Întâlnire NATO la Brusseles, pe 24 martie 2022. Care va fi soarta Ucrainei și a omenirii?

Întâlnire NATO la Brusseles

 164 de vizualizări

Întâlnire NATO la Brusseles
Întâlnire NATO la Brusseles

Întâlnire NATO la Brusseles, pe 24 martie 2022 -Care va fi soarta Ucrainei și a omenirii?

 Ziua de 24 martie 2022 va fi o zi importantă pentru omenire, pentru că la Brusseles va avea loc o întrevedere a țărilor membre NATO, la care se va discuta despre situația din Ucraina și despre o posibilă intervenție a trupelor NATO. (Vezi: AICI)

Va decide NATO sa acționeze în afara Art.5?

 Întrevederea a fost cerută de Polonia, care dorește trupe de menținere a păcii în Ucraina, cu scopul ajutorării civililor. Deși ideea de a ajuta civilii este o idee altruistă, totuși ea poate fi interpretată, inclusiv de Rusia, ca o intenție a Poloniei de a ocupa teritoriile din Ucraina pe care le-a stăpânit o perioadă lungă de timp și pe care naţionalişti polonezi le revendică. După întâlnirea de la Brusseles, președintele S.U.A, Biden, va face o vizită în Polonia pentru a discuta mai în detaliu o posibilă intervenție. (Vezi: AICI)

 Președintele Putin a anunțat în 2008 că Ucraina are teritorii de la români, ruși, polonezi și unguri, afirmație pe care a repetat-o și la începutul conflictului cu Ucraina, început în 24 februarie 2022, adică în urmă cu exact o lună de zile. În cazul în care între polonezi și ruși există o înțelegere, se poate ajunge  la o partajare rapidă a Ucrainei. Totodată dacă nu exista o înţelegere şi Polonia este sinceră şi doar vrea să îşi protejeze etnici polonezi Rusia ar putea să interpreteze intervenţia poloneză ca o susţinere a pretenţiilor ruseşti.

 De asemenea dacă nu există o înțelegere ruso-poloneză pe această temă sau dacă înțelegerea nu va fi respectată, iar polonezii sau NATO vor ocupa mai mult din terenul pe care rușii consideră că a fost luat de la Polonia, sau dacă trupele NATO sau poloneze interacţiona cu armata rusă, atunci va începe al treilea război mondial.

Interesul Național al României

 România are și ea teritorii care au fost luate abuziv de către Stalin și integrate în Ucraina, motiv pentru care politicienii români ar trebui să acționeze rapid, pentru a proteja populația românească, dar și de alte etnii, din teritoriile românești confiscate de Stalin, dar şi pentru unificarea acestor teritorii cu patria mamă, în cazul în care se va ajunge la partajarea Ucrainei.

 Dacă Ucraina vrea să se distanţeze de trecutul său în care a făcut parte din U.R.S.S care a fost o uniune dintre Federaţia Rusă, Ucraina, Belarus şi Republica Federală Socialistă Transcaucaziană, Ucraina trebuie să îşi rezolve diferenţele cu statele agresate de defunctul URSS. Războiul din Ucraina este un război fratricid cu multe dedesubturi, singurul interes al României pe lângă pacea în zonă, ar trebui să fie protejarea etniei romaneşti din Bucovina şi Basarabia istorică. (Vezi: AICI)

Întâlnirea NATO va fi transmisă live și va putea fi urmărită pe această pagină:

 

https://www.nato.int/cps/en/natohq/events_193216.htm

 

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*