Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor

Adunarea Consiliului Europei

 397 de vizualizări

The Participants of the meeting gathered for a family photo during the annual meeting of the Ministers for Foreign Affairs of the Council of Europe in Helsinki on May 17, 2019. (Photo by Vesa Moilanen / Lehtikuva / AFP) / Finland OUT

Adunarea Consiliului Europei respinge gruparea politică a naționaliștilor „Democrați Europeni / Europa Națiunilor”

 Adunarea Consiliului Europei reunită la Strasbourg a refuzat să recunoască alianța conservatoare naționalistă a parlamentarilor din Austria, Bulgaria, Cehia, Germania și Italia.

STRASBOURG: Franța – Adunarea Consiliului Europei a respins joi cererea de recunoaștere a unei grupări politice a naționaliste, numite „Democrați Europeni / Europa Națiunilor” sau pe scurt NDE / ENL

Consiliul a scris pe Twitter: „Biroul Adunării a dNoilor Democrați Europeni / Europa Națiunilor (Decis astăzi să nu recunoască formarea noii grupări politice a NDE / ENL),”. Cererea de recunoaștere in discuție a fost făcută anul trecut.

Conducătorul parlamentarului austriac, Martin Graf, din Partidul Libertății considerat de „extremă dreapta” (FPOe), a căutat să reunească parlamentari naționaliști din Austria, Bulgaria, Republica Cehă, partidul Germaniei AfD și Liga Italiană in grupul NDE / ENL. Facțiunea Noii Democrați Europei/Europa Națiunilor si Libertăților intenționa sa creeze o grupare din 20 de deputați la APCE.

Consiliul Europei a fost fondat pentru a proteja democrația, drepturile omului și statul de drept. FPOe, AfD și Liga doresc să distrugă democrația „, a declarat Frank Schwabe, membrul social-democrat și membru al Adunării.

Adunarea Consiliului Europei ?!

Consiliul Europei este o organizație internațională separata de Uniunea Europeană și de parlamentul său și include țări precum Turcia, Azerbadjan, Georgia și Rusia. La Consiliul Europei au  statutul de observatori următoarele state: Canada, Vatican, Japonia, Belarus, SUA, Mexic și Israel.

Adunarea Parlamentară din Strasbourg nu are competențe obligatorii, ea reunește aproximativ 300 de parlamentari din 47 de state si face doar recomandări privind drepturile omului și democrația.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei are în prezent șase grupări politice. Delegațiile sunt alese pentru a reprezenta în mod egal partidele politice.

Partidele euroskeptice, anti-imigrație, inclusiv Raliul Național Francez asa zis de „extremă dreapta” și Liga italiană, spera sa câștige mai multe locuri în alegerile din această săptămână ale Parlamentului European pentru a proteja drepturile națiunilor de politicile globaliste.

SURSE:

# AFP

AFP

# Timesofisrael

Council of Europe assembly rejects far-right political grouping

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală, (o catedrală nu a zis încă nici un progresist …) Dreptul la iniţiativă aparţine unui anumit număr […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*