Video Reportaj: Doua marșuri pentru normalitate săptămână trecută. Marșul Normalității 2021

Marșul Normalității 2021

 76 de vizualizări

Marșul Normalității 2021
Marșul Normalității

Video Reportaj: Doua marșuri pentru normalitate săptămână trecută in București. Marșul Normalității 2021

 Sâmbăta 14 august 2021 a avut loc la Bucureşti cea dea a XVI-a ediţie a Marşului Normalităţii, evenimentul este organizat de la prima ediţie de Noua Dreapta. În acest an Noua Dreaptă a organizat evenimentul „Marșul Normalității 2021” împreună cu alte organizaţii precum: Frăţia Ortodoxă sau Fundația Ogoranu.

Marșul Normalității„, este un eveniment dedicat anual familiei tradiționale, respectiv uniunea dintre o femeie și un bărbat, familia așa cum a fost lăsată de Dumnezeu.

 Pentru al 16-lea an românii au fost chemaţi în stradă pentru valorile normalității, ale firescului, ale familiei tradiţionale creştine și împotriva parteneriatelor civile sau a căsătoriilor homosexuale. Alte nemulţumiri invocate de organizatorii „Marșului Normalității 2021” au fost legate de posibilă acordării dreptului de adopţie cuplurilor de homosexuali sau de mult discutata introducere în școli a educației sexuale fără acceptul părinţilor.

De ce era nevoie de „Marșul Normalității” ?

 Tudor Ionescu a declarat pentru Războiul Informaţional ca anul acesta nu a popularizat evenimentul pentru a respecta indicaţiile jandarmeriei de a păstra numărul manifestanţilor sub 500. Acesta a negat că evenimentul organizat de el respectiv „Marșul Normalității 2021” ar fi îndreptat împotriva persoanelor LGTB cum s-a insinuat de unele publicaţii, ci în fapt ar fi vorba de un eveniment care apăra familia tradiţional şi se opune unei inginerii sociale no-marxiste. (A precizat Tudor Ionescu).

 Marșul organizat anual de Noua Dreapta a fost de la bun început un răspuns civic la „parada mândriei”, prin tinerea Marşului Normalităţii 2021 lumea conservatoare si-a dorit echilibrarea balantei, astfel si valorile tradiționale au avut evenimentul lor.

Marşul Normalităţii 2021

 Marşul organizat de Noua Dreaptă a început în Piaţa Victoriei apoi s-au deplasat prin Bd. Lascăr Catargiu- Piaţa Romană- Bd. Gheorghe Magheru- Bd. Nicolae Bălcescu- Piaţa Universităţii- Bd. I.C.Brătianu intersecţie cu str. Doamnei, pe trotuar- str. Halelor, pe trotuar- Splaiul Independenţei- piciorul pantei de pe Aleea Colina Bucuriei (Dealul Patriarhiei).

La eveniment au participat circa 500 de persoane, de mai toate vârstele, inclusiv persoane cu copii mulţi îmbrăcate în port popular, purtând steaguri şi icoane şi cântând imnuri patriotice.

 Anul acesta s-au remarcat şi pancarte cu mesaje împotriva persoanelor publice care susţin comunitatea LGBT în special ambasadorul Marii Britanii în România, protestatarii au cerut declararea acestuia ca persoana non-grata.

Procesiunea cu icoane organizata de Gigi Becali

 Omul de afaceri Gigi Becali a organizat duminica o procesiune de sfinţire a traseului pe care tot sâmbăta în jurul orei 17:00 homosexuali au organizat parada lor, respectiv calea victoriei. Pe toate durata procesiunii zeci de preoţi au stropit cu apa sfinţită Calea Victoriei spre a binecuvânta locul prin care o zi înainte au trecut sodomiţii.

Corel revista. 300x200 - Video Reportaj: Doua marșuri pentru normalitate săptămână trecută. Marșul Normalității 2021

 Oameni au cântat imnuri dedicate Fecioarei Maria şi s-au rugat pentru sănătatea tuturor. O franţuzoaică catolică care a participat la eveniment a dorit să transmită un mesaj de unitate din partea protestatarilor francezi care lupta zilele acestea împotriva dictatori sanitare. Mesajul ei poate fi urmărit pe canalul nostru de YouTube la care sunteţi invitaţi să vă abonaţii.

Gigi Becali a declarat pentru presa la sfârșitul procesiunii ca întreaga manifestare a avut ca scop sfințirea si binecuvântarea locurilor prin care a trecut parada LGTB. Acțiunea lui Gigi Becali a fost văzută de bucureșteni ca un „gest frumos”.

Noi vrem să facem un marş de curăţire. Nu avem nimic cu ei. Sunt nişte oameni. Păcatele lor urâm şi nu pe oameni şi atunci noi mergem în spatele lor ca să curăţim ceea ce ei murdăresc, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când a pus pe diavol în porci şi când porcii s-au înecat şi după aia Hristos sau urcat în barcă ca să curăţe apa de duhurile necurate.
Citește întreaga declaratie: adev.ro/qxu3ma

Surse:

Vezi ZiarulADEVARUL

Bucuresti oameni imbracati port popular purtand icoane pancarte mesaje anti-lgbt

 

***

 

Războiul informațional

 

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*