Ultima zi de Libertate, prima zi de Dictatura- Protestul din 8 noiembrie 2020

Ultima zi de Libertate

 186 de vizualizări

Ultima zi de Libertate

VIDEO: Ultima zi de Libertate, prima zi de Dictatura- Protestul din 8 noiembrie 2020

 În dată de 8 noiembrie 2020 în Piaţa Victorie a avut loc un protest, evident la vremea aceea presa nu a prezentat corect ce s-a întâmplat. În primul rând presa mainstream a minţit cu privirea la numărul de protestatari care cu siguranţă a depăşit 2.000 de persoane, mai apoi s-a prezentat eronat protestului ca fiind împotriva guvernului Orban, sugerându-se o asociere politică. In fapt, organizatorul, grupul „Starea de Libertate” a dezavuat orice asociere cu politicul.

30 de ani de Minciuna

 Presa din România care a primit 40 milioane, este în momentul de faţă captiva unei false naraţiuni pe care a creat-o singura, cu scopul de a justifica telespectatorilor săi motivele pentru care nişte cetăţeni români protestează din data de 15 mai. Astfel televiziunile nu au venit să discute cu organizatorii protestelor din ultima perioadă, în schimb au creat “Oameni de Paie” care chipurile au fost prezenați ca fiind „organizatorii aceste manifestării„.

 Conform naraţiunii cretinoide cei care au ieşit ar fi plătiţi de PSD, ruşi, chinezi, doar extratereştrii lipsesc din această schemă, prin urmare motivele reale ale protestelor nu au fost niciodată explicate.

 Câteva trusturi de presă ceva mai profesioniste precum Evenimentul Zilei sau Pro-Tv s-au limitat în a repeta comunicatul Mediafax care anunţa sec că în Piaţa Victoriei a avut loc, pe 8 noiembrie, un protest la care au fost contestate noile măsuri restrictive. Şi, evident, nimeni nu a uitat că s-au dat amenzi de 7.000 de lei.

 Doar Agerpres a prezentat succind revendicările protestatarilor, dar nici o altă publicaţie nu a dorit să taie firul în patru.

 Ziua de luni a veni si românii s-au confruntat cu filtre de poliție, obligativitatea purtării măștii, interzicerea de a ieși după o anumită ora, interesul pentru protestul din 8 noiembrie a crescut brusc cu zeci de mii de distribuiri ale filmelor si pozelor de la protest in SocialMedia. Era însă prea târziu, un lanț al minciunii întregii prese prostise un întreg popor.

De ce au ieşit protestatari pe 15 mai?

 Pe 15 mai oamenii au ieşit împotriva unui proiect de lege propus de Guvern care dorea confiscarea a numeroase drepturi şi sporirea puterilor autorităţilor statului. La vremea aceea s-a propus ca persoanele suspecte de a fi infestate cu Sars-2 să fie internate cu forţa, să li-se poată administra un tratament împotriva voinţei, bunurile personale să poate fi confiscate iar copiii respectivelor persoane să fie preluaţi de stat. Ca urmare a protestelor şi a luptelor duse de activişti în comisiile parlamentare acele măsuri au căzut.

 La vremea aceea protestul a fost notificat legal, iar adunarea s-a ţinut în fereastra de timp în care nici o stare excepţională nu era recunoscută oficial.

 Mai apoi s-a ieşit pentru redeschiderea învăţământului şi a economiei şi împotriva măştilor despre care încă nu există nici un studiu care să demonstreze care mască  este eficientă (și care nu) şi care este gradul de eficientă pentru CoronaVirus.

Mitingul anti-dictatură din 8 noiembrie 2020

 Mitingul din 8 noiembrie a fost foarte “inclusiv” am putea spune dacă am folosi un termen rezervat, chipurile doar progresiştilor. La mitingul de Duminică a vorbit un reprezentat HORECA anume Ion Borcan de la Ploieşti, care a reclamat faptul că pizzeriile şi tratoriile vor trebui închise la ora 21, fapt care va condamna aceste firme la faliment. A vorbit şi un reprezentant al conservatorilor făgărăşeni Florin Palas care a reclamat faptul că vaccinare nu se poate face obligatoriu.

De-asemenea avocata Maria Ioana Alexandru, din Bucureşti a subliniat supremaţia Constituţiei şi a denunţat măsurile care urmează a fi luate ca fiind anti-constitutionale.

 S-au reclamat, închiderea piețelor, încălcarea unor drepturi fundamentale, eşecul “educaţiei online” , a fost condamnat faptul că bolnavii care suferă de alte boli decât Covid19, nu mai au acces deplin la sistemul de sănătate.

 Însă presa a tăcut şi s-a făcut complice la instaurarea dictaturii, paradoxal subiectele zilei de Luni şi Marti fiind exact cele reclamate în Piaţa Victoriei, de această dată ele veneau din gură celor decoraţi cu titulatura de “formatorilor de opinie”.

 Gloatei imbecilizată care stătea cu ochii la televizor i s-a spus că mitingul a fost organizat de oamenii ruşilor şi că la miting a participat “Floricică Dansatoarea” şi încă câţiva „inconştienţi„. Si oamenii “au dormit liniștiți”

Starea de Libertate

 Furia presei a fost se pare declanşată de declaraţia domnului Pompiliu Diplan care în numele grupului “Starea de Libertate” a anunţat “boicotarea alegerilor”, totodată acesta s-a delimitat de grupul “Amazoancelor” (Oana Lovin, Cerva şi Pascal). Amazoancele cât şi televiziunea lor de casă, care le urmăreşte peste tot, RealitateaTV, nu ar fi contribuit cu nimic la acestea proteste, starea de libertate asigurând sonorizarea, platforma şi tot echipamentul necesar, totuși s-au erijat in „organizatori„.

 Aceste două lucruri au creat nemulţumire în numeroase cercuri, întreaga naraţiune cultivată de “influenţări” era că protestele sunt organizate de Oana Lovin, Cerva şi Iosefina Pascal şi sponsorizate de RealitateaTV şi patronul ei, fugarul Sebastinan Ghiţă s-a disipat ca un nor de fum.

Alungarea reprezentanților aur si a Amazoancelor din Piața Victoriei

 

 Precizări cu referire la AUR

 Referitor la partidul lui AUR a cărui copreşedinte este domnul George Simion, protestatarii anti măsuri abuzive au respins orice asociere, precizările au fost făcute din teamă că protestele ar putea fi asociate cu acest partid şi prin urmare să îndepărteze activişti sinceri care au alte opţiuni politice.

 Datorită uni avalase de minciuni trustul de presă independent Războiul Informaţional va publica în curând filmul reportaj “Ultima zi de libertate”, in care vom arata fragmente de la protest cât si declarațiile buclucașe despre AUR și Amazoance.

 Observăm că întreaga presa a tăcut vinovată în legătură cu revendicările protestului, că mai apoi să pună în “discuţie” într-un cadru controlat de ei, exact revendicările din Piaţa Victoriei: vaccinarea obligatorie, închiderea piaţetelor, şcoala online, ţinerea alegerilor, distrugerea micilor afaceri.

Libertatea și Teoria Conspirației

 Poate avem tendința să îi consideram pe protestatarii anti-carantină ca fiind conspiraționiști, dar o chestiune ridicată de aceștia nu poate să nu ne pună pe gânduri, anume:

 Cum de mersul la biserică, la club, la restaurant ba chiar și o simplă aniversare ajung să fie interzise, dar data alegerilor rămâne „sfântă”?

 Apoi cine trage line între ce este şi ce nu este o „teorie conspiraționistă„, cine sunt Fact Checker-rii şi cine îi verifică pe ei ? Ce era până mai ieri era o „teorie conspiraționistă„, anume vaccinarea întregii populații este astăzi un fapt. Indiferent dacă ne place sau nu, libertatea de exprimare nu poate însemna dreptul de a spune: „ce trebuie„, „ce nu deranjează” sau ce vrea Guvernul.

VideoReportaj Ultima zi de Libertate

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

referendumul
Familia

Referendumul este anti-constitutional, restrânge drepturile homosexualilor și produce discriminare.

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Referendumul este anti-constituțional, restrânge drepturile homosexualilor și produce discriminare. – Nu restrânge drepturi, ci le îngheaţă, le bate în cuie unde sunt deja. CCR a răspuns negativ la o […]

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*