Proiect de lege democrat în Maryland ar permite mamelor să îşi ucidă copiii de până la 28 zile

Uciderea bebelusilor

 570 de vizualizări

Legea din Maryland

Un proiect de lege propus în Maryland ar permite mamelor să-și ucidă bebelușii în vârstă de până la 28 de zile după naștere

 Senatorul democrat William Smith a propus o nouă lege în Maryland care ar legaliza „avortul” până la 28 de zile după nașterea copilului. Proiectul de lege SB 669 este numit „Legea pentru libertatea persoanei însărcinate din 2022” şi prevede că un nou-născut poate fi lăsat să moară până la o lună după naștere, în cazul în care „mama” decide că nu mai dorește să-l păstreze.

ScreenShot 20220311044750 300x184 - Proiect de lege democrat în Maryland ar permite mamelor să îşi ucidă copiii de până la 28 zile

 O audiere pentru proiectul de lege amintit a fost programată pentru data de 15 martie, când legislatorii îl vor dezbate. (Vezi:AICI)

Copiii până la 28 zile

 Ceea ce odată era doar o ridicolă teorie a conspiraţiei şi un argument Slippery Slope e pe cale să devină o trista realitate în Maryland, Statele Unite. Conservatorii au atras întotdeauna atenţia că prin majorarea vârstei la care un bebeluş poate fi avortat se va ajunge la schimbarea percepţiei noastre despre ce înseamnă viaţa unei fiinţe umane fapt ce va duce la normalizarea ideii de infanticid. În momentul când aceștia au atras atenţia că se va ajunge într-o bună zi la legiferarea uciderii nou-născuţilor aceştia au fost acuzaţi că ar comite clasica eroare logică Slippery Slope.

 Şi totuşi viata bate filmul, la început s-a mărit perioada în care o femeie îşi poate avorta pruncul mergând în unele ţări şi state din S.U.A până la 9 luni, apoi a fost introdusă ideea ca avortul trebuie dus la îndeplinire chiar dacă copilul supravieţuieşte avortului, iar acum este pus în discuţie dreptul femeii de a îşi omora copilul până în a 28 zi de viaţă. Nebunia a mers atât de departe încât femeia nici nu mai este menționata ca „femeie” ci “persoana insarcinata”.

„Proiectul de lege propune, de asemenea, o revizuire a statutului crimei/omuciderii fetale, care ar servi la îngreunarea anchetelor deceselor copiilor care nu au legătură cu avortul”, a subliniat avocatul Centrului American pentru Drept și Justiție (ACLJ), Olivia Summers.

Legea din Maryland

 Formularea acestei legi ar duce la interzice investigării și urmăririi penale a femeilor și a profesioniștilor medicali pentru „neacționare” în legătură cu „moartă infantilă”. „Cu alte cuvinte, un copil născut viu și sănătos ar putea fi abandonat și lăsat să moară de foame sau să înghețe”, a spus Olivia Summers. „Și nu se va mai putea face nimic pentru a-i pedepsi pe cei care au participat la acea moarte crudă.”

 Olivia Summers a avertizat că limbajul proiectului, este atât de neclar încât: „compromite investigațiile privind moartea sugarilor începând cu cel puțin șapte zile DUPĂ naștere dar se poate extinde până la sugari de până la patru săptămâni”. De precizat, legislaţia din Maryland nu definește în prezent „infanticidul”. Cu toate acestea, o lege din 2020 definește „îngrijirea perinatală” ca „oferirea de îngrijiri în timpul sarcinii, travaliului, nașterii și perioadelor postpartum și neonatale”.

Maryland – legea Safe Haven

 Această lege este total inutilă, în Maryland existând deja o lege numită „Safe Haven” care le permite părinților nou-născuților să-i predea pe aceştia unui adult responsabil fără teama de a fi urmăriți penal pentru abandon.

„În conformitate cu legea Safe Haven, un părinte aflat în dificultate care nu poate sau nu dorește să aibă grijă de copilul său poate renunța cu ușurință și fără teama că ar fi urmărit penal, la custodia copilului său, fără să îi fie puse întrebări”, a precizat Departamentul de Servicii Umane din Maryland.

„Nou-născuții pot fi lăsați la spitale sau la unităţile speciale de aplicare a legii.” „Nu există absolut niciun motiv pentru proiectul de lege 669 al Senatului din Maryland de a preveni investigarea persoanelor care își lasă copilul să moară”, a scris Summers într-o analiză a proiectului de lege. „Acest proiect de lege expune și mai mult lipsă totală de respect pe care avocații avortului o au față de viața umană nevinovată.”

 Nu este prima dată când politicienii de stânga (democraţi) din Statele Unite, au propus o lege care urmărește să lărgească cadrul juridic în care infanticidul să fie permis. Nancy Pelosi (D-Ca.) a blocat într-un mod infam un amendament propus de reprezentantul Andy Harris (R-Md.) care ar fi protejat bebelușii supraviețuitori ai avorturilor ca să nu fie ucişi.

 Trăim într-o lume în care Irod ar fi fost aclamat la scena deschisă că a mai redus puţin populaţia globului şi totodată a mai micşorate emisiile de carbon.

Vezi si:

# LifesiteNews

Babies could be killed 28 days after birth

***

 

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Costel Vânătoru repus in functie
Uncategorized

Cercetătorul Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene

Cercetătorul buzoian Costel Vânătoru va fi reinstalat în funcția de director al Băncii Naționale de Gene  Profesorul Costel Vânătoru de la Banca de Resurse Genetice Vegetale – pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale urmează […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*