Patriotul Alexandru Bălan din Banatul Sarbesc, candidează la alegerile din Serbia

Alexandru Bălan candideaza

 234 de vizualizări

Alexandru Bălan nr 8
Alexandru Bălan nr 8

Patriotul Alexandru Bălan din Banatul Sarbesc, candidează la alegerile din Serbia

 Alexandru Bălan originar din Coştei, Banatul istoric stabilit la Belgrad va candida la post de deputat independent în Adunarea sârba de la Belgrad el va candida pe lista minoritara cu numărul 8.

 Domnul Alexandru Bălan este revoltat ca românii din Serbia nu un loc garantat în adunarea sârba cum au sârbii din România, astfel el va încerca să devină primul român independent şi nelegat de niciun partid sârbesc care va intra în Parlamentul sârb la Belgrad. Lista minorităţilor este deocamdată dominat de coaliţie sarbo-ungureasca care sunt în legătură cu alianţa progresistă aflată acum la guvernare.

Alexandru Bălan ne-a mărturisit:

Toţi bani din Buget sunt împărţiţi între aceste 2 popoare şi regiunile unde trăiesc ei (sârbi şi maghiari), dar pentru zonele Timocul şi banatului istoric locuită de majoritar de romanii nu se aloca nimic de ani de zile. Nouă romanilor, macedonenilor şi bosniacilor nu ne sunt respectate drepturile şi nu avem reprezentanţi în parlament sau în guvern.

Este o batjocură ca noi să nu avem reprezentanţi nicăieri în ţara asta, deşi suntem cetăţeni şi ne plătim taxele. România n-au recunoscut provincia Cosovo, cu toate acestea guvernul sârb ne interzicând şcolile şi bisericile romanestri din Timoc, ne ţine cu 0 investiţi şi cu preţuri mici la rerăscumpărarea produselor agricole. Veto la deschiderea trecerilor în regiunile unde pe pe ambele părţi ale graniţei trăiesc romanii, aşa am ajuns blocaţi aici în Serbia, au spus că vor deschide graniţa pe 15 iunie dar sunt slabe șante.

Nu mai dorim să fim batjocuriţi şi înjosiți. Dacă sunteţi roman din Serbia votaţi numărul 8 pe lista minorităţilor în dată de 21 Iunie la alegerile republicane.

Guvernul Orban a lovit în românii de pretutindeni

 Domnul Bălan ne-a povestit de nemulţumirea romanilor timoceni faţă de decizia guvernului Orban de a desfiinţa Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, o instituţia care era foarte importantă pentru românii din jurul graniţelor. Astfel romanii de acolo sunt la mila autorităţilor sârba şi nu au la cine să se plângă pentru anumite probleme, precum închiderea graniţei în zonele unde trăiesc romani pe ambele părţi ale frontierei.

Din păcate noi romani din jurul graniţelor am început încet încet să ne obişnuim că nu mai avem Tara Mama de când gaşca aceasta satanică a preluat România, graniţele sunt închise de 3 luni de zile şi nu se mai ştie când vor mai fi deschise pentru noi românii din provinciile istorice.

Departamentul romanilor de pretutindeni nu mai există şi nimeni nu se mai interesează de soarta noastră în afara unor patrioţi din ţară, consulatele sunt închise şi nu ni se mai acorda nici cetăţenia romana etc.”

Citiți Articolul din Cotidianul: Orban desființează Ministerul pentru Românii de pretutindeni

Alexandru Bălan – planul monstruos al autorităților sârbe

 Domnul Alexandru Bălan afirma că autorităţile sârbeşti au un plan monstruos de a coloniza refugiaţi arabi şi africani în zonele majoritar româneşti, din nou nu au la cine să apeleze cu această problemă, Ministerul Romanilor de Pretutindeni este desfiinţat iar consulatul din şerbia este închis.

Dacă vor reuşi să pună la punct planul lor diabolic, autorităţile sârbeşti progresiste vor transforma multe dintre satele noastre româneşti din Serbia în centre de tranzitare pentru azilanţi clandestine.

DEJA AU CUMPĂRAT case goale româneşti la Alibunar, Petrovasala, Strajă pentru acest scop. Suntem profund îngrijoraţi de siguranţa noastră şi siguranţa femeilor şi copiilor noştri.

Despre candidatură

 Domnul Alexandru Bălan candidează pe o listă a minorităţilor Aliata Minorităţilor – Dept înainte/Samo napred la numărul 8, alături de alte minorităţi neglijate de autorităţile din Serbia.

101165183 726029644819243 7337688128972390400 n 300x251 - Patriotul Alexandru Bălan din Banatul Sarbesc, candidează la alegerile din Serbia

 „Dacă ajung deputat în Adunarea sârbă la Belgrad pe data de 21 Iunie, voi solicita şcoli şi biserici româneşti pentru etnicii romani din Valea Timoculu.

Pentru asta militez peste 10 ani de zile la diverse instituţii europene, sârbeşti şi la cele din Tara Mamă, cunosc bine tematica asta şi felul dezgustător în care sunt discriminaţi şi asimilaţi fraţii noştri din Timoc. Vrem reciprocitate, dacă sârbii din România au şcolile şi bisericile lor pe clisura Dunării şi în Banat , la fel trebuie să aibă şi romanii timoceni!

SURSE:

# Profil FaceBook Alecandru Balan

Alex Balam

# blogspot.com

Blogul domnului Balan

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*