Protest impotriva reeducarii sexomarxiste in scoli

Nationalisti se unesc impotriva educatieii sexomarxiste

 79 de vizualizări

Reeducarea sexomarxista in scoli

Protest, împotriva reeducarii sexomarxiste din școlile din România

Joi 1 noiembrie, începând cu ora 14:00, Noua Dreaptă, Fundația Ogoranu, Frăția Ortodoxă și Asociația Gogu Puiu, organizează la Ministerul Educației (Str. Gen. Berthelot 28-30, Sector 1, Bucureşti) un protest, împotriva reeducarii sexomarxiste din școlile din România.

  • denunţarea Convenţiei de la Istanbul, de către Guvernul României, în acord cu art. 80 din Convenție.

 

  • retragerea definitivă a Strategiei Naţionale de Educare Parentală (retrasa momentan). Prin care se urmăreşte (re)educarea sexomarxistă inclusiv a părinţilor de către ministrul interimar al Educației, doamna Rovana Plumb, care a semnat în 2014 Convenția de la Istanbul, primul tratat internațional care definește GENUL independent de SEXUL BIOLOGIC al persoanei, ca pe un „construct social”. Altfel spus, oricine își poate alege în mod liber „sexul”, ori de câte ori dorește, optând pur și simplu pentru identitatea de bărbat sau de femeie, cau chiar „neutru” după bunul plac.

 

  • abrogarea H.G. 365 / 2018 prin care a fost implementată ideologia de gen în România prin modificarea tuturor programelor şi manualelor şcolare în conformitate cu această ideologie.

 

  • stoparea proiectului pe fonduri europene C.R.E.D. prin care profesorii sunt (re)educaţi să promoveze „diversitatea” în rândul elevilor

 

  • retragerea proiectului de hotărâre de guvern numit „Strategia Naţională Egalitate, incluziune, diversitate” prin care se urmăreşte ca „diversitatea” să fie PREŢUITĂ în toate structurile societăţii dar mai ales în învăţământ unde începând cu ciclul primar să fie introduse lecţii despre preţuirea „diversităţii”. I.nclusiv cu obligarea profesorilor să predea obligatoriu asemenea ideologii cu stabilirea de sancţiuni celor care nu se supun.

 

  • interzicerea intruziunii în învăţământul de stat a ong-urilor care promovează un anumit gen de educație sexuala precum Accept, Mozaiq.

 

  • Renunțarea la toate programele care ascund „educația de gen” fără acordul părințiilor precum „Girl Up”.

 

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*