Protestul împotriva taxei pe oxigen mutat în stația de autobuz

Taxa pe oxigen sau taxa FIREA

 397 de vizualizări

Taxa pe oxigen sau taxa FIREA
Taxa pe oxigen sau taxa FIREA

Protestul împotriva taxei pe oxigen mutat în stația de autobuz unde organizatorii riscau amendă

 Astăzi 21 ianuarie 2020 a avut loc un protest împotriva taxei pe oxigen a doamnei primar Gabriela Firea. Protestul a fost anunţat şi Primăria notificată din 17 decembrie 1919, cu toate acestea protestatari au fost mutaţi într-o staţie de autobuz.

 Nu este o glumă! este ultimă găselniţă a primarului Firea, astfel în ziua stabilită manifestanţii sunt avertizaţi că o altă acţiune a fost autorizată la locul şi la data protestului. Conform legii două acţiuni publice nu se pot desfăşura în acelaşi timp, astfel orice protest anunţat în fata primăriei nu poate întruni condiţiile legale.

 Am fost informaţi că o tactică similară este folosită şi în şedinţele consiliului general la care doresc să participe anumite ong-uri neargate de doamna Firea. În această situaţie toate locurile din sală, respectiv întreg timpul alocat intervenţiei societăţi civile este umplut de apropiaţii ai primăriei prin urmare adevărată societate civilă nu mai poate fi auzită.

Protestatarii împotriva taxei pe oxigen mutați in stația de autobuz

 În bătaie de joc, protestatarii au fost mutaţi nu pe trotuarul de peste drum de primărie, ci într-o staţie de autobuz aflată în diagonală cu primăria. Astfel participanţi au ajuns să fie mustraţi de cetăţenii care doreau să urce sau să coboare din autobuz. Mai mult prin desfăşurarea protestului într-o staţie de autobuz participanți erau pasibili cu amendă, deoarece o reglementare a primăriei interzice desfăşurarea de proteste în astfel de locaţii.

82481277 813868885742948 1170224493323354112 n 300x224 - Protestul împotriva taxei pe oxigen mutat în stația de autobuz
Protestul văzut din Primărie

 Doamna Firea manifestând înclinaţii dictatoriale a ajuns să îi umilească pe cei care au dorit să îi conteste taxa pe oxigen şi chiar mai mult să fie pasibili cu amendă. Până în momentul de faţă nu cunoaştem că nici un politician român să se fi comportat în felul ăsta.

 Printre protestatari am întâlnit mai multe persoane care deţin mici afaceri şi care au cumpărat cu bună credinţă acum un an sau doi mai multe maşini euro 2 şi euro 3, iar acum sunt puşi să plătească o taxă aberantă. De asemenea am discutat şi cu persoane care locuiesc în zona Z.A.C.A care nu vor mai putea folosi maşina: Euro 3 anul ăsta, euro 4 de anul viitor şi dacă au sub euro 2 nu mai pot să mişte maşina.

 O persoană din afară Bucureștiului care avea Euro 1, ne-a spus că nu va mai putea intra în zona Z.A.C.A, o alta persoana care are o mașina „Of Road” ne-a spus ca nu va mai putea ieși din București.

Citit si articolul nostru: Primăria Capitalei atacă dreptul de proprietate asupra maşinilor în Bucureşti

Pro TV … te uiți și câștigi …

 La un moment-dat și-a făcut apariția si un reporter PRO-T.V. care la reclamațiile oamenilor, că au fost mutați abuziv in stația de autobuz acesta răspunde ironic ca acolo (in fata primăriei) e unul cu o panardă. Moment in care un protestatar il acuza ca a venit sa facă manipulare.

 Pană la această ora nu știm ca PRO-T.V. să fi postat filmulețul de mai sus, varianta filmata de ei.

SURSE:

# FaceBook

Grup de actiune impotriva abuzului Primariei Capitalei – taxa OXIGEN

# Vezi si articolul nostru:

Pădurea Băneasa – 1649 de arbori marcaţi

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Organizaţiile care susţin referendumul doresc şi interzicerea avortului

Organizaţiile care susţin referendumul doresc şi interzicerea avortului, a divorţului au o viziune retrograda despre rolul femeii în societate. – În discuţie este pusă căsătoria, a afirma că îngheţarea definiţiei căsătoriei la un stadiu conservator […]

1 Comentariu

  1. Firea e proasta rau. Iar consilierii aia sunt niste dobitoci spalati pe creier de dealerii auto care arunca zvonuri despre poluare.
    Poluarea nu are legatura cu vechimea masinii ci cu cat consuma fiecare masina.
    Sunt masini Euro 6 care merg zilnic sute de km prin centru. pentru alea va plati taxa de poluare un amarat care merge 3 km/zi…asta e prostia si hotia din primarie, stat dictatorial si dusmanos cu cetatenii, le interzice folosirea proprietatii private. IN CURAND, O SA IASA LEGEA CU CONFISCAREA CASELOR VECHI FARA ETAJE, CARE NU AU FOST RENOVATE si DOTATE CU PERETI DE STICLA CA SA VADA ORGANU’ PRIN ELE. ASA E IN EURO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*