FaceBook atacă naționalismul direct! Progresiștii sunt în delir

 144 de vizualizări

FaceBook atacă naționalismul

FaceBook atacă naționalismul: „nu vom tolera lauda sau susținerea naționalismului

Dacă intrăm pe Facebook, nu e greu să vedem că situl a devenit un loc încărcat de ură. Unul pune o poză în care putem vedea capul lui Dragnea într-un WC, altul o poză cu Laura Codruta Kovesi în uniformă de general sovietic, altul o poză cu Iohannis în uniforma nazistă. Aparent Facebook pare să susţină libertatea de exprimare, mergând chiar până într-acolo încât permite unor utilizatori să sugereze chiar execuţia unor politicieni.

Multă lume e de părere că Facebook ar trebui să face ceva să oprească aceasta ură, iar poziţia Facebook nu s-a lăsat mult aşteptată, prin urmare vor interzice… naţionalismul. Asta este ca în întâmplarea cu femeia din Londra care a reclamat musulmanii care se rugau în Hyde Park (unde nu sunt permise ceremonii religioase) şi a fost arestată de poliţie.

Aşa şi Facebook a început de câteva luni să suspende paginile oficiale ale unor organizaţi naţionaliste. În România au suspendat deja mai multe pagini ale filialelor Noua Dreapta din Arad, Bucureşti, Bihor, Cărei, Satul Mare (pagina Bucureşti a fost reactivată şi iar suspendată). Mai multe evenimente naţionaliste au fost cenzurate în ultima vreme, la fel diverse postări, poze, comentarii. Orice are legatura cu naţionalismul românesc din perioada interbelica a început de anul trecut să fie blocat.

Avem deja o serie de activişti care sunt blocaţi în permanenţă, astfel cum contul iese din „închisoarea Facebook” în maximum 24 ore se face un nou raport pentru o postare sau o poză de acum 4, 5 sau 6 ani.

Contactat, Angel Angel Popescu, administratorul paginii Noua Dreapta Arad, ne-a spus că în ultimii 5 ani i-au fost închise 20 de pagini care aveau ca subiect Noua Dreapta sau naţionalismul în Arad. Dar că doar recent s-a început o închidere în masă de conturi.

Alegerile Euro-parlamentare – motivul unui nou război psihologic

Toate structurile totalitare au ştiut să identifice nişte grupuri de indivizi pe care să îi acuze de absolut tot ce nu mergea bine în societate. Sunt clasice deja exemple cu naziştii şi evreii sau comunişti şi burghezii. Două sisteme, unul bazat pe vina comună de rasă, altul pe vina unei clase sociale.

De ceva timp, un grup agresiv de marxişti vor să creeze un nou vinovat pentru tot ce nu merge bine. Naţionaliştii, indiferent dacă sunt pacifişti, protocronişti, gândirişti, conservatori, legionari, ortodocşi, unionişti, anti-imigraționiști, suveranisti, dacisti, national-comunisti sau adepţi ai unei unei teorii conspiraţioniste.

Halucinant este ca naţionaliştii nu sunt prezenţi în lumea politică românească, majoritatea îşi văd în linişte de comemorările, pelerinajele şi conferinţele specifice fiecărui grup. Dar marxiştii clocotesc de ură şi peste tot produc grupuri şi grupuleţe care apar ca ciupercile după ploaie. ONG-uri cu sediul în câte un apartament de bloc dar cu nume pompoase de genul celor aparute imediat dupa 90: „Pro Democraţia” sau „Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Vaslui Helsinki”. Iar ele pretind a vorbi în numele unei presupuse “societăţi civile”.

De la “Strategia Naţională privind Imigraţia pentru perioada 2019-2022”, la combaterea urii pe Facebook, sau la lupta împotriva Fake News-ului, începem să ne lovim de aceşti vajnici apărători ai democraţiei. Omniprezenţi şi urmaţi de o armată de aplaudaci acefali, ei reprezintă noul proletariat al neo-marxismului contemporan.

A inceput „vanatorea de Vrajitoare”

Într-un comunicat emis luna trecută, Facebook anunţă: ”În viitor nu vom tolera lauda sau susținerea naționalismului și separatismului alb”. Iar asta în urma unor consultări cu aceste ONG-uri care se revendică a fi o „societate civilă”:


”În ultimele trei luni, conversațiile noastre cu membri ai societății civile și academici, care sunt experți în relații rasiale din întreaga lume, au confirmat că naționalismul alb și separatismul nu pot fi separate în mod semnificativ de supremaţia albă și grupurile care răspândesc ura” vezi mai mult [(AICI)]

Adică, pe înţelesul omului de rând, s-au întâlnit nişte indivizi care şi-au înfiinţat câte un ONG într-un apartament de bloc moştenire de la părinţi sau bunici, care poseda 2-3 “membri” activi. Un fel te “tovarăşi” de bere şi voie bună. Iar aceştia taie şi spânzura, dacă te-au declarat “supremaţist” alb, ăla eşti …

In Statele Unite, Facebook se confrunta cu acuzații grave ca ar dispune de o serie de instrumente special creeate pentru a identifica si cenzura opiniile conservatoare. Washington Examiner au publicat rezultatele unei investigații unde este citata si o sursa „din interior” in aceasta privință. [(AICI)]

O lume, nebună, nebună, nebună…

Astfel sunt atacate o serie de grupări care în realitate nu fac mai nimic. Motivul poate fi chiar acesta, frustrarea că acestea nu vor să participe la “joc”. Noua cenzura ne numeşte “Fake News” pentru Putin sau “suprematism alb”.

Unioniştii sau legionarii sunt acuzaţi că sunt cu Putin, marxiştii ne prezintă scheme complexe din care reiese că oricine nu este de acord cu ei este fie un fel de neo-nazist, fie cu Putin, fie amândouă. Schemele prezentate depăşesc orice teorie conspiraţionistă. Ajungem să vorbim practic de “liste negre” care demonizează colectiv orice grup sau curent de gândire care nu este pe linia corectitudinii politice. [(AICI)]

O greşală din neatenție

Greşeală lor majoră este tocmai că nu recunosc existenţa de facto a unor curente de opinie independente de influenţa politicului. Acest fapt arată lipsa lor de onestitate şi profesionalism. Dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea, dacă eşti împotriva mea eşti cu Putin, par a spune ei. Totodată reţeta lor, în cele din urmă nu se poate aplica niciunei persoane. Deoarece conform teoriei neo-marxiste adversarii lor trebuie să fie anti-americani, anti-UE, anti-NATO, pro-Rusia, pro-putin, pro-Ceausist, şi legionari şi comunişti, şi împotriva imigraţiei şi ortodocsi şi islamofobi dar şi xenofobi, rasişti, împotriva ţiganilor, ungurilor, şi a homosexualilor, … etc.

Amestecarea tuturor acestor curente, idei, doctrine, concepte în aşa fel încât să includă absolut orice opozanţi îi aruncă în ridicol. Conform acestui model de gândire, poţi să fii un basarabean anti-comunist cu bunici morţi în Siberia sau descendentul unor legionari care au trecut prin temniţele comuniste şi ei tot de vor proclama “un Putinist ascuns”. Poţi să fi brunet cu ochii căprui şi părul negru ca pana corbului şi ei tot te vor găsi a fii un “supremaţist alb” care a stat prea mult la soare, special să păcăleşti vigilenta lor.

Până când toată lumea va vedea jocul acestor bufoni, ei îşi împrăştie veninul. Un mănunchi de ONG-uri se consultă cu Ministerul de Interne şi Guvernul şi dau indicaţii despre strategia strămutării unor populaţii străine pe teritoriul naţional. Un alt grup de ONG-uri dau sfaturi Facebook despre ce organizaţii şi partide sunt “suprematiste albe”.

An alt grup de ONG-uri concep scheme în care se chinuie să includă toate organizaţiile care se opun neo-marxismului ca fiind „Putiniste” sau „rasiste”.

Un ou de dragon pe Lună…

În orice societate normală, astfel de acuzaţii ar trebui analizate cu mare atenţie, apoi ascultată şi partea adversă. În noua distopie, odată acuzat de “Putinism” sau “rasism”, tu eşti cel care trebuie să demonstrezi contrariul. Acuzatorii nu au nevoie să demonstreze nimic, calitatea lor de “experţi” este suficientă. Din punct de vedere logic, nu poţi să “demonstrezi negativul”. Adică dacă cineva spune că pe partea întunecată a lunii se afla un ou de dragon, nu ai cum să demonstrezi contrariul. Deoarece orice ai face, adversarul poate veni cu contra argumente. Dacă aduci poze făcute de sateliţi îţi vor spune că oul este foarte mic, ascuns într-un crater, sau chiar invizibil.

Acesta este motivul pentru care dreptul nu îţi cere ţie să îţi demonstrezi nevinovăţia ci mai întâi acuzatorului să aducă dovezi incriminatorii. Însă neo-marxistii nu au nevoie de dovezi, surse, studii – ei se bazează pe “instincte”. Nici nu mai are rost să amintim că argumentele de tip Ab-hitlerum, Ab-stalinum, Ab-putinum sunt invalide logic. Oare dupa logica progresistă, dacă Hitler, Stalin şi Putin considerau că Pământul e rotund, ce concluzii ar trebui să tragem?

Nu avem încotro, este o bătălie care trebuie purtata, adversarul nu are multe arme şi în principal se bazează pe intimidare. Totul depinde de noi dacă ne vom lăsăm intimidaţi de etichetări de genul “rasist”, “islamofob”, “putinist”, etc. Daca marxistii isi indeamna confratii la lupta sub sloganul: „Nu aveți nimic de pierdut în afară de lanțurile voastre”„ dictonul nostru ar trebui sa fie „daca nu actionam astazi, maine ne vom trezi in lanturi”. Deja domnul Zuckerberg militeaza pentru cenzurarea internetului.

SURSE:

# profit

Facebook interzice naționalismul și separatismul alb pe platformele sale

# washingtonexaminer

Facebook censorship fast becoming an enemy of free expression for conservatives

# New York Post

Mark Zuckerburg wants censorship to protect his business model

# jurnalistii

Influenţa propagandei ruse în campania pentru alegerile europarlamentare din România. INTERVIU cu sociologul Nicolae Ţîbrigan

***

Razboiulinformational

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*