Alexandru Muraru denunţă AUR ca partid “fascist”, dar rămâne tăcut în privinţa lui Iohannis

Alexandru Muraru

 414 vizualizări

Alexandru Muraru
Alexandru Muraru

Alexandru Muraru denunţă AUR ca partid “fascist”, dar rămâne tăcut ca un peşte în privinţa lui Iohannis

Marxistul Alexandru Muraru, un om cunoscut pentru dragostea sa pentru „corectitudinea politică”, a fost “activat” şi aruncat ca un simplu pion în complicatul conflict PNL – USR-Plus. Domnul Muraru este desprins parcă dintr-un scenariu din anii `50, cu propagandişti comunişti care vedeau “legionari” peste tot şi oricine putea deveni cu uşurinţă un “duşman al poporului”.

Alexandru Muraru, care în prezent este consilierul premierului Florin Cîţu pentru „combaterea antisemitismului şi xenofobiei”, a anunţat într-un comunicat că a informat Comisia Europeană şi guvernele din SUA, Israel şi Germania despre planul USR-PLUS „de a crea o nouă majoritate parlamentară” cu AUR, pe care el îl prezintă drept un „partid extremist” şi „antisemit”.

„Noua alianţă conjuncturală creează premisele aducerii la putere a unui partid neofascist, xenofob, antisemit, care a ultragiat în permanenţă memoria victimelor Holocaustului, a încercat reabilitarea criminalilor de război şi a promovat ura împotriva minorităţilor etnice şi sexuale.” Vezi: SURSA

Chiar şi din acest simplu comunicat observăm slugărnicia domnului Alexandru Muraru, care a dorit să sublinieze că a informat şi “Izdraelul”. Făcând asta nu doar că a afectat prestigiul României, dar a şi alimentat conspiraţiile antisemite care zic că România e condusă de la Tel Aviv.

Minciuna domnului Alexandru Muraru

În fapt, nu exista nici o “aliantă” intre naţionaliştii de la AUR şi marxiştii de la USR, ci doar o înţelegere de conjunctură împotriva, să zicem, unui „dușman” comun. Prin urmare, domnul Alexandru Muraru a abuzat de funcţia de consilier al premierului Florin Cîţu şi a minţit partenerii occidentali.

Mai apoi ar trebui să fie clar pentru toată lumea că AUR e departe să fie un partid „extremist” şi “antisemit”. Declaraţiile domnului Alexandru Muraru au fost în mod clar că un atac politic şi el a fost “sacrificat”, deoarece nu putem să credem că cei informaţi din Statele Unite, UE, Germania şi Israel sunt la fel de superficiali ca omologii lor din România, mai ales că în aceste ţări există partide extremiste adevărate.

“Am informat oficial, astăzi, omologii mei – reprezentanţii speciali pentru combaterea antisemitismului şi ai altor forme de violenţă politică sau simbolică, radicalizare şi discurs instigator la ură – ai Comisiei Europene, guvernelor SUA, Israel, Germania şi ai altor State Membre UE, despre noul plan al partenerilor de guvernare de la Bucureşti în a crea o nouă majoritate parlamentară cu un partid extremist, antisemit prin care să răstoarne executivul pro-european.”

Şi-a făcut domnul Alexandru Muraru datoria?

Alexandru Muraru pretinde că, în calitatea sa de consilier al premierului Florin Cîţu, cum a mirosit că un partid “fascist” s-ar apropia de guvernare a început să informeze… oameni din alte ţări. Dar ce a făcut domnul Alexandru Muraru când a aflat că preşedintele ţării a fost implicat în succesiunea unei organizaţii naziste menţionate în procesul de la Nurnberg şi care a participat la omorârea de evrei în marşuri ale morţii de la un lagăr la altul?

În 2007, Klaus Iohannis, aflat în fruntea “Forumul Democrat al Germanilor din România” (o organizaţie ce doreşte să reprezinte germanii din România, similară cu U.D.M.R.), prin implicarea unor politicieni români precum Adrian Năstase și, mai târziu, Victor Ponta, a fost implicat în preluarea drepturile patrimoniale ale unei organizaţii naziste.

O succesiune Nazistă

Această poveste începe în 27 februarie 2007, când Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitate de preşedinte al organizaţiei Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu, a chemat în judecată municipiul Sibiu, reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful F.D.G.R. la nivel naţional). După cum s-a aflat ulterior, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu este organizat ca organizaţie distinctă de FDGR, dar la nivel intern este clar că Forumul Democrat al Germanilor din România este organizaţia-mamă.

Prin urmare, s-au judecat consilierul local Hans Klein, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu, şi primarul Iohannis, preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România.

Domnul Hans Klein a revendicat pentru F.D.G.S. calitatea de succesor patrimonial al Grupului Etnic German, o organizaţie nazistă din anii 1940 care s-a ocupat cu recrutările pentru SS.

Prin sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, instanţa a recunoscut această calitate. Klaus Iohannis, preşedintele organizaţiei-mamă şi primar al Sibiului, nu a atacat sentinţa din partea municipalităţii, astfel sentinţa a rămas definitivă.

În acest mod, o organizaţie nazistă de drept public, înfiinţată ca urmare a Dictatului de la Viena şi desfiinţată prin Convenţia de Armistiţiu şi Tratatul de Pace odată cu anularea Dictatului de la Viena, a ajuns să aibă succesor. Problema principală a fost refuzul domnului Klaus Iohannis să atace sentinţa din partea municipalităţii.

Grupul Etnic German într-o coajă de nucă. Pentru ştiinţa domnului Alexandru Muraru

Grupurile Etnice Germane au fost organizaţii naziste infiintate peste tot unde Germania nazistă a reuşit să aibă o influenţă, astfel au fost Grupuri Etnice în: Ungaria, Polonia, Serbia şi România. Deoarece Hitler nu şi-a dat acceptul ca S.S. să recruteze cetăţeni germani din Germania, Himmler a început să recruteze “etnici germani” din ţările aliate sau ocupate. Germanii din România au fost folosiţi în special la paza largărelor naziste, volksdeutsche au fost folosiţi şi la o serie de marşuri forţate făcute pe timp de iarnă care au dus la exterminarea unui număr semnificativ de evrei şi polonezi.

Acest fapt a adus Deutsche Volksgruppe în Rumänien (Grupul Etnic German din România) în atenţia tribunalului de la Nurnberg, care a menţionat rolul său nefast. Guvernul General Constantin Sănătescu s-a angajat să desfiinţeze organizaţiile fasciste şi naziste existente, care la vremea respectivă se rezumau la GEG şi organizaţiile sale.

Regele Mihai a semnat decretul de desfiinţare, decret care are o motivare în care se arata că Grupului Etnic German a fost înfiinţat în urma Dictatului de la Viena, prin urmare prin dispariţia Germaniei Naziste şi a Dictatului, dizolvarea GEG venea ca o consecinţă inevitabilă.

URSS a intervenit cerând bunurile organizaţiei ca fiind “Bunuri Inamice”, dar partea românească a demonstrat prin actul de înfiinţare că erau în fapt “bunuri de drept public”, aşa că au fost preluate de statul Român.

Cât timp a existat Grupul Etnic German, pe lângă recrutarea de volksdeutsche pentru SS s-a mai ocupat şi cu acapararea proprietăţilor evreieşti. Evreii erau constrânşi să îşi vândă proprietăţile comerciale, magazine, fabrici, întreprinderi către patroni români, dar GEG intervenea şi le prelua pentru folosul propriu.

Alexandru Moraru quo vadis?

Toată povestea asta imploră o întrebare, respectiv de ce nu a informat Alexandru Muraru toţi partenerii Euro-Atlantici că România a încălcat Convenţia de Armistiţiu şi Tratatul de Pace şi a reactivat infamul Grup Etnic German? Este Alexandru Muraru un simplu ipocrit sau un personaj care ascunde nişte sumbre simpatii?

Cum o fi să te cheme Alexandru Muraru şi să stai în poziţia ghiocelului în faţa unui om implicat în succesiunea unei organizaţi care a participat direct la Holocaust, iar paralel să împarţi anateme de “negationist” al Holocaustului?

Semneaza: Redactia

SURSE:

#AncheteOnline

Cum s-a transformat Grupul Etnic German în FDGR. Trădarea lui Klaus Iohannis

#BlogSpot DogaruVictor (studiul are 3 parti, gasiti link la inceputul si la sfarsitul articolului către prima parte si respectiv ultima parte)

Grupul Etnic German – studiu cu surse bibliografice

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*