Transmisiunea unui campion de şah a fost Blocată pe YouTube, ALB vs NEGRU conţinut dăunător!

ALB vs NEGRU = "conţinut dăunător"

 174 de vizualizări

ALB vs NEGRU = "conţinut dăunător"
ALB vs NEGRU = "conţinut dăunător"

Transmisiunea live a unui campion de şah a fost Blocată pe YouTube, ALB vs NEGRU este acuma „conţinut dăunător„!

 Şahistul Croat, Antonio Radic, are un canal de Youtube cu peste 700.000 de abonați si 1800 de filme care au atras în total circa 275 de milioane de accesări, fanii îndrăgindu-l pentru analizele sale făcute unor cunoscute partide de şah. Acesta transmite partide jucate de şahişti consacraţi şi mai puţin consacraţi şi în timp real comentează ce se întâmplă pe tabla cu pătratele.

 De curând el a prezentat un meci jucat de Hikaru Nakamura, un maestru american de origine japoneză. În timpul transmisiei îi este semnalat ca YouTube a oprit emisiunea, când a verificat contul a observat o penalizare pentru „harmful and dangerous content” (conţinut agresiv şi dăunător).

 Canalul de Youtube a lui Antonio care funcţionează de trei ani nu mai primise nici o penalizare aşa că prima penalizare nu îl va afecta pe termen lung. Antonio şi-a dat imediat seama ce s-a întâmplat, probabil un bot de la YouTube a fost activat de exprimarea „alb vs negru” sau ceva similar, prin urmare a depus o contestaţie. Surpriză a venit când şi contestaţia a fost respinsă, echipa YouTube considerând că transmisiunea a avut într-adevăr un conţinut „periculos şi dăunător

Dilema Alb vs Negru

 Antonio este într-o mare dilemă, are 1.800 video care se referă exclusiv la „alb vs negru”, mai mult pentru a câştiga un venit din reclama trebuie să continue să încarce conţinut nou.

„If that’s the case, I’m sure all my 1,800 videos will be taken down as it’s black against white to the death in every video.”

Dacă acestea sunt regurile sunt sigur că toate cele 1800 vor fi date jos, deoarece toate prezintă lupte „pe viaţă şi moarte” între alb vs negru

„This is a chess podcast, it’s such as shame. I don’t even swear in my videos. There is no profanity, there is no inappropriate content of any kind.

„Era o transmisie a unui joc de șah, este o mare rușinea. Nici măcar nu injur în videoclipurile mele. Nu există nici o profanate, nu există conținut inadecvat de niciun fel”.

„If such a podcast can be taken down, it’s hard to find the motivation to do that.”

„Dacă un astfel de podcast a putut fi eliminat, este greu să găsești motivația pentru a face asta.”

Un final fericit … ?

 După ce acesta a urcat un video, in care se plângea de situație, video care a atins rapid 400.000 vizualizări Youtube i-a reinstalat pur şi simplu filmuleţul fără nici o explicație.

 Totuși rămâne o uriașă întrebare … cât va mai dura până când avocații corectitudinii politice vor solicita la unison schimbarea culorilor jocului de șah. Cel mai interesant este ce culori ale curcubeului vor alege, în special astăzi când toate culorile sunt politizate. Nouă ne-ar plăcea să vedem o partidă de șah VERDE vs ROȘU. 🙂 

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*