„Marșul normalității” a împlinit 18 ani, surprize inedite și incidente neplacute

Marșul normalității - 18 anii

 220 de vizualizări

„Marșul normalității” a împlinit 18 ani
„Marșul normalității” a împlinit 18 ani

Marșul normalității” a împlinit 18 ani, aniversarea a venit cu surprize inedite și incidente șocante

 „Marșul normalității”, organizat de Noua Dreaptă împreună cu alte organizaţii naţionaliste a ajuns anul acesta la ediţia 18, putem spune dara că şi-au serbat majoratul. Ca de fiecare dată organizatorii au precizat ca marșul nu este îndreptat împotriva cuiva ci pentru apărarea valorilor tradiționale conservatoare.

 Sâmbătă 9 iulie , în aceeași zi cu manifestarea „Pride” care promovează drepturile minorității LGBT, „Marșul normalității”, a strâns începând cu ora 13.00 câteva sute de persoane în Piața Victoriei care au pornit în marş spre Dealul Patriarhiei.

 Susţinători familiei tradiţionale au plecat în marș din Piața Victoriei pe traseul: Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – bd. Gheorghe Magheru – bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – bd. I. C. Brătianu – Piaţa Unirii – punct final Dealul Mitropoliei.

Lozincile strigăte anul acesta au fost:

„Dumnezeu a dat femeie și bărbat”,Legea divină, familia creștină”, „Vrem normalitate, nu perversitate” „Familia normală, comoară națională”, „Nu vrem să fim un neam de poponari” şi „Soros, nu uita, România nu-i a ta!”.

 În Piaţa Victoriei au ţinut discursuri: Tudor Ionescu (Noua Dreapta), Florin Dobrescu (Fundaţia Ogoranu) şi Pompiliu Diplan (Starea de Libertate), reporterii Războiul Informaţional au fost la faţa locului şi au filmat aceste luării de cuvânt care sunt postate mai jos.

O serie de mici incidente

 În acest au apărut şi primele incidente din istoria „Marșul normalității”, jandarmeria a primit noi ordine, respectiv să nu permită accesul la marş a persoanelor care poartă tricouri cu mesaje politice considerate a fii “interzise”. Deoarece jandarmii nu au diplome în istorie sau ştiinţe politice mai multe situaţi bizare au avut loc.

 Mai întâi jandarmeria a oprit şi legitimat doi băieţi unul care purta un tricou cu Corneliu Zelea Codreanu şi altul un tricou cu Mareşalul Antonescu, persoana care purta tricou cu Mareşalul Antonescu a fost în cele din urmă transportată la secţia 4 de poliţie.

 Jandarmii s-au interesat şi de o persoană care purta un tricou cu Ion Gavrilă Ogoranu, fapt ce denotă că primiseră un instructaj în acest sens. Pe parcursul marşul o persoana care purta un tricou cu Zelea Codreanu a fost reţinuta de jandarmerie şi dusă la poliţie.

 Legea 217 din 2015 interzice promovarea cultului persoanelor condamnate pentru crime împotriva umanităţii, liderul Mişcării Legionare nu a fost condamnat, Mişcarea Legionară nu a fost nici ea condamnate de nici o instanţă pentru crime de război sau împotriva umanităţii. Mareşalul Ion Antonescu a fost condamnat de o instanţă comunistă dar rămâne de văzut dacă poza sa pe un tricou înseamnă “promovarea cultului”.

 

 Pe de altă parte Ion Gavrilă Ogoranu, legendarul luptător care a luptat cu arma în mână în munţii împotriva comuniştilor nu a fost nici măcar acuzat vreodată de crime împotriva umanităţii.

Un Elveţian la Marşul Normalităţii

 La marşul normalităţii a fost remarcat un tânăr înalt blond care agita o biblie, acesta s-a dovedit a fi Florin un retro-roman din Elveţia. Acesta a venit la Bucureşti special pentru marşul LGTB unde dorea să le vorbească homosexualilor despre scriptura, în drum spre capitală a aflat de Marşul Normalităţii şi a venit aici.

Florin 300x208 - „Marșul normalității” a împlinit 18 ani, surprize inedite și incidente neplacute

 La finalul manifestării Florin s-a declarat deschis sa poarte o discuție cu LGTB-isti despre mântuire si păcat, din acel moment nu mai știm ce s-a întâmplat.

Vice la marşul normalităţii

 Publicaţiile marxiste au fost şi ele prezente şi ca in fiecare an au continuat şi anul acesta să vadă exact ceea ce promovează ei, ura şi divizare. Astfel acum câțiva ani fotograful publicaţiei marxiste Vice (Răzvan Băltărețu) s-a chinuit (mult, foarte mult) să pozeze coloană cu manifestanţi din spatele unei femei sărmane (ţigănci) care stătea pe o bancă şi mânca ceva, sugerând … doar Vice ştie ce ??!!! Vezi aici

ScreenShot 20220711040002 300x173 - „Marșul normalității” a împlinit 18 ani, surprize inedite și incidente neplacute

 Anul acesta fotografii lor a făcut cercuri, cercuri pozând absolut toţi pensionarii veniţi la miting şi evitând să pozeze orice „tânăr frumos şi liber” cu excepţia celui care purta tricou cu Antonescu, jurnalism progresist … ce sa zicem.

 În mare numărul manifestanţilor a fost subapreciat de presă marxista, de la circa 300 număr atins la încheierea marşului pe dealul Patriarhiei, la “câteva zeci”. Evenimente precum reţinerea nemotivată a două persoane sau adevărate povesti precum prezența la marş a unui elveţian romansh, a unui băiat în scaun cu rotile sau a unui tânăr partal orb au trecut pe lângă “reporterii cu experienţă” cum trece câinele prin apă.

***

Razboiul Informational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*