Distrugerea Pietrele Guidestones din Georgia – întreaga poveste

Pietrele Guidestones din Georgia distruse

 635 de vizualizări

Pietrele Guidestones din Georgia
Guidestones din Georgia

Pietrele Guidestones din Georgia: „Stonehengiul American” au fost aruncate în aer şi apoi demolate

 Monumentul Georgia Guidestones, văzut de unii americani ca fiind satanic, a fost mai întâi avariat de o explozie înainte de zori zilei de 6 iulie, iar ulterior a fost demolat de autorităţi.

 În dimineața zilei de 6 iulie 2022, pietrele Guidestones au fost grav avariate într-o explozie. Mai târziu în acea zi, oficialităţile au deci demolarea părților rămase ale structurii din motive de siguranță. Vezi Articol BBC – Aici

 Imaginile de supraveghere arata o explozie puternică care a transformat unul dintre cele 4 panouri principale în moloz imediat după ora 4 a dimineţii. Anchetatorii au publicat și o înregistrare video cu un sedan argintiu ce părăseşte locul incidentului.

– Autoritatile au demolat structura –

 

 După un vandalism anterior când plăcile au fost inscripţionate cu mesaje anti NOW, camere video conectate la un centru de gestionare a situațiilor de urgență au fost plasate la fața locului, astfel imaginile înregistrate de aceste camere au devenit virare.

Istoricul Georgia Guidestones

 Enigmaticul monument de la marginea drumului a fost construit în 1980 din granit local, comandat de o persoană sau grup necunoscut care au acţionat sub pseudonimul R.C. Christian (R.C. Creştin). Structura cuprindea patru piese principale de forma dreptunghiulară dispuse vertical în formă de X, în centru avea o colană care împreună cu cele 4 pietre principale susţineau o a şasea piatră de formă pătrată aşezată ca acoperişi, la acestea se adăuga o altă piatră cu date despre monument aşezată pe sol.

 Astfel, în data 22 martie 1980, monumentul a fost dezvelit de congresmanul american Doug Barnard în fața unei audiențe de circa 300 de persoane. Ulterior, „Christian” care achiziţionase şi 2 hectare de pământ pe care s-a construit structura, a transferat proprietatea asupra terenului și a monumentului ţinutului Elbert din Georgia.

 Monumentul îşi căpătase porecla de Stonehengiul Americii, el prezenţa un mesaj controversat tradus în 7 limbi de circulaţie plus ebraica şi o explicaţie despre monument în patru limbi antice, de-asemenea el prezenţa şi nişte caracteristici astronomice interesante.

 Cele patru pietre principale au fost orientate spre a marca ciclu lunar de 18,6 ani. Coloana centrală prezenta o gaură realizată într-un unghi, prin care putea fi văzută Steaua Polară, deasemenea avea şi o fantă sculptată, aliniată cu solstițiile și echinocțiile Soarelui

Piatra din vârful monumentului avea o deschidere de 7⁄8 inci (22 mm) care permitea unei raze de soare să treacă la ora prânzului în fiecare zi, indicând pe piatra centrală ziua anului.

Vandalizarea Georgia Guidestones

 În anul 2008 monumentul a fost vandalizat cu graffiti cu sloganuri precum „Moarte pentru Noua Ordine Mondială”. Revista Wired a numit incidentul „primul act serios de vandalism din istoria monumentului”. În 2014 o persoană rămasă neidentificata a scris pe una dintre pietre „Eu sunt Isis, zeiţa iubirii”.

 Kandiss Taylor, un candidat la alegerile locale din Georgia din 2022, a susținut într-un anunț de campanie că Guidestones fac parte dintr-un „regim satanic” și a cerut distrugerea lor.

 Pietrele de la Guidestones apar şi în documentarul „Endgame: Elite’s Blueprint For Global Enslavement” al lui Alex Jonson din 2008 şi sunt de anii buni în centrul unei conspiraţi datorită mesajului inscripţionat pe ele unde se vorbeşte de: o populaţia a planetei de 500,000,000 indivizi, o limbă internaţională şi echilibrarea drepturilor individuale cu cele colective.

 Se considera că pseudonimul folosit ce cei care au comandat construirea monumentului, R.C. Creştin, ar fi o trimitere la legendarului fondator al Rozacrucianismului, Christian Rosenkreuz ( Astfel „R.C.” – Christian Rosenkreuz; „Creştin” – Rozacrucianism)

„mesajul monumentului Georgia Guidestones este același cu al membrilor societății secrete numită Ordinul Rozei Cruci sau Rosicrucienii, care l-au și construit, că aceștia doresc formarea unei religii mondiale, a unui singur tribunal al lumii și că numărul oamenilor să nu depășească 500 de milioane, trebuind deci ca să se facă o reducere de 5,5 miliarde oameni în acel moment. Pietrele vor să spună că oamenii sunt un cancer pe pământ și că trebuie să fie aleși câțiva pentru a se menține echilibrul cu natura” Alex Jonson 2008

Un mesaj controversat

 Pe monument se afla un mesaj scris în limbi diferite, câte o limbă pe fiecare față a celor patru pietre mari aflate în poziție verticală constând dintr-un set de zece linii directoare pentru întreaga umanitate. Monumentul în traducere libere s-ar numi „Pietrele Ghid” sau Pietre îndrumătoare (pentru umanitate). Deplasându-ne în sensul acelor de ceasornic în jurul structurii de la Nord, limbile în care era scris mesajul, erau engleză, spaniolă, swahili, hindi, ebraică, arabă, chineză tradițională și rusă.

 Se considera că limbile au fost alese pentru că reprezentau cea mai mare parte a umanității, în timp ce ebraica a fost aleasă datorită legăturilor sale cu iudaismul și creștinismul. Se spune că, mesajul a fost conceput pentru a ghida umanitatea să conserve natura după un cataclism planetar, pe care creatorii structurii l-au considerat o amenințare iminentă.

Mesajul controversat

Maintain humanity under 500,000,000 în perpetual balance with nature. / Menține umanitatea sub 500.000.000 în echilibru perpetuu cu natura.

Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity. / Ghidează reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind fitness-ul și diversitatea.

Unite humanity with a living new language. / Uniți omenirea cu o nouă limbă vie.

Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason. / Conduceţi pasiunea – credința – tradiția – și toate lucrurile cu cumpătare.

Protect people and nations with fair laws and just courts. / Protejați oamenii și națiunile cu legi corecte și instanțe corecte.

Let all nations rule internally resolving external disputes în a world court. / Lăsați toate națiunile să guverneze pe plan intern, rezolvând disputele externe într-o instanță mondială.

Avoid petty laws and useless officials. / Evitați legile mărunte și funcționarii inutile.

Balance personal rights with social duties. / Echilibrați drepturile personale cu îndatoririle sociale.

Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite. / Premiul adevărului – frumuseții – dragostei – căutarea armoniei cu infinitul.

Be not a cancer on the Earth – Leave room for nature – Leave room for nature. / Nu fi un cancer pe Pământ – Lasă loc naturii – Lasă loc naturii.

O tabletă explicativă …

 Complexul monumental cuprinde şi o tăbliță explicativă care a fost așezată lângă pietre marii verticale. La câțiva metri la vest de monument avem, un „registru suplimentar” din granit care fusese plasat la nivel pământului. Această tabletă „suplimentară” constituia „legenda” monumentului enumerând limbile folosite și date despre dimensiunea, greutatea și caracteristicile astronomice ale pietrelor, data la care monumentul a fost dezvelit și sponsorii proiectului.

 Pe tableta este menţionată o capsulă a timpului îngropată undeva la 1,83m de tableta. Spațiile goale de pe piatră destinate pentru a completă datele la care capsula a fost îngropată și dată la care urma să fie deschisă nu au mai fost inscripționate, așa că nu este sigur dacă „capsula timpului” a mai fost îngropată sau nu.

Textul tabletei explicative a fost oarecum inconsecvent în ceea ce privește punctuația și a scris greșit cuvântul „pseudonim”.

În centrul pe tableta era scris:

Pietrele de Ghidare din Georgia
Cluster central ridicat la 22 martie 1980
Imediat sub acesta era conturul unui pătrat, în interiorul căruia era scris:
Fie că acestea să fie călăuzitori pentru o Epocă a Rațiunii

În jurul marginilor tabletei explicative au fost scrise traduceri în patru limbi antice, câte una pentru fiecare margine. Pornind de la latura de sus și mergând în sensul acelor de ceasornic, acestea au fost: babiloniene (în scriere cuneiformă), greacă clasică, sanscrită și egipteană antică (în hieroglife).

Caracteristici astronomice:

1. Canal prin piatră ce indică polul ceresc
2. Slotul orizontal indică călătoria anuală a soarelui
3. Raza de soare ce trece prin acoperisi marchează ora prânzului pe tot parcursul anul

Autor: R.C. creştin
(un pseudonyn) [sic]

Sponsor:

Un grup mic de americanilor care caută „Epoca Rațiunii”.

Capsula timpului:

Amplasat la șase picioare [1,83 m] sub acest loc
Pe
De deschis pe]

P.S

 Patriotii din intreaga lumea au perceput distrugerea monumentului ca semnalul revoltei oamenilor simplii impotriva planului globalist.

Related Images:

Citeste si …

Românii din Serbia
International

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul europarlamentarelor

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare. În calitate de vice preşedinte al Federaţiei Româneşti din Serbia, a treia forţă românească din ţară vecina care uneşte zeci de organizaţii româneşti […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*