Domnul Iohannis a avut o dezbatere cu ușile închise

dezbatere cu ușile închise

 139 de vizualizări

dezbatere
dezbatere

Domnul Iohannis a avut o dezbatere în Aula BCU cu ușile închise, doar pentru prieteni.

 Domnul Klaus Iohannis a avut o dezbatere cu ușile închise la care au fost invitați doar ziariști aleși pe sprânceana, publicul din sala a fost format din simpatizanți și prieteni ai domnului președinte. Dezbatrea a avut locin sala centrala (Magma Aula) a Biblioteci Central Universitare Carol I din Bucuresti.

 Intre cei care au aplaudat l-am remarcat pe domnul Ludovic Orban si Rareși Bogdan sau pe doamnele Alina Ghiorghiu si Raruca Turcan.

  A fost un fel de dineu semi-oficial al (pre)victoriei domnului președinte in care acesta înconjurat de apropiați și prieteni, a răspus la câteva întrebări comode. Întregul eveniment a avut un caracter festiv cu întrebări ușoare venite din partea unor apropiați ai „casei” precum domnul Moise Guran.

 Au fost invitați doar acei ziariști si analiști politici care în ultimii ani l-au promovat public pe domnul Iohannis, doar aceștia au avut plăcerea sa ii adreseze câteva întrebări simple domnului președinte. Restul jurnaliștilor si bloggarilor au așteptat afara in frig, nici macar in pauza de cafea dumul Iohannis nu ne-a onorat cu prezența.

Presa ţinută la uşă

 Timp de o oră presa a aşteptat în linişte să adreseze câteva întrebări, la încheierea conferinţei domnul Iohannis a refuzat orice întrebare şi s-a îndreptat rapid spre maşină.

 Mai multe persoane au protestat în fata Biblioteci Centrat Universitare cerând dezbatere publică şi acuzând preşedintele de atitudini totalitare de tristă amintire.

 Echipa noastră a încercat să intre în sala de dezbatere dar am fost opriţi de SPP care ne-au arătat o listă şi ne-au precizat că au primit indicaţi clare să nu permită accesul decât a celor trecuţi acolo. Nimeni nu a ştiut să precizeze cum s-a făcut înscrierea şi care au fost criteriile de selecţie, o informaţie „pe surse” precizează că domnul Iohannis a avut ultimul cuvânt în selecţia jurnaliştilor.

Alina Ghiorghiu profund Tulburată

  La finalul „dezbaterii” doamna Ghiorghiu a anunţat că va discuta cu presa despre impactul acestei dezbateri pe care dansa a considerat-o reuşită. Câţiva bloggări independenţi au aşteptat-o în linişte şi ploaie să o întrebe dacă domnul Iohannis nu doreşte dezbatere publică de frică să nu fie întrebat de organizaţia nazistă Grupul Etnic German sau de cele 6 case. Acesta idee a fost lansată în spaţii public de domnul Sorin Roșca Stănescu, care a sugerat ca domnul Iohannis nu se teme propriu-zis de dezbatere ci să nu apară astfel de întrebări.

Articol este aici: Klaus Iohannis nu este nazist

 Când am întrebat-o pe doamna Alina aceasta a reacţionat extrem de ciudat, vizibil nervoasă această a fugit spre maşină. Câţiva suporteri PNL încearcă să ne blocheze accesul, mâinii ne trag îndărăt, jandarmeria o înconjoară pe doamna Alina şi ne împing pe noi mai încolo.

 Situaţia devine uşor tensionată, moment în care se întâmplă un fapt surprinzător: apare cunoscutul protestatar Marina Ceauşescu căruia îi arătam ce se petrece şi acesta intervine în favoare libertății noastre de a pune întrebării.

 Concluzionam ca domnul Iohannis chiar se teme de cele două întrebări buclucaşe şi că Marian Ceauşescu susţine şi dreptul nostru de a face ce fac şi ei cu Adrian Năstase, Voiculescu, etc.

Vedeți si articolul nostru: Este oare o dictatura pe cale să se instaleze in România ?

Nici Viorca nu a făcut mare brânza

 În ciuda propagandei PSD-iste Viorica Dăncilă a făcut o mutare oarecum asemănătoare cu a staff-ului de campanie a lui Iohannis. Iniţial Viorica Dancila a anunţat o dezbatere publică la care va putea să vină oricine, după care dezbaterea a fost stabilită la Palatul Parlamentului unde nu poate intra oricine. Ar fi avut voie doar ziarişti acreditaţi la Parlament, iar în public doar persoane care au primit acceptul de a intra în clădirea parlamentului.

 Oricum Viorica Dancila a participat la un adevărat tir de tir de întrebări stând în picioare în timp ce Iohannis a avut o discuţie amicală de pe un fotoliu cu câţiva prieteni care s-au chinuit să nu îl supere prea tare. Gluma momentului fiind ca la o astfel de dezbatere domnul Iohannis chiar nu avea nevoie de cască.

Vedeți si articolul nostru: România alegeri: Toate partidele aceeaşi mizerie! Noi cu cine votăm?

***

Războiul Informațional

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*