Reținerea lui Jack Posobiec la Forumul Economic Mondial și noua ordine mondială

Jack Posobiec la Forumul Economic Mondial

 539 de vizualizări

Jack Posobiec
Jack Posobiec la Forumul Economic Mondial

Reținerea lui Jack Posobiec la Forumul Economic Mondial și Noua Ordine Mondială ce urmează să se instaleze

 Zilele aceste la Davos se desfăşoară Forumul Economic Mondial (WEF), aceasta fiind ultima zi a întrunirii în care liderii planetei se întâlnesc să discute despre „agenda Marelui Reset”. În prima zi un jurnalist conservator şi gazda Jack Posobiec a fost reţinut pentru scurt timp, din cele afirmate de el de către poliţia/miliţia WEF.

 Astfel Jack Posobiec autor, jurnalist şi gazda a unei emisiuni din U.S. se afla la Davos spre a raporta pentru publicaţia Turning Point USA, încercând să transmită ştiri despre întrunirea puternicilor lumii. Acesta se afla la o masă în aer liber, când a fost înconjurat de mai multe persoane în civil dar şi în uniforme militare înarmate cu puşti automate care l-au reţinut mai multe zeci de minute.

Ce a transmis Jack Posobiec de la Davos ?

Posobiec transmisese că se află la Davos în timpul FEM pentru a demonstra, că preşedintele WEF „Klaus Schwab şi prietenii săi” ar avea:

„opt obiective cheie pentru a elimina democraţia, printre care se află înregimentarea libertăţii de exprimare, abolirea proprietăţii private, eliminarea frontierelor naţionale – şi chiar adoptarea de noi alimente”.

Într-o postare pe site-ul Turning Point UŞA, Posobiec scrie că a fost trimis la Davos:

„pentru a expune planurile anuale ale elitelor globale pentru preluarea completă a democraţiei şi a arătat obiectivele lor de distrugere a lumii occidentale – transmiţând de la faţa locului ştiri legate de Forumul Economic Mondial şi proiectul Marii Resetări” Vezi: Epochtimes-Romania

Reţinerea lui Jack Posobiec

 Pe reţelele de socializare au apărut videoclipuri care îl arată pe Posobiec la o masă în aer liber, pe trotuar, înconjurat de aproximativ patru poliţişti înarmaţi şi în uniformă şi cel puţin doi în civil. Militarii purtau însemne pe care scria „poliţia WEF”. La un momentdat „poliţia WEF” îl somează pe cel care filma să oprească filmarea deoarece în Elveţia persoanele au dreptul la propria imagine, următoarea imagine îi prezintă pe militari plecând cu maşinile.

Datorită acestei „întrerupe” pe internet a apărut informaţia ca Jack Posobiec ar fi fost arestat de poliţie, informaţie ce a fost declarată imediat „falsă” de Verificatorii faptelor.

Ce s-a întâmplat de fapt cu Jack Posobiec?

 Conform declaraţiei sale ulterioare Jack Posobiec ar fi fost iniţial legitimat de poliţia Elveţiană care s-a declarat mulţumită şi l-au lăsat să plece, ulterior ar fi fost încercuit de „poliţia Forumului Economuc Mondial” care l-au reţinut pentru scurt timp, l-au verificat şi percheziţionat. Filmul sau pe twitter AICI

„Toată lumea iese din dubă în trombă. Au pistoale mitralieră MP5. Unul dintre băieţi mă arăta cu MP5-ul lui… şi apoi fiecare dintre noi a fost dus, eu şi întregul echipaj, unul câte unul… în spatele clădirii şi în spatele unei grămezi de mese. Am fost forţaţi să ne golim buzunarele şi am fost percheziţionaţi”, a spus el.

  În cele din urmă jurnalişti, vizibil intimidaţi au fost lăsaţi să plece, nu este prima oară cana Jack Posobiec a fost atras într-un incident, în 2020 acesta a fost atacat de antifa. Posobiec care, în buna tradiție a progresismului marxist in care toti opozanți sunt declarati „naziști” sau „fascisti”, a fost etichetat ca fiind „de extrema dreapta” si fascist. Acesta etichetare in multe locuri din lume este o invitație la violenta astfel jurnalistul a fost atacat violent de un ANTIFA in 2020.

 Forumul Economic Mondial militează pentru o lume fără copii promovând anticoncepţionalele pe motiv că: „suntem prea mulţi pe glob”, dar această regulă nu se aplică şi lui Bill Gates sau Klaus Schwab, la fel „libertatea de exprimare” se aplică celor care vor să promoveze conţinut blasfemiator sau pornografic dar nu jurnaliştilor independenţi. Prieteni lui Klaus Schwab promovează ideii precum că cei care nu acceptă agenda globalistă nu ar trebui să aibă dreptul să candideze la alegeri (Leonardo Dicaprio) sau mai nou că „fascişti” nu ar trebui să aibă dreptul la libera exprimare.

O distopie sumbra se anunță.

SURSE:

# Pagina lui de Twitter a lui Posobiec:

https://twitter.com/JackPosobiec

 

# Posobiec despre hartuirea lui si despre politia privata a celor de la WEF, care aresteaza oameni dupa bunul lor plac, fara sa aiba dreptul de a face asa ceva..

https://twitter.com/i/status/1528851010575183872

 

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Luptătorii Rezistenței Anticomuniste
Transilvania

La Mănăstirea Brancoveanu din Sâmbăta de Sus au fost comemoraţi luptătorii Rezistenței Anticomuniste

Și anul acesta la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus au fost comemoraţi luptătorii Rezistenței Anticomuniste  Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de la sfințirea crucii monumentale ridicată în incinta Mânăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*