Al patrulea protest împotriva colonizării României (Pactului pentru Migrație)

Uniti impotriva Pactului pentru Migrație

 601 de vizualizări

uniti impotriva Pactului pentru Migrație
Pactului pentru Migrație

Comunicat referitor la Marșul împotriva Pactului pentru Migrație

Duminică 16 decembrie 2018, de la ora 15:00, vă invităm la al patrulea marș de protest împotriva Pactului pentru Migrație, ce a fost semnat de România la Marrakesh și urmează a fi ratificat în cadrul Adunării Generale ONU, din data de 19 decembrie.

Decizia semnării acestui document s-a luat în tăcere, printr-o înțelegere suspectă între Guvernul Dragnea și președintele Iohannis, fără o dezbatere publică și în contradicție flagrantă cu Constituția României:

▶ “România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil” (Art.1, alin.1);

▶ “Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine” (Art. 3, alin. 4).

 Atragem din nou atenția că nu s-a verificat constituționalitatea prevederilor acestui Pact! S-ar fi văzut că legea fundamentală nu le permite politicienilor să-l semneze. Pentru aderarea României la o înțelegere internațională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003. Acest lucru nu s-a făcut, ba mai mult, există chiar și parlamentari care nu știu ce conține acest Pact!

La primul protest din fața Ministerului Afacerilor Externe am fost 30 de oameni. Se dovedește că, oricât de complice în tăcerea lor sunt mass-media, noi ne adunăm din ce în ce mai mulți: 200 de români responsabili la marșul de protest din 5 Decembrie și 500 la marșul din 10 Decembrie! Acum vom fi cu mult mai mulți!
Manifestarea este organizată de Frăția Ortodoxă ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” și Noua Dreaptă în colaborare cu peste zece asociații civice și patriotice. Scopul este aducerea în atenția publicului și a politicienilor a problemelor pe care le implică aderarea României la Pactul pentru Migrație.

Pericolele semnalate sunt:

▶ Pierderea suveranității țării – străinii vor decide cine și câți vor veni peste noi;

▶ Anarhie socială și terorism – realitatea arată că absolut nicio țară care a primit mase mari de imigranți din Africa și Orientul Mijlociu nu a scăpat de aceste probleme. Infracționalitatea (proteste violente, legea Sharia, violuri, incendieri, devastări etc.) a crescut dramatic în aceste țări. De exemplu, Suedia a devenit, dintr-un model de civilizație, o a doua “capitală” a violurilor din lume (raportată în sondaje imediat după Africa de Sud);

▶ Distrugerea economiei și colapsul sistemului de ajutoare sociale: realitatea arată că doar un mic procent din rândul imigranților ajung să muncească, restul trăind din ajutoare sociale. Plata acestor ajutoare ne va fi impusă nouă tuturor;

▶ Colapsul sistemului nostru medical, care nu poate face față nici măcar acum nevoilor populației românești și deci cu atât mai puțin unui aflux de imigranți. Cerem denunțarea de către România a Pactului pentru Migrație și retragerea semnăturii care s-a dat la Marrakesh!

Marșul de protest se desfășoară în București, pe traseul: Piața Victoriei –
Piața Romană – Universitate – Calea Victoriei – Piața Națiunile Unite.

Organizatori:

– Asociația Noua Dreaptă;
– Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe;
– Asociația pentru Cultură, Educație și Valori Europene;
– Asociația Bucovina Profundă;
– Asociația Calea Neamului;
– Asociația Gogu Puiu;
– Asociația Pro Consumatori;
– Asociația pentru Revigorarea Tradiției;
– Asociația Scut Botoșănean;
– Fundația Ion Gavrilă Ogoranu;
– Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni;
– Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public.

Pe 10 decembrie, a mai fost un proteste și semnarea pactul de migraţie de la Marrakesh

 

DISTRIBUIT ACEST MESAJ

Razboiulinformational

Facebook

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*