Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si „URSS” ?

 429 de vizualizări

LGTB si URSS in US
LGTB si URSS in US

Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si „URSS” ? „Let’s Guillotine Bourgeoisie Traitors

De mai mult timp, analişti politici de dreapta, politicieni de dreapta dar şi simpli comentatori, au denunţat o legătură între propaganda LGTB şi propaganda comunistă. Au fost arătate tactici folosite doar de cele două grupuri, precum intimidarea, falsa etichetare (nazişti, fascişti) şi în ultimul rând chiar discriminarea. Auzim din ce în ce mai des despre cazuri de persoane discriminate, chiar concediate din cauza convingerilor lor.

Recent, o parte a LGTB-istilor şi militanţilor de stânga au început să abandoneze orice precauţie şi treptat treptat îşi arată adevărata faţă.

ScreenShot 20190624191548 - Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si "URSS" ?
Best LGBT Schools

Universităţile din occident devin adevărate pepiniere ale activismului socialist şi LGTB, în timp ce discursul politic de „dreapta” este respins ca „de neacceptat”. Sub sloganul „discursuri urii nu are ce căuta aici”, conservatorii ajung să fie deplatformati (lăsaţi fără acces de pe platformele publice) în mai toate campusurile universitare. Asociaţiile ateiste, socialiste şi LGTB prosperă, cu numeroase companii şi celebrităţi care încearcă să „bifeze” evenimentele organizate de aceste grupuri. Au apărut agenții de turism LGTB, si chiar o lista a celor 50 de universități cele mai prietenoase pentru Gay.

Socialismul LGTB -ist

Liga tinerilor social-democrati din Statele Unite (YDSA) pare a fi îmbrăţişat în mare „idealurile” marxiste ale revoluţiei proletariatului. Pe paginile lor oficiale de Twitter observăm inclusiv distribuţia unor afişe comuniste din perioada de glorie a URSS, precum un afiş cu Lenin care mătură pământul de boieri, burghezi, oameni de afaceri şi preoţi.

ScreenShot 20190624035400 - Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si "URSS" ?
LGTB & Lenin

În rest, iconuri cu „trandafirul” şi sloganuri despre „dreptate socială”, incat pare aproape greu de crezut că vorbim de Statele Unite ale Americii. Filiala din Texas a Ligii Tinerilor Social-Democraţi din Statele Unite, (Young Democratic Socialists of America – YDSA) a distribuit cu ocazia lunii LGTB un mesaj îngrijorător.

Această organizaţie se laudă că „nu au nici un heterosexual în comitetul de conducere”, iar cu ocazia sărbătorilor mândriei LGTB, acestia au cerut „ghilotinarea burghezilor trădători” Mesajul postat pe Twitter asocia literele din LGTB cu Let’s Guillotine Bourgeoisie Traitors, adică „Haideţi să Ghilotinam Burghezii Trădători”. Mesajul era deschis de urarea „Happy pride month” („Să aveţi o lună a mândriei fericită”). alături de o poză cu un transsexual aflat sub un curcubeu.

ScreenShot 20190624043648 1024x552 - Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si "URSS" ?

Dublu Standard

Deşi nu există poziţii oficiale referitor la această postare scandaloasă, ne putem doar imagina ce s-ar fi întâmplat dacă o asociaţie crestina-conservatoare ar fi cerut într-un post spânzurarea ateilor, homosexualilor sau a musulmanilor. Probabil ar fi fost o anchetă în care ar fi fost implicată şi poliţia, profilul respectiv de social media ar fi fost şters, iar administratorul cel puţin exmatriculat.

Deoarece este vorba insa de un ONG care include socialişti, atei şi LGTB-isti, nu s-a întâmplat nimic, blogurile studenţeşti conservatoare din Statele Unite au tras un semnal de alarmă şi cam atât.

LGTB si Comunismul

ScreenShot 20190624172913 - Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si "URSS" ?
US Let’s Guillotine Bourgeoisie Traitors

Nu este un „incident izolat”, organizațiile comuniste încep să penetreze puternic mișcările LGTB din mai multe ţări. Organizaţii comuniste din Statele Unite practic necunoscute până recent au început să promoveze „lupta pentru drepturile LGTB”. Reprezentanţi ai acestor organizaţii participa la marşurile LGTB unde se afişează cu simbolurile comuniste, iar homosexualii şi lesbienele sunt momiţi să susţină mişcările comuniste şi socialiste, care chipurile lupta şi pentru „drepturile lor”.

30c73759570d7a28600735e744e2527b w640 h408 - Vreți sa vedeți legătura intre LGTB si "URSS" ?
end Capitalism

Statele Unite au dus încă din timpul Războiului Rece o campanie uriaşă de a ţine comunismul departe de graniţele federaţiei. Au făcut clipuri video, filme, broşuri, s-au scris cărţi, cu toate aceasta comuniştii au găsit punctul sensibil în tinerii americani rebeli. Comunismul discursurilor plictisitoare ale uni Hruşciov s-a transformat într-o „sărbătoare” cu baloane şi sclipici. Americanii au fost loviţi unde s-au aşteptat mai puţin: nu cu bombe atomice sau trupe, ci cu profesori infiltraţi în universităţi şi sute de asociaţii care au început să imite o aşa zisa „opinie publică”. Libertatea cuvântului este treptat înlocuită cu „dreptul de a nu fi ofensat”. A apărut atitudinea aşa-zisului Snowflake (fulg de zăpadă), un adolescent instabil psihic care în momentul în care nu eşti de acord cu el, că „socialismul e grozav” sau „familiile LGTB sunt extraordinare” , are o criză de isterie sau un atac de panică.

Cine a câștigat „Războiul Rece”

În mai multe situaţii, susţinători ai partidului republican, oponenţi ai avortului sau ai drepturilor LGTB au fost atacaţi de persoane isterice „ofensate” că cineva susţine un mesaj opus părerilor lor.

După cum ne invită autorului „Tratatului de Dezinformare”. ar trebui să medităm la cine a câştigat de fapt Războiul Rece. Ideologii bolşevici si-au schimbat haina şi au emigrat în Occident, au înfiinţat fundaţii. concepte de „societăţi deschise” şi etichetări de „rasist”, „fascist”, „islamofob” pentru opozanţi. Societatea occidentală s-a schimbat în ultimii 30 de ani într-un mod ce părea imposibil înainte de „căderea comunismului”.

Singurii care mai pot schimba ceva suntem noi, Est-Europenii, care avem datoria să spunem adevărul despre tot ce s-a întâmplat cu venirea şi căderea comunismului.

SURSE:

Mesajul LGTB

YDSA

# Agentie de turism „vesel”

https://www.twobadtourists.com/lgbt-travel-resources/

# 50 de universitati pentru Homosexuali

https://www.collegechoice.net/rankings/best-lgbt-friendly-colleges-and-universities/

# comunism si LGTB

https://houstoncommunistparty.com/lgbt-of-the-party-of-communists/

# Articol despre postarea LGTB

https://wwwt2.campusreform.org/?ID=13288

# Articol despre postarea LGTB

Socialist Group’s LGBT: ‘Let’s Guillotine Bourgeoisie Traitors’

# Partid Comunist American

https://partyofcommunistsusa.org/

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*