, este primită pe la toate conferinţele în detrimentul militanţilor ecologisti din lumea III. Direct sau indirect trebuie să fie o formă de „white privilege” (privilegiul albilor) iar Greta să fie promovată de un „global system of white supremacy” (un sistem global de supremaţie albă).

 Persoane de culoare şi musulmani au început să posteze pe twitter poze cu tineri militanţi mai puţin norocoşi, negri, asiatici, musulmani, pe care nimeni nu i-a luat vreodată în considerare. Imagine creată în jurul lui Greta Thunberg pare ca se prăbuşească ca un castel de cărţii, a o susţine în continuare e o posibilă dovadă de „white supremacy”. Vezi: [(AICI)]

ggggg - Greta Thunberg este terminată ... este "prea albă "!

 Întâmplător sau poate nu Comitatul Nobel a reacţionat şi anul acesta au acordat premiul premierului etiopian Abiy Ahmed Ali, care chiar a făcut ceva pentru pace, mai precis pacea din Africa.

Se devorează între ei

 Se întâmplă exact ce era de aşteptat, odată ce socialisti-ecologisti-stangisti, au ajuns practic la putere la nivel mondial, au început să se atace între ei. Un bun exemplu este premierul Canadei Justin Trudeau, un om care a făcut absolut totul pentru a respecta corectitudinea politică, drepturi LGTB, imigranţi, combaterea inegalităţilor. Asta până presa a dat peste nişte fotografi cu el, cu faţa pictată în negru (blackface) întruchipând un personaj exotic cu turban, la un bal mascat. A fost atacat şi umilit în toate modurile posibile iar de curând chiar pus să îşi ceară scuze în faţa unei fetiţe de culoare.

 Succesul public al neo-marxistilor pare a fi destul de efemer, practic el durează până când presa identifica o abatere cât de mică de la marxism, moment în care altul mai radical va fi promovat în schimb.

SURSE:

# Newshub.co

Supporting Greta Thunberg is evidence of ‘white supremacy’, activists claim

#Digi24

Ce șanse are Greta Thunberg să câștige premiul Nobel pentru Pace 

#Pri.org

A Nobel for Sweden’s Greta Thunberg? A tough decision for the prize committee

# G4Media

Premiul Nobel pentru Pace 2019 a fost acordat premierului etiopian Abiy Ahmed Ali

***

Razboiul Informational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*