Dorin Chirtoaca doreşte unirea de urgenţă cu România.

Dorin Chirtoaca APEL

 148 de vizualizări

Dorin Chirtoaca
Dorin Chirtoaca

 

Dorin Chirtoaca doreşte unirea de urgenţă cu România ca singura soluţie pentru a scoate „Basarabia din ghearele dictaturii”.

 Dorin Chitoaca face un apel la toate forţele unioniste să se alăture Partidului Liberal  „să scoatem Basarabia din ghearele dictaturii”. Acesta spune într-o postare publica pe FaceBook: „Nu ne rămâne decât o singură cale, calea noastră, calea – Unirii cu România, prin consolidarea începând de astăzi, a tuturor unioniștilor în jurul PL”.

ScreenShot 20181226045407 - Dorin Chirtoaca doreşte unirea de urgenţă cu România.
Dorin Chirtoaca Apel

 Acesta este probabil primul mesaj făcut în termeni atât de categorici din ultimi 20 de ani de la eşecul mişcării unioniste din anii 90, când romanii de dincolo de Prut au întins o mână iar Ion Iliescu şi Petre Roman au tăcut.

Dorin Chitoaca, foloseşte cuvinte încărcate de semnificaţie „Basarabia”, „România Mare”, „Centenar”, şi aminteşte de deportările în Siberia făcute de Stalin. Rămâne de văzut cum vor reacţiona liderii unionişti dar mai ales Bucureştiul.

Lideri unionişti din Republica Moldova s-au mai fript în trecut cu „ciorba” vom vedea dacă vor sufla acuma şi în „iaurt” sau vor apuca mâna întinsă de Chirtoaca. În România situaţia nu este prea „roz” la conducerea tarii este partidul neo-bolsevicilor lui Ion Iliescu „emanat” din „revoluţia din 89”. Iar, Serviciul Roman de Informaţi se lupta cu naţionalişti după cum declară recent domnul Ivan, rectorul academiei SRI.

APEL
NE CONSOLIDAM ÎN JURUL PL
ȘI NE UNIM CU ROMÂNIA!

Având în vedere situația creată, astăzi în ziua de Crăciun a Anului Centenar al Unirii, în acest al doisprezecelea ceas, fac următorul apel:

Singura cale pentru prezentul și viitorul Republicii Moldova este Unirea cu România!

PL a contribuit la unitatea opoziției, am demonstrat încă o dată buna noastră credință, însă aceasta nu a fost apreciată. Dumnezeu ne este martor, noi am mers sincer cu ACUM, dar ni s-a trântit uşa în faţă, am fost minţiţi şi trădaţi. Nu am fost lăsaţi nici măcar să participăm la „concursul meritocraţiei” anunţat tot de ei, şi fără să fim întrebaţi, am fost trimişi să candidăm în Siberia, probabil după modelul lui Stalin de la deportările din 1949.

S-a lovit nu numai în PL, dar în tot electoratul unionist, care a fost de fapt scuipat și alungat, alungat din nou, cum s-a întâmplat și în 2015 în PMAN. Din păcate, prin aroganța și prin încălcarea propriilor reguli, cei de la ACUM s-au descalificat şi au arătat că nu-i interesează nici unitatea opoziţiei, nici debarcarea regimului Plahotniuc-Dodon și nici Unirea.

Nu ne rămâne decât o singură cale, calea noastră, calea – Unirii cu România, prin consolidarea începând de astăzi, a tuturor unioniștilor în jurul PL, nu doar pentru viitoarele alegeri locale, dar pentru aceste alegeri parlamentare din 24 februarie 2019.

Fac un apel public către liderii unioniști ai partidelor politice și ai societății civile:

Nicolae Dabija, Vlad Bilețchi, Anatol Ursu, Ion Leașcenco, și toți cei care am organizat pe 25 martie Marea Adunare Centenară, să ne unim forțele, să ne consolidăm în jurul PL-ului, să scoatem Basarabia din ghearele dictaturii, să nu admitem să ajungă pe mâna fariseilor, și să o îndreptăm pe singura cale dreaptă – calea Unirii cu România! PL îi va contacta pe liderii menționați mai sus, precum și alții pentru a da curs prezentului apel.

Noi, cei care purtăm la piept aceste insigne cu tricolor și România Mare, noi știm ce vrem, noi vrem să le purtăm cu demnitate toată viața, știind că am făcut tot ce ne stă în puteri pentru Unire și pentru România Mare, iar atunci când vom trece pe lumea cealaltă, vrem să ne fie prinse aceste insigne, cu demnitate, tot la piept și așa cu ele, precum şi înfășurați în drapelul tricolor, să mergem către Domnul!

Acesta ne este jurământul, dat de fiecare dintre noi față de propria conștiință, Unirea ne este crezul, iar România Mare ne este idealul, al nostru al tuturor unioniștilor. De aceste lucruri nouă ne pasă, nu de luptă sterilă pentru putere și voturi. Acum însă, pentru a urma acest ideal, trebuie să intrăm în bătălia pentru Parlamentul RM, trebuie să adunăm voturi pentru Unire!

Să știți, că noi de fapt suntem mai puternici și mai mulți decât fariseii care tocmai ne-au trădat. Prin mârșăvia care au făcut-o ei ne-au deschis calea directă spre Unire! Dacă ne mobilizăm, prin faptul că i-am deconspirat, noi avem șansa chiar să-i batem în aceste alegeri să luăm mai multe voturi decât ei, să debarcăm astfel și regimul Plahotniuc-Dodon, și să devenim forța politică de bază din RM. De aici și până la Unire va mai rămâne numai un pas!

Cu demnitate să mergem înainte spre Unire!

Unire frați români și izbânda,
victoria trebuie să fie a noastră!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

semneaza: Dorin Chirtoaca

Apel si poze preluate de pe pagina publica a domnului Dorin Chirtoaca

AICI APELUL

 

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*