5 Comments

  1. Din pacate pentru noi cu aceasta ocazie am realizat ca IQ-ul nostru ca popor este mult sub medie.Problema nu sunt oamenii de la tara sau cei care nu au scoli,problema mare este tineretul:mai multe generatii de dupa ’90 ce au studii superioare,functii!Ei sunt viitorul tarii noastre,ei sunt oameni ce poate maine ne vor conduce!

  2. Sunt foarte multe minciunile despre referendum in sens invers, cele ale Cpf. Putem incepe cu sloganurile : voteaza pentru casatoria dintre barbat si femeie. A fost legala si inainte si este si dupa referendum. De fapt problema era : ii uram atat de mult pe gay incat vrem sa fim siguri ca nu schimba cineva legea. “Apara copiii Romaniei” – copiii Romaniei ii aperi oferindu-le un nivel de trai ridicat, educatie, sistem de sanatate performant. Nici daca ar fi trecut referendumul viata unui copil nu s-ar fi schimbat. Alta minciuna : 14 tari “europene” au introdus in constitutie asa ceva. S|titi care sunt alea ? Armenia, Georgia, Moldova, Ucraina, Belarus, Letonia, Lituania, Serbia ….. Ele geografic cat de cat ar fi europene, dar nu au nimic de-a face cu civilizatia europeana, cu tarile pe care tindem sa le ajungem ca performante economice si democratie. Practic majoritatea erau doar tari foste ale URSS. Mihai Gheorghiu , seful Cpf considera violenta impotriva femeilor si copiilor in familie “simple accidente”, in conditiile in care 1 femeie este ucisa odata la 5 zile de catre sotul ei. CU asta ar trebui sa se ocupe Cpf, nu sa nege ca ar exista…
    Chiar imaginile folosite de voi pentru a ilustra acest articol sunt tendentioase. Se pot pune imagini identice de la evenimente heterosexuale foarte dizgratioase, in care femei si barbati umbla in pielea goala pe strada. De fapt este o minciuna sa ilustrezi totul cu travestiti si transexuali. Dar o faceti pentru a produce emotie prostilor vostri needucati. 99% dintre barbatii gay sunt BARBATI CARORA LE PLAC BARBATII SI SE SIMT BINE IN PIELEA LOR. Nu se imbraca in femei, nu sunt efeminati.

  3. A

    Argumentul 12
    În discuţie este pusă căsătoria, a afirma că îngheţarea definiţiei căsătoriei la un stadiu conservator va duce la alte propuneri ultraconservatoare într-un viitor apropiat care vor fi şi aprobate este în esenţă un argument de tip „săpun alunecos” sau „slippery slope”. Adică că dacă astăzi acceptăm o chestie mâine vom accepta un întreg lanţ de modificări care va duce la dezastru.

    Argumentul 7
    Şi dacă nu mergi, vei fi folosit de activişti lgtb al cărui viitor punct după căsătorie va fi identitatea de gen şi apoi adopţiile.

    Cum deschideti punctul 7 imi suna un “slippery slope”. Eu unul sunt okay cu casatoria, total not ok cu identitatea de gen si nehotarat despre adoptii.

    Oricum, sunt de acord cu o mare parte din articolul acesta. Dar ar fi corect sa se mentioneze ca a fost manipulare grosolana pe ambele terenuri. Cel putin ambele tabere au abuzat de argumentum ad passiones.

    Probabil ca acest comentariu nu va fi aprobat; e doar feedback pt autor

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Referendumul costa milioane de euro – Razboiul Informational
  2. Pericolul unui așa-zis manual de „Fake News” - Justitiarul - revista de investigatiiJustitiarul – revista de investigatii

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*