Protest împotriva ideologiei de gen

Sexomarxisti ataca valorile fundamentale tu ce faci?

 53 de vizualizări

ideologiei de gen

La București s-a protestat împotriva ideologiei de gen

45220810 2166025993718638 344rs7066023633616896 n 1024x435 - Protest împotriva ideologiei de gen

 Imediat după eșecul referendumului pentru familie, ca urmare a campaniei mincinoase „E Referendumul lui Dragnea”, în România s-a declanșat o campanie fără precedent pro LGBTQ. Evident că toți „cârcotașii” care pe tot parcursul campaniei referendumului întrebau necontenit „unde sunt gay-ii care să ia cu asalt oficiile de stare civilă?”, s-au făcut nevăzuți. Cu siguranță că în doi-trei ani povestea cu „Referendumul lui Dragnea” o să fie ascunsă de tot sub preș. Atunci se va vorbi de uriașa solidaritate arătată de alegătorii români pentru cauza homosexualității! Oricum, până atunci mișcarea LGBTQ a prins aripi nebănuite, ca urmare a rezultatului votului. Au și propus în parlament legiferarea parteneriatului civil. Iar așa-zisa „societate civilă” care susține homosexualitatea a lansat circa 6-7 inițiative legate de reeducarea părințiilor, copiilor sau a profesorilor în spiritul „toleranței” față de homosexuali şi de „identitatea de gen”.

Protest la Ministerul Educației împotriva ideologiei de gen

 ” În perioada 23-25 octombrie, la hotelul Carpați din Predeal s-a desfășurat primul modul din proiectul Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI, implementat de Asociația ACCEPT și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la care au participat și profesori și consilieri școlari. Proiectul are drept scop propagarea ideologiei de gen în rândul profesorilor participanți, pentru ca aceștia să poată îndoctrina, mai departe, nu doar proprii lor elevi ci şi viitorii colegi profesori. Vă reamintim că ideologia de gen susține „fluiditatea” identității noastre de femeie sau bărbat, desființând practic bazele firești, biologice, hormonale ale umanității noastre, așa cum a fost ea întemeiată în toate culturile, de la începuturile omenirii și până astăzi. Vă reamintim, de asemenea, că, potrivit articolului 29 din Constituția României, părinții sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educația copiilor minori a căror răspundere le revine.”, au amintit ONG-urilor participante la protest.

Convenției de la Istanbul

Una din revendicările principale ale protestului a fost denunțarea Convenției de la Istanbul. Oficial, această Convenție promovează combaterea violenței împotriva femeilor şi a violențelor domestice. Titulatura este următoarea: „Convenția Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice”. Deși scopul enunțat este lăudabil, această Convenție internațională, semnată de doamna Rovana Plumb în anul 2014 și ratificată apoi de Parlamentul României în anul 2016, în ambele situații fără nicio dezbatere publică, conține și o serie de aspecte negative care ne stârnesc îngrijorarea.

Articolul 14 din Convenția de la Istanbul

  • impune statelor obligația de a ”include material didactic pe probleme cum ar fi (…) rolurile de gen ne-stereotipe (…) în curriculum formal și la toate nivelurile de educație”, „în stabilimentele educaționale informale, precum și în stabilimentele sportive, culturale și recreative, în mass media”. Aici avem o contradicție directă cu dreptul părinților de a-și instrui copiii, care este un drept fundamental, consacrat şi de Convenția Europeană a Drepturilor Omului (articolul 2 din Protocolul Adițional). Prin urmare părinții nu vor mai putea să se opună controversatelor ore de educație sexuală deviantă, în cadrul cărora copiii sunt încurajați să exploreze și să accepte diverse ”orientări sexuale” și ”identități de gen”. Iar dacă părinții vor încerca să se opună, vor suporta rigorile legii,.

Articolul 3 lit. c

  • precizează că „genul” înseamnă „rolurile, comportamentele, activitățile și atributele construite social, pe care o societate dată le consideră adecvate pentru femei și bărbați”. Termenul de „gen” folosit în Convenția de la Istanbul se referă la „sexul social”, un construct social care variază și care este, în principiu, independent de realitatea biologică a persoanei (bărbat/femeie). Această definiție se clădește deci pe concepția că omul se naște ca o ființă ”NEUTRĂ”, care poate să își determine sau să își schimbe „genul” în cursul vieții și sub influența diverșilor factori, precum societatea, educația și auto-determinarea!

Convenția de la Istanbul si nu doar atât …

Totodată, pe lângă Convenția de la Istanbul au început să fie implementate diverse programe de (re)educare a părinților, profesorilor sau a copiilor, care se ascund sub titulaturi aparent nobile despre educație sau combaterea discriminării. Astfel avem: Strategia Națională de Educare Parentală 2018 – 2025 (retrasa momentan), H.G. 365 / 2018 prin care a fost implementată ideologia de gen în România, proiectul cu fonduri europene C.R.E.D. prin care profesorii sunt (re)educați să promoveze “diversitatea” în rândul elevilor, proiectul de Hotărâre de Guvern denumit “Strategia Națională Egalitate, incluziune, diversitate”, prin care se urmărește ca “diversitatea” să fie PREŢUITĂ în toate structurile societății dar mai ales în învățământ, unde, începând cu ciclul primar, să fie introduse lecții despre prețuirea “diversității”!

Protestatarii au denunțat de asemenea și intruziunea în învățământul de stat a ONG-urilor care promovează o educație sexuală considerata deviantă, ca Accept sau MozaiQ, precum și renunțarea la toate programele care încearcă îndoctrinarea prin ”educație de gen”, fără acordul părinților.

Mai multe organizați au participat

La miting au participat aproape 50 de persoane, reprezentanți ai diverselor ONG-uri, dintre care amintim: Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public, Asociația pentru Revigorarea Tradiției, Asociația Scut Botoșănean, Mișcarea Românilor Liberi, Asociația Noua Dreaptă, Asociația Sfântul Stelian, Asociația Calea Neamului, Fundația Iustin Pârvu, Fundația Buna Vestire, Asociația Bucovina Profundă, Fundația Gogu Puiu, Asociația Pro Consumatori, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni – Suceava, Europa Veche – Asociaţia pentru Cultură, Educație şi Valori Europene, Fundația Ogoranu etc.

Delegația protestatarilor a discutat cu un secretar de stat din Ministerul Educației căruia i-au înmânat un Comunicat. S-au ținut discursuri și s-au scandat însuflețit, diverse lozinci: „Elevii educați, nu îndoctrinați”, „Legea divină, familia creștină”, „România nu-i Sodoma”, „Rezistența Națională” etc.

Mitingul s-a încheiat la ora 16.00 fără incidente.

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*